mandy, bas mi je i jucer na pregledu i ginekolog reka da sidim tako ako mogu, ako mi ne smeta. pa cu nastojati sta vise :-)
Printable View
mandy, bas mi je i jucer na pregledu i ginekolog reka da sidim tako ako mogu, ako mi ne smeta. pa cu nastojati sta vise :-)
puse!
nama je koma bio dan,imao je 12 stolica i 4 puta povraćao,mišek moj mali...na kraju je bio totalno umoran i samo žalosno ležao na meni...ribica mala...ali dobro papa i nemamo za sad temperaturu i nadam se da je ovo epizoda od jednog dana i da će sutra svanuti novi i lijepši dan.
ares~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bok cure!nije me bilo, počela sam raditi pa ne stignem na komp nego ovako kad imam nešto pisati.Vidim ja puno toga novog!
Neka ste vi meni sve dobro i budite hrabre.
Ja još nekako se uhodavam na poslu, pogledi ljudi puni sažaljenja ali pregrmim.Šta ću!
aressamo hrabro, bit će to sve ok!
Cure čujemo se!
02.04.2005. Klara
20.05.2010. Marija:angel:
Sandrice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se otarasite viroze što prije. Pusa malenom junaku :*
Ares ~~~~~~~~~~~~~~~ da je to to ;)
Ivane ajde više! :zaljubljen:
Pusa svima pogotovo našim najmanjima na čelu sa Bzaricinom Niom :* nisam stigla sve čitati, posao me stisnuo, imam manje od 2 tjedna da pozavršavama neke zaostatke, jer tamo iza 15.10 idemo saditi vočke na naš dream land :-D napokon!!!
Cure ja bila kod ginekologa i pao mi kamen sa srca.
Radili smo cervikometriju i unutarnje ušće je skroz zatvoreno, oblik T, dužina cerviksa je 40 mm. Vanjsko ušće je kao što je i bilo malo uloživo, ali bitno das am ja zatvorena iznutra!
U ponedjeljak će moja gin. provjeriti sa dokotricom u kbo na čijem odjelu sam bila kada da dođem kod njih na kontrolu.
Sada mi je ipak malo lakše.:mrgreen:
Rekla mi je da mirujem, ali da mogu malo kretati se po kući i skuhati nešto, ali ipak se ja držim svog strogog ležanja do daljnjeg!:roll:
Bebicu nisam vidjela nismo radili uzv jer je rađen prije manje od 2 tj.
Eto toliko sada ću ipak mirnije spavati!
Jedino mišići su mi izgleda već sada toliko umrtvljeni od ležanja da mi svi mišići drhte od to malo hodanja, a možda malo i tablete (partusisten) pridonose tome!
Super!! Ma nalaz ti je ludilo! :*
osijek super za odlican nalaz! samo ti budi u lezecem polozaju, bit ces tako mirnija i sigurnija.
sandra kako je karlo? jel mu se smirila viroza? nadam se da je danas bolje i da je to bila samo jednodnevna prolazna virozica. .*
roza znaci u punom ste jeku priprema za selidbu. ajde, neka jos i to rjesite i smistite se. napokon! kako je Špiro? mis mali je prekrasan, bas je med medeni :*
a vidis, Ivan nece vani jos, pa nece. a nema nam druge nego cekati. mada me je sinoc bas jako bolilo (ono kao menga) nekih dvi ipo ure, pa se smirilo, i trbuh se sve grcio. mislila sam evo ga krece, al nista. i danas bas osjecam potajno neku takvu bol i jaki pritisak. al eto kazu svi da je to normalno, pa se ne zelim brinuti. sad smo dosli do samog kraja, pa nekako i virujem da ce sve ipak dobro zavrsiti. e, i bas su nam jutros stigla kolica za njega.:klap:. jos ne mogu virovat...............
He he, najbolje je kad stignu kolica, onda ih vozaš po kuči i čekaš kad če napokon doč to tvoje djete! Koliko sam ta svoja kolica vozala po kuči mene su več bili zezali Antin brat i cura mu, da jel mi mogu prošetat kolica po kvartu :mrgreen:
Ej svima!
Danas smo mnogo bolje,imao je još par stolica,ali puno nomalnijih i nije više povraćao.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima!!
Nemojte misliti da vas ne citam svaki dan, samo sam se ulijenila s pisanjem. Al pratim vas, i bebice i trudnice i onu moju skupinu trudilica...
Malo sam bolesna (opet). Svaki tjedan, evo vec treci zaredom, me uhvati neka temperatura uz pun nos i kasalj. Taman se smiri na dan-dva pa opet krene ispocetka. Tako da sam bas sva neka nikakva...
Necu vas sve nabrajat jer vas stvarno (nazalost) ima previse ovdje, al znajte da mislim na vas sve i drzim fige kome god treba! :kiss:
samo sam na brzinu navratila da pošaljem hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnji UZV naše Tibi! :heart:
draga misliti ću na tebe!
osijek super za nalaz! :klap:
ljubim vas sve, najdraže moje! mi imamo svaki dan goste pa baš ne stignem puno na net, ali zato ste mi sve stalno u mislima! :heart:
Cure moje, samo sam skicnula sta ima novo, drago mi je za sve dobre nalaze , i da je Karlo bolje.
I moj misek je bolestan, zacepljen nosic, kasalj, suzne oci i krmeljice, pa ne moze da jede zbog nosica...ufff...bili smo kod dr dobili kapi za oci, nos, grlo, izvlacimo slinceke i borimo se...(trebam li vam reci da mi upadaju nenajavljeni gosti-cak iz drugog grada, i da su dosli majstori da montiraju narucenu stolariju-pa vidite kako mi je...)
Pusa svima!
Moja curica je isto bubana... temperatura, nos curi u potocima al ja si sve mislim da je to od zubića pošto joj izlaze sve 4 trojke :(
Eto jutros gledam, jednoj trojkici je izašao vrh ali tamo gdje izlaze druge 3 joj je jako crveno i doslovno ko brežuljak! Jadnica jedva grize :(
Inače eto meni menga prošla pa od danas smo opet slobodni za akcije hehe :)
Moja curica je isto bubana... temperatura, nos curi u potocima al ja si sve mislim da je to od zubića pošto joj izlaze sve 4 trojke :(
Eto jutros gledam, jednoj trojkici je izašao vrh ali tamo gdje izlaze druge 3 joj je jako crveno i doslovno ko brežuljak! Jadnica jedva grize :(
Inače eto meni menga prošla pa od danas smo opet slobodni za akcije hehe :)
tibi ljube, čekamo puni izvještaj čim dođeš doma ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
osijek super za školski nalaz :-D
svim bebicama puse za ozdravljenje :kiss:
kod nas je još uvik jako toplo, jučer mi se frendica kupala :-o.... pravo bablje lito
boxica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mandy draga i ja sam se jučer okupala, more je predivno još uvijek! Samo je malo zeznuto kad izađeš van :mrgreen:
tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje mrvice :*
Tibi javi se cim stignes!!!!
Tibi, draga naša ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najljepši nalaz UZV-a! :zaljubljen:
jedva čekam izvještaj!
kupanje?! :-o ajme meni, a ja sam danas vadila van zimsku i jesensku garderobu! a mm ujutro kad vodi Koka ide u zimskoj jakni jer bude jaaaako zima! blago vama na moru!
ali evo danas je sinulo sunčeko, pa ćemo i mi malo zbrisati u šetnju! :yes:
Bebabeba, jadna tvoja curica! sigurno je to od zubića!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije prođe!
i naravno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ovaj ciklus bude dobitni!
iste želje i hrpa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za našu Mandy :heart:
a72 jadna mali mišić! :-( velika pusa i puno ~~~~~~~~~~~~ da nam što prije ozdravi!
ajme koliko bubanih kod nas! mi smo u utorak trebali ići kod moje sveki na ručak, imala je roćkas! taman smo se spremili kad ona zove da je dobila ovu crijevnu virozu s temperaturom visokom što hara! dobro da je počelo prije nego smo došli jer bi sigurno mazila Niu i onda bi garant i ona pokupila! joj, pa ne mogu si ni zamisliti da mi se takva mala razboli!
puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~ za naše trudnice osijek i Boxicu!
Kejt, kako si ti? javi nam se malo!
svima veeeelika pusa!
najdraže, evo samo brzinski da se javim, vide se dvije gestacijske vrećice :zaljubljen: :zaljubljen:, idući tjedan opet uzv kada bi trebala prokucati srčeka.
Držite nam fige za idući petak.
i još da malo zavibram da mi sve budete zdrave, a bebice koje su se razbolile da brzo ozdrave ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
puse svima :kiss:
Tibi , vibrice za dvije mrvice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~
Držimo fige za još puno petaka, sve dok ne budu dovoljno velike da se rode i dođu u mamine i tatine ruke.:-D:-D
Toooo Tibi blizićiiiii!!!!!!!! :love:
~~~~~~~~~~~~~ za srčeka!!!!!! Ajme super super, bas si me razveselila!
Jupiiii za dvije male mrvice :-D:-D:-D:-D:-D da se dobro ugnijezde i ostanu tamo makar do 38tt
TOOOOOOOOOO Tibi, ma znala sam da su dvi mrvice!! :-D super, odlicno! i nemoj se niti mislit, sljedeci petak ces cuti najlipsi zvuk :heart::heart:.
hvala najdraže moje :heart:
trebam sad još šefu najaviti da ću uskoro na bolovanje, ajmeeee, ne mogu se pravo ni veseliti zbog grča u želucu što moram sada s njim o tome razgovarati :-(
bravooooo tibi, za dvi mrvice!!! :-)))))))))))))))))))))))))
Tibi :-D:-D bravo za malene prekrasne mrvice!!juuuhuuuuuu!!!
i nemoj se sekirati, ma sigurno će šef biti razuman,mora!
ajme baš si me razveselila!:heart:
puse svim bebicama :zaljubljen:
tibi skroz te razumijem,i usput čestitam na 2 male mrvice!!
sad sam i ja bolesna,noć provela na wc-u....Karlo je ok,bar nešto.emu smo odveli u vrtić da pobjegne od svih nas jer i svekrva je bolesna.Još se samo mm drži:)
toooooooooooooooo Tibi! :-D:joggler:
ma bravo dvije malene mrvice! :zaljubljen: :zaljubljen: ajme tako sam sretna zbog tebe! same lijepe vijesti saznajem ovih dana!
svim bubanima, velikima i malima šaljem puno ~~~~~~~~~~~~ da nam ozdravite!
pusa svima veeeeeelika!
Tibi jeeeeeeeee ~~~:-D~~~ čestitke od :heart:
za idući UZV ~~~~~~~~~~~~~~ :heart::heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~...
tibić tvoje bebe i ti ste sad najvažniji, firma će preživit i bez tebe, a šefovi ko šefovi - tko bi njima udovoljio ? već sad se potrudi da iza tebe ne ostanu repovi ( a šta bi da slomiš nogu i sutra ideš na bolovanje ??) i onda ti nitko ništa ne može zamjeriti :kiss: + još dva :kiss: :kiss:
Tibi ....... bravo!!!!!!!!! kako lijepo.....blizanci.......:zaljubljen: :zaljubljen:
Tibi nisam morala ni gledati, ja sam znala da su dvije bebice, sada ti jedino želim tudnoču bez problema, a sve ostalo je manje bitno. Jako sam sretna zbog tebe!!!
Svim bebenim mališanima da što prije ozdrave,
Boxice drži se!
Tibi! Pa blizanci!! Super!! :-D:-D
Ne brini za posao, em ti otkaz ne mogu dat dok si trudna, em, ako ti ga i daju poslje, oni gube, ti dobivas dva smotuljka :heart:
Boxica ~~~~~~~~~~~~~~~
Bambus u iscekivanju sam sms-a :-)
:kiss: svima ostalima!
Joj Tibi predivno, dupla sreca :*
Za dva mala :heart: :heart:, cuvajte se, mazite i pazite :love2:
Tibi divno! :zaljubljen::zaljubljen:
Tibi:zaljubljen::zaljubljen:, prekrasno
Osijek, super za nalaz,drž se draga
koksy nece ovaj mali jos vani kako stvari stoje. sve mu se nekako neda. ja doduse osjecam konstanto jaki pritisak i tihu bol kao pred meng, ali nista jos. cim ja krenem, poslat cu sms. :*
tibidivno!:heart::klap:
ja jutros najranije u dućan a ispred mene novina s naslovom "U St jučer u jednom danu rođeno 30 beba" meni je to još uvijek previše za čitati i gledati slike.Hladan tuš ujutro!
A poslije na Žnjan u šetnju a oko mene trudnica na svakom koraku i mama s malim bebicama.Prekrasan dan, izašli ljudi .Koliko god pokušavala da se ne obazirem ipak ne uspijevam koliko bi htjela!!
Ljudi jesam li normalna?!:-(
02.04.2005. Klara
20.05.2010. Marija:angel: