Šumsko super super vijesti!
ako je kavica u Poreču molim onda negdje od 21.06. 8-) ja bi isto prihajala :)
Printable View
Šumsko super super vijesti!
ako je kavica u Poreču molim onda negdje od 21.06. 8-) ja bi isto prihajala :)
Šumsko super za 2 srčeka
Cure samo svratih da vam pošaljem najviše ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ na ovom svijetu!!!
Da se što prije "odselite" s ovog PDF :)
šumskovoće, prekrasno :-D :-D...draga sada uživaj u prekrsnim trenucima o kojim svi s ovoga PDF-a sanjamo :-)
Sumsko bravo za srčeka! Moram reć da mi posebno sjajiš!
Hvala vam svima na super željama - idemo na blastice!
Šumskice genijalno
tigrical za tvoje blastice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
tigrical za nezaboravni tulum u labu i savršene blastice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
Tigrical, odlično za blastice! Sretno dalje!
Sumskovoce, :heart::heart: !
valamala ,samo da virnem kako si
seka, malo sam puna pouzdanja i baš sretna i mirna iznutra, a onda me primi strah i strepnja i budem sva jadna. Od jučer imam bolove kao pred mengu iako mi je danas 21dc (4dnt) što je stvarno prerano, no nikad ne znaš, ovi lijekovi sve smrdaju. Pokušavam ispuniti dane i čekam čekam :-)
Cure, pitanjce, trebala bih vaditi betu 5.6. - to će biti 14dnt blastica, a pada mi na nedjelju, pa mi savjetujte što da radim. Jel se može vaditi beta u Petrovoj (ili negdje) u subotu, a ako ne, jel da vadim u petak (12dnt) ili pak da čekam ponedjeljak (15dnt)?
Naravno, ako prije ne dođe menga
ako ikako možeš strpi se do ponedjeljka. trudna ćeš biti i u petak i u ponedjeljak, samo će beta biti veća i više ćeš se radovati! :*
Cekalicama bete puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i da ih strpljenje dobro sluzi.
Svima koji su danas na punkciji zelim puno zrelih stanica i minimalno bolova
Ko danas ima transfer~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjeh.
Tigrical super za blastice!!! evo još za sve kojima treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
također da poželim svima puno sreće da ostvarimo naše ciljeve:-)
ja bih i ovdje upitala, da li je koja od vas imala temperaturu ful nisku 4dnt i to jutarnju, a ipak bila trudna, hm, hvatam se za svaku slamku.:roll:
Tigrical :-D za blastice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sali za uspješan transfer ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Čestitke svim novim trudnicama :klap:
I još vibrica svima kome treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Suborke moje prošla puncija,uradili inseminaciju jer ostala 3 fol. koje nisu mogli punktirati (kažu da ne propadnuhttp://forum.roda.hr/threads/65106-3...lies/smile.gif ), a punktirali su 6 j.s. Na žalost imam sve simptome hs. pa ćemo vidjeti kako će biti za 2-3 dana.Za sada mirujem i pijem što više tekućine.
Tigrical šaljem vibre za blastice,tebi sali za uspješan transfer a ostalim suborkama za što im već treba
Transfer uspješno obavljen. Dobila sam na čuvanje jednu osmostaničnu mrvicu, po riječima biologice odličnu. Vitrificirane 3 oocite. Betu vadim 16.06.(ako izdržim do tada)
Suprugu se spermiogram popravio sa teške oligoasthenozoospemie na asthenozoospermiu. Dok je pio razne vitamine i pripravke nije bilo pomaka, a sad zadnja tri mjeseca bez ikakvih dodataka došli smo do pomaka. Danas sam baš happy:-D
Svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
ja sam betu uvek vadlia 10 dan, srecno
sali,super,puno ~~~~~~~~~~~za veliku betu!!!
sali ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Šumsko bravo za dva srčeka!!
tigrical nadam se da će i tvoje blastice postati dva srčeka, pa onda i 4 ručice spremne za nebrojeno puno zagrljaja. Bit ćeš mi u mislima i molitvi (a kad se vratim iz Zg bit ćeš mi i na kafi da znaš)
Curke, ovo nisam podijelila ni sa kim osim s mm i s frendicom koja je bila sa mnom kroz sve ovo, ali moram vama napisati, premda s velikim strahom.
Jučer 5dnt (2 blastice) popodne 3 ona jeftina internetska testa-trakice (2 različite vrste testića) pokazala su blijedu drugu crticu. Od štoperice prije punkcije (15.5.) nisam primila nikakvu hcg injekciju. Jutros sam opet piškila na test i crtica je opet tu, ali jako blijeda, no toliko piškim cijelu noć kako nisam u životu i urin mi je skoro potpuno proziran, sa samo naznakom žučkastog, razvodnjen beskrajno.
Eto, znam sve, pokušat ću si svaki dan ponavljati da ništa nije sigurno do bete, ali to je prvi put u cijelom životu da sam vidjela pozitivan test. Nikada prije ni naznaka crtice, a ove su blijede, ali su tu, nema zabune. Mežda nam se ovaj put osmijehnula milost s neba da naše mrvice ostanu pod maminim srcem...
valamala,ma mrvice su sigurno tu...želim ti da ta crtica svakim danom bude sve tamnija :-)
vala, vjerujem da će crtica biti sve tamnija, ovo je početak trudnoće. za dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vala Mala i ja mislim da je to trudnoća čim se pojavila ta druga crtica ma koliko bljeda bila~~~~~~~~~~~~~~~~za veliku betu
Tigrical i Sali ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba za veliku Riječku sreću !
Vala Mala ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za podebljavanje crtica!
Vala i ja mislim da je to to :) :)
Cestitam :-D:-D:-D
ValaMala ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu!
Kod mene u labu je (za sada) super tulum! U ponedjeljak transfer.
Vala~~~~~~~~~sutra će već biti deblja crta!
tigrical~~~~~~~~~~~~za blastice!
Tigrical super ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za pon
Hvala na divnim željama curke. :zaljubljen:
Aurora, znam da se ta druga crtica ne može pojaviti bez prisutnosti hcg hormona, ali i jučer i danas je tako majušna, blijeda i slaba. Znam da se moram skulirati, haha, pa danas je tek 6dnt, ali dio mene strahuje da će nekako crtica samo jedan dan nestati. Bedasto, jelda? Hajde, utorak je blizu, mogu ja to. Pusa svima i što me trpite ovakvu splašenu.:lol: