Bolje da ne ides. Tamo se slavonska slanina spominje -stalno.
Istina , kao dodatak ili osnova prehrane vec prema zeljama. :D
Printable View
Tako nekako i radim. Pogotovo što je i prije bilo nekih vježbi koje ne bi mogla izvesti. A opet mi žao jer ne mogu onda uspoređivati vrijeme. Ne znam jel se isplati truditi se oko nečega što ne ide (npr. dive bombersi) ili jednostavno vježbu zamijeniti drugom.
Ma salo je OK ;-) Tek kad sam dobila koju kilu mogla sam trčati a da ne crkavam i da mi puls ne ide nebu pod oblake.
Joj, dive bombersi, imam osjecaj da cu ozlijediti kraljeznicu dok ih radim :lool:
Sto se tice usporedbe vremena, ja si zapisujem pa povremeno pogledam kako stojim sama sa sobom.
Mozes se i samnom natjecati :mrgreen:
Za to sam uvijek otvorena :D
Dobra ideja! Ti odradiš i prijaviš vježbe i vrijeme, a ja imam gotov program :mrgreen: I još znaš da ćeš biti bolja :-)
pridružujem vam se i ja :-)...ustvari u rl sam s vama već dvije i kusur sedmice, al me stvarno sram pisati ovdje...pa vi ste superžene, baš mi je bezveze i spomenuti moj BR w1...
dakle ovo mi je treća sedmica BR-a, w1, w2 i c1, sutra opet w1...mislim od ponedjeljka preći na w3, jer se sada na w 1 i w 2 i ne orosim nešto...prije toga sam probala 30 DS L1...prvi dan sam izdržala nekih 10-ak minuta, sreća pa me mala prekinula, inače sad bi jadna bila siroče :lol:...
inače inspiracija mi je (vjeruje kao i većini novih ovdje :-)) kavofob...hvala ti što si dokazala da se radom i trudom mnoooogoooo može postić, to baš podstiče...
trudit ću se prijavljivati ovdje stalno, al' u rl ne odustajem od vježbanja...
joj, vrijedne moje vjezbacice... :-*
ja sam sva onako, blja
radim izazov s cucnjevima redovito, ali shauna svako dva-tri dana
stalno si obecajem, od sutra cu redovito, ali nista, dodjem doma kasno, umorna, ludilo za ugljikohidratima i nista mi se ne da
ujutro nema sanse da vjezbam, danas sam zube prala i oblacila se zmireci na jedno oko koliko mi se spavalo, a kamoli da se ustajem jos ranije i vjezbam
totalni pad energije i motivacije
vratila sam i 2 kg, i umjesto da me motivira, mene deprimira
ah, valjda cu se trgnuti, od sutra, jelte :mrgreen:
Dobrodošla, j-la :-)
hvala vikki :-)
Pozdrav j-la i dobro došla :)
Hvala ti na pohvali, baš sam happy kad čujem da sam nekog motivirala s vježbanjem :yes:
Neka ti ne bude bed, svi smo jednom počeli... ja sam mjesecima guslala s Jillian od w1 do w4 jer drugo niš nisam mogla, ali mic po mic i dođemo do svačega.
summer :love2: sve nas je pokosila jesen, ali se polako okupljamo. nećeš imati mira dok nam se ne vratiš na redovne prozivke :mrgreen:
u pravu si sasa, sad ću samo zuzi, a morat ću i proteine pojačat, nema druge.
Anci, dive bombersi su meni sf... radim nekak, ali kako to izgleda bogtepitaj :lol:
j-la, dobro nam došla, ne trebaš se ništa sramiti, ima nas koji isto vježbamo BR Phase1.
Recimo moje vježbanje u usporedbi s nekim drugima je zanemarivo , no u usporedbi s ništa je neusporedivo :-D
e probat ću tako u subotu, možda i uspijem :-)...
ajme što sam se danas teško probudila. sve mozak počeo, ajd ti odspavaj još malo, danas radiš od doma, budeš kasnije ujutro vježbala. srećom sam se prepala na taj znak sabotiranja pa sam iskočila iz kreveta ko da me netko piknuo.
i eto me sad, baš sam ponosna na sebe :-)
ja sam isto nova pa mi je čudno pozdravljat nove cure, ali polako se sve više osjećam kao dio čopora. pa zato, j-la, dobrodošla, u početku se redovito javljaj pa ćeš se prije osjetiti dijelom grupe, a s time će se izmijeniti percepcija vježbanja - ne vježbam zato da dođem u formu/smršavim/utegnem... nego vježbam jer mi je to stil života. meni je trenutno ta promjena u tijeku i fascinirana sam :yes:
(edit jer mi nejdu ovi smajlići :roll: )
Ja sam totalno neispavana,maleni mi ne da spavati,zubici ga muce tako da vec 2 tjedna nisam isla u teretanu..
Odradujem izazov sa cucnjevina i to je sve..
Imate neki savjet,sta bi mogla doma vjezbat?
sve mi se cini da ce mi teretana biti dnevni boravak i da cu ovih dana u nabavku bucica od po 3-4 kg..
Vecina vas doma vjezba i imate zavidne rezultate pa bi i ja vasim stopama:-)
Prošli tjedan sam odradila 4 puta alpha cardio, kao perce sam si bila bez obzira na slavonsko salo.
Jill mi je sada totalno bezeveze, jasno mi je zašto ste slinile nad Shaunom. Imam plan do kraja godine raditi samo cardio kad god stignem i izazove. Preživjeti BING, doduše vjerovatno će mi i u siječnju trebati više cardia :)
ja sam jučer po prvi put vježbala s djecom pristunom
i bilo je ok, jest da je mlađa zadnjih 10 minuta tulila ko blesava tko zna za čim, ali uspješno sam ju ignorirala :nemajka: i odvježbala do kraja
nemoj to govoriti :-( ja sam se baš napenalila da ju završim
i šta kažete, taj shaun je dobar? jel to onaj iz insanitya? kakv je to program po kojem vježbate?
Bok nove cure, ja slabo prijavljujem ali vježbam.
Meni je Jill čist ok i kak čitam ima cura koje su kao ja završile BR a nikak da čujem da je netko završio fokus..ne znam u čemu je kvaka..mislim svi navalili na njega a sad kak skužim samo se ubacuje di koja vježba.
A možda sam ja samo Jill sljedbenica pa ne čitam objektivno :D
Ja sam u totalnom manjku vrmemena, radim, pečem kolače za Božić i zamrzavam, pokušavam raditi dekoracije za Božić s djecom i još sređujem zidove po sobama od dječjim prstića ( maljam).
Ne znam di da više nađem vremena za popiti kavu...vježbanje odrađujem u minutu i ako ne stignem ne istežem se pa mi se to vrati drugi dan.
Tjelo voli vježbati iako ja ne volim, nekak mi je pala motivacija pa odrađujem, možda bi trebala uzeti tjedan odmora.
Samo da se odvikem od čokolade i sve bi bilo bolje....
meni je shaun super, iako sam govorila par stranica prije da ga mrzim. ali dobro čovjek tjera na znoj - iako ja osobno ne volim taj american style "you can do it" vježbanja - ono, koliko stvarno možeš biti nasmješen dok vježbaš???? :lol:
najdraži mi je onaj dečko u pozadini što izgleda ko da će se onesvjestiti svaki put kad vježba, takva sam i ja!
betty blue, ja sam radila t25, ok je program.
večeras opet box, yes yes yes!
probaj prvo bez bućica, uzmeš 2 boce vode od 0,5 l.Citiraj:
milasova8 prvotno napisa
upravo tako. moja stara trenerica na aerobiku je super mišićava i u formi, i nikad nije imala trbušnjake. kaže da bi se morala ubijati od vježbanja i prestati sa svim kalorijskim slabostima.Citiraj:
vikki prvotno napisa
ja osobno nemam pločice, već jednu veliku ploču :-)
Htjela sam reći svim novim curama da se ne uspoređuju s nikim osim sa samom sobom, jer ako se krenete uspoređivati sa curama koje vježbaju puno duže vremena, umjesto sreće i ponosa što c1 više nije težak, osjećat ćete neuspjeh jer napredujete presporo. Budite sigurne da ćete i vi stići gdje god želite, samo si dajte vremena :)
Ribice, ja sam prošla prije par mjeseci Focus, ali samo alpha fazu, za betu se nisam osjećala spremnom. Sad sam počela ubacivati alpha cardio jer sam dobila dojam da sam pala kondicijski. Nakon što sam se jučer fotkala mislim da nema cardia za mene tako skoro... ali čekam još objektivnu procjenu, možda sam samo zabrijala da sam mršava. Fakat si u odjeći izgledam skroz popunjeno, ali kad se skinem negdje obline nestanu :zbunj:
Jillian i Shaun imaju skroz drugačije stilove vježbanja. Jill fura snagu i ubacuje cardio tek toliko da bude malo teže, a Shaun je full cardio. S Jill zna biti malo dosadno, dok je sa Shaunom sve ultra brzo... ali oboje su mi odlični, zavisi kako koje kad sjedne. Trenutno mi je Zuzka najzabavnija, samo s njom uvijek imam osjećaj da nisam (vremenski) dovoljno odtrenirala... sve završi rpije nego počne.
milasova dobro došla :)
jesi skroz početnik početnik ili imaš neke kondicije? utezi od 3 i 4 kg su malo preteški za početak... ja bih startala s 1-2 kg max :)
Uh, kao da sam ja pisala.
Sva sreća tu je izazov s čučnjevima pa ako ne stignem ništa drugo, barem njega redovito svaki dan napravim.
Danas sam stvarno imala najbolju volju odvježbati nešto ujutro prije posla, ali klinci su se probudili u 5.45 :gaah: Uspjela sam dio čučnjeva, ostatak navečer.
A u 5 stvarno ne bih mogla vježbati, barem sad po zimi (možda proljeće-ljeto kad je već dan).
hvala aqua :-)
moram priznati da mi je ovo boldano trenutno cilj, da se ne lažem...ali bih voljela da mi postane stil života...inače bivša sam rukometašica, koja je s vremena na vrijeme održavala kondiciju skakanjem preko užeta i sobnim biciklom...znam koje su mi granice, bar koje su mi bile i da bih mogla i htjela više...sad sam na porodiljnom i nije mi problem vježbati, ali se bojim da to neću moći kad počnem raditi...zato ako izdržim i tada tempo vježbanja onda bi si mogla reći da će mi to postati stil života :klap:...
kavofob, ajd pošalji slike :)
ocu i ja slicice, inspiriram se tobom :)
kavofob, da se namažeš nekom masti i malo iskvarcaš, bila bi ko ta tvoja iz avatara :mrgreen:
meni nisi premršava, baš si lijepo definirana
Hvala betty, znam da me malo lažeš s avatarom, al svejedno si me razveselila :heart:
mi tu, ako može, pliz :klap:
(ja sam tek sinoć skužila da je kavofob ona žena-legenda s bloga koji me jednu večer trgnuo iz nevježbanja.. istu večer guglanjima došla do odluke da skinem jillian i sljedeće jutro sam počela vježbati. ok, ruku na srce, nakon tjedan dana sam posustala, ali eto me natrag, grabim punom parom :D i još kad vidim kako nas i tu sve dočekuješ i potičeš.. baš si mrak :heart:)
Planiram vrijeme da popijemo čaj a do tada Kavofobica šibni i meni :D
mene nije bilo neko vrijeme, pa ne zanm, jeste na kraju imali ono okupljanje vježbačica?
kavofob daj i meni sličke :)
Jab slicice
Ma cure super je Jillian, ali meni sada paše dobar cardio i tu mi je Shaun puno bolji.
Kavofob može sličke?
evo ja ga redovito radim, nisam fulala nijedan trening dosad, trenutno sam na pol Beta faze. Alfa faza je cardio, njegov tip cardia ako me razumijete na što mislim, ali u Beti ima i snage i to čisto lijepo raspoređeno (ja radim skoro sve sa 4kg i lijepo osjetim). Nakon bete ide gamma (jedva čekam:mrgreen:) koja je uglavnom snaga. Meni ovo zasad savršeno odgovara vremenski, ali kao što uvijek kažem: svaki program može bit lak i težak, jedino je važno koliko od sebe ćemo u njega uložit. Ukoliko dajemo sve od sebe, dignemo težine, radimo brže, radimo naprednije varijante vježbi itd. i 30 day shred može bit težak kao i što insanity može biti lak ako se samo vucaramo, stajemo svako malo i mlatimo onako bez veze i bez volje bez da uložimo truda....
zaboravih: jutros odrađen upper, kroz dan day 9 BR izazova.
danči, koliko traje to vremenski? isto pola sata?
kavofob zar ja moram specijalno tražit fotke? tc tc tc
napisat ću koja je poanta izazova kad uhvatim vremena.
aqua, cvatem :zaljubljen: