Željkice probaj razgovarat sa dr. prije slijedećeg fet-a za biopsiju da ti napravi, a tko zna možda ti on i sam to predloži. Može pomoć, a ne mora, nikad ne znaš.
Printable View
Željkice probaj razgovarat sa dr. prije slijedećeg fet-a za biopsiju da ti napravi, a tko zna možda ti on i sam to predloži. Može pomoć, a ne mora, nikad ne znaš.
Cure, bila sam jutros na prvom ultrazvuku i sve je u redu! Imamo pravilnu žumanjčanu vrećicu i odjek vitalnog ploda od 3mm.
Bojala sam se da neću ništa vidjeti, a kad ono -vidjela sve sve što sam željela. :)
Sara, da, ovo nam je prvi IMSI, vraćene su mi dvije blastice 5. dan, a 3. dan su zaledili
3-8-stanična embrija :-)
Medeja, :-) super za malu mrvicu, sada uživaj...
Sretno nam svima i dalje
Maris čestitam !!!!! U 9 mj idemo po bracu ili seku jer je dr u 8 mj na godišnjem! Cure hvala na podršci!
Željkice jel ti dr. rekao točno kada je na godišnjem, nije valjda cijeli 8. mjesec?
Madeja - super vijesti, želim i tebi školsku trudnoću do kraja. Sad je vrijeme da se počne polako opuštati i uživati u trudnoći! :)
Sestra mi je rekla da ide na go, Al on uvijek u 8 mi ode,Al ne brini neće on tebe napustit pred porod! !!!
Samo da vam javim da je stigao moj nalaz bete, koji je 0... :(
Znači danas mi je 9 dnt, a 12 dpo.
Vadila sam i progesteron, koji iznosi 7.8. Nije mi jasno kako može vrijednost biti tako mala a koristim Duphastone 3x1....
Referentne vrijednosti - folikularna faza - 0.6 - 4.7
- ovulacijska - 2.4 - 9.4
- lutealna faza - 5,3 - 86.0
Jedino ako već početak ovog spottinga 7dnt nije bio zapravo menstruacija. vidjet ćemo. Prestajem sa Duphastonom pa ce valjda sad usljediti normalno krvarenje.
Laura, jako mi je žao zbog bete :-(
Za progesteron ti ne znam, al laički mislim da 30 mg Duphastona i nije nekakva "jaka" doza, možda se varam?! Cure koje imaju iskustva će bolje znati :-*
Laura grlim jako!Ja još nisam procurila jučer sam prestala sa utricima, nemam iskustva s ovim jer bi uvijek prije dobila,kad bi trebala stići vještica?
Željkica žao mi je jako :( ali smrzlići vas čekaju :love2: vještica bi mogla nekoliko dana nakon prestanka uzimanja utrića stići..
maris baš mi je drago za plusić :)
Medeja bravo za mrvicu i da sve ide po planu :heart:
laura žao mi je za betu :(
Danas vadila betu 9dnt blastocite. Beta 50, a onda sam jos u toku dana prokrvarila:cry: Mastavit cu sa terapijom pa vaditi betu u ponedeljak jer sam u inostranstvu. Dt
Alma, to bas nista ne mora znaciti. Ja sam prokrvarila 8dnt i ispalo je implantacijsko krvarenje. Ja cu ti drzati fige da beta poraste.
Lijep pozdrav cure, prvi put pisem na ovu temu i nadam se da sam na pravom mjestu.
Radila sam IVF postupak, 2 embriona vracena u petak 12.06.2015- moram da cekam 2 sedmice do rezultata sto je meni dugooo.Imam sve simptome kao da cu dobiti menstruaciju, sinoc sam radila obicni test iz znatizelje,pokazao je blijede drugu liniju kao sjenu najvise se vidi na svjetlosti.Jel imao neko slicno iskustvo i koliko je vjerovati testovima.Svima zelim pozitivne rezultate i velike bete...Pozdrav
Maris jesi vadila betu?
Alma je li jako krvarenje? Kako je danas?
Alma kako si danas? Držim fige da beta bude fino uduplana :-)
Željkice, nisam vadila betu, jer Analiza danas vadi krv, al je obrađuje u utorak... Tako da ću onda ići u utorak i dobiti nalaz za sat vremena...
Kako si? Jel krenula menga?
Danas (12dpt i 8dn Brevactida) mi je Clearblue digital pokazao
+ 2-3, tako da mislim da sam trudna
:-D
Sretno svima :-*
Hvala vam cure! :love:
Maris- sad si sigurno trudna!!!! Bome i beta će biti ogromna do utorka! Uživaj u ovom slatkom isčekivanju. :)
Alma - samo ti nastavi sa terapijom i miruj,to je sve što ti možeš učiniti. Jesi se javila dr., možda će ti povećad dozu progesteronskog pripravka koji uzimaš. Ali nadam se ipak da će stati samo od sebe.
Željkica - ja još nisam dobila pravu mengu, i dalje samo smeđi spotting, od 7 dpt pa do danas 11 dnt, jučer beta negativna, prestala odma sa Duphastonom znači nemam pojma koji je to vrag....
Inače imam cikluse od 31/32 dana,uvijek uredne,osim nakon stimulacija, redovno bi mengu trebala dobiti tek 26.06 ali nakon stimulacija uvijek dobijem ranije.
Nešto ne štima sa tom lutealnom fazom ciklusa nikako, ja to stalno njima govorim al me ne doživljavaju u pogledu toga. Nikakav spotting prije sljedećeg ciklusa nije normalan,a ja ga imam 3-4 dana uvijek.
Mislim da ću posjetiti svoju privatnu ginekologicu, ona nije mpo dr, ali mislim da će ona to prije sredit neg ovi...
Laura, kad ti obicno budu punkcije, koji dc? Jer menstruacija bi trebala doci 15-i dan nakon ovulacije/punkcije. Hocu reci, mozda nije ranije...
Punkcija mi je bila 13 dan ciklusa ovaj put, a u prvom postupku 14 dan ciklusa.
Nakon punkcije u prvom postupku dobila sam 26 dan ciklusa.
U drugom postupku, nakon prekinute stimulacije, koja mi je prekinuta pred određivanje štoperice dobila sam 17 dana ciklusa....
Onda je bio mjesec pauze, ciklus najnormalnije 31 dan i sad evo ovo....
Maris trudnice čestitam od srca!!!!Laura nije ni meni došla i nema je ni na vidiku,zvala sam dr pa mi je rekao da ponovim test i naravno minus tako da sam pala u dodatno tupilo, ako ne dobijem do utorka da se javim jer mi je točna u dan a sad je nema.
Željkice - neznam što bi ti rekla...ove stimulacije zaista sve živo poremete. Ja ću isto pričekat termin kad bi trebala dobiti, pa ako ne dobijem onda ću na pregled.
laura, željkica žao mi je :cry:
maris bravo za plus, ~~~~~~~~da beta bude lijepa troznamenkasta :-)
alma da krvarenje stane i beta lijepo raste~~~~~~~~
Safija, jesi ponovila test?
Jesam i to dva razlicita ,oba negativna
Maris kolika je beta? ????
tužnicama-veliki:ghug: i da nakon što otuguju još hrabrije krenu u nove pobjede!!!!!!!!!!
sretnicama,sa +-ima,sa srčekima :heart: za sve vas!!
meni u pon. fet-mislim da taj datum ima višestruko značenje...i bit će nadam se pozitivno!!!
Cure sretno svima od srca :-*
Kod mene beta 15dpt 730.9 :-D
Vau! Čestitam! !!!!
Maris - super beta!!! Čestitam i ja! :)
Bubicazubica - sretno s novim postupkom :)
Maris,čestitam! Super beta:-D
Cestitam za pozitivne bete
maris bravo za betu, super :-)
maris čestitke!! :-D
evo i mene opet ovdje, jučer bio transfer, imamo na čuvanju dvije blastice :-), kaže dr. jedna odlična, a druga vrlodobra ako smo spremni na blizance :-), pa u Božije ruke:-) Beta je 10.07., a u pon.ćemo zvati da vidimo jesu li išta zamrznuli, jer jučer ujutro su još četiri embrija bila na domak blastica, pa su ih ostavili da vide do popodne.
Katjuša jesu li tebi išta javili ima li za zamrznuti embrija?
sretno svima ~~~~~~~~
Darmar super :-D sretno i držim velike fige za pozitivan rezultat!
Darmar nisu jos :( rekla je da ce zvati ili u petak ili ponedjeljak.. Sad cekam ponedjeljak.. Nadam se nekako da ce biti koji smrzlic
Darmar, bravo! Od onolike frke ispada da bi mogao biti pravi jackpot... :klap:
Katjuša, :fige: na najjače da bude smrzlića!