:cry: grlim vas jako i molim da nađete snage za sve ovo.
Laviću volimo te i mislimo na tebe.:heart:
Tužno,tužno,tužno :-(
Veliki zagrljaj hrabrim i najboljim roditeljima na svijetu.
Printable View
:cry: grlim vas jako i molim da nađete snage za sve ovo.
Laviću volimo te i mislimo na tebe.:heart:
Tužno,tužno,tužno :-(
Veliki zagrljaj hrabrim i najboljim roditeljima na svijetu.
Mogu se samo moliti:cry:
Joj Muma :(
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
<3
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Jesi muma jesi nemoj se mucit s tim,sjeti se na početku kad je imao mjesec dva pisala si da puno plaće i da je stalno na tebi i da ti se muž ustane ranije da nešto pojedeš! Znam da ti je tesko neopisivo i da ne postoji ništa Šta te može utješit ali najbolja si mu i pružas mu sve!!!!!
Draga hrabra ženo teško mi je samo čitati da suze ne krenu a ti to sve proživljavaš svakim svojim udisajem, pravi si mama i nemoj nikada posumljati u to.
Laviću ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.
Muma...ovo je pretužno. Molim za malog Lovru, prvenstveno neko čudo, a onda za mir za njegovu malu dušu i tijelo. Vjerujem da uz sve ovo što se događa tvoj mali lavić ima snage zbog tebe ŽENO LAVICE I NAJBOLJA MAMICE. Ne daj se, nemoj da te sad izgubi, budi sabrana, budi jaka i puna sreće kad ga vidiš...on to zna i osjeti.
Držite mi se!!!
Drzi se, Muma :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Draga Muma nitko ne bi smio proživljavati ovakvu bol.
Ljudski je sumnjati u sebe ali duboko u svom srcu znaš da si Laviću dala sve što si mogla,i više od toga.
Ljubim tebe i malenog Lovru
O, draga Muma... draga Muma.
Svi smo mi od krvi i mesa i imamo pravo na svaki osjecaj koji nas obuzme. Zato te potpuno razumijem kad kazes da se ne osjecas kao dobra mama. Ali onda dodju drugi osjecaji, briga, ne stignes misliti ono gore i za cas deep down sebi dokazes da radis NAJBOLJE STO MOZES. A to je puuuno vise nego sto bi vjerojatno itko na ovom topicu mogao!
Za mirnu noc ~~~~~~~~~~~~~
Muma, nemam rijeci. Pokusavam nešto sročiti, ali nikako.
Misli na vas cesto.
:heart:
❤
Sent from my SM-G800F using Tapatalk
~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Često mislim na vas.
~~~~~~~~~~~~~~~~
za Božić
Draga Muma, želim Vam svu snagu i hrabrost ovog svijeta
nemam riječi prikladnih, nemam. znamo sa si dala sve od sebe i da si najbolja... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
najbolja si mama :heart::heart::love:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
teško i bolno mi je čitati ovu cijelu agoniju kroz koju prolazi lavić Lovro a i vi, njegovi roditelji. :-(
i teško je napisati nešto pametno i zato samo mogu potpisati citirani post.
i vibram vibram vibram
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Divna si mama!:heart: Želim ti puno snage!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Najbolja si mama Lovri od trenutka kad si saznala da si trudna! bolju mamu nemoze imati! Divna, jaka, hrabra! Vjerujem da vracas vrijeme nista nebi mijenjala jer ga volis jako od prvog dana!
Grlim vas puno
Muma :heart::-(
jako mi je žao
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~♥
Muma, najbolja si mama.:heart:
Žao mi je što prolazite kroz situaciju koju ni jedan roditelj ne bi smio prolaziti.
Mislim na vas i nadam se da ćete negdje pronaći malo snage.
Sretno!:heart:
Lovro je tu. Bubinić, ali je tu.
Ajde Lovro, mišu mali, bori se!!!!!!
Preteško i pretužno.
Tako nešto niti jedan roditelj ne bi smio prolaziti, budi hrabra i čuvaj malog lavića:ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~ za puno snage za dalje...i znaš da si sigurno napravila sve najbolje kako si mogla i znala...jer ovo su ektremni uvjeti u kojima živite, ovo ne bi nitko trebao proživljavati...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Draga Muma, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
Muma