Citiraj:
Patik,nadam se da nece proci puno vremena a da ces i ti ovde objaviti svoju trudnocu.Rano je i verovatno ne razmisljas sad o tome ali zato jedino sto mozes da ucinis sada jeste da cuvas svoje zdravlje(fizicko i psihicko),da utehu nadjes u svom dragom(koji je kako mogu da primetim zaista divan suprug),da zajedno idete dan po dan ka nekim lepsim vremenima.Tvoj sin nije sam,sa njim su i nasi andjeli.Nekad sam razmisljala zasto je to bas nama moralo da se desi pa mi je padalo na pamet da se desilo zato sto smo joj se previse,cak ludo radovali i da tako voljena deca moraju biti andjeli.Tako sam razmisljala onih dana kad sam bila u toj nocnoj mori u kojoj si ti sada.Ljutila se na Boga,sve i svasta pomisljala.Javi se Patik kad god mozes,pisi jer lakse je kad bol podelis sa onima koji najbolje razumeju kroz sta prolazis.
Draga Luna, samo da znas da si izmamila mom suprugu suze na oci sa recenicom da nam se to desava samo zato jer smo ih previse voljeli.:heart: A na fax se natjeram samo zato jer pri pomisli na buducnost i na novu bebicu zelim opet nesto novo postici i ako ikad budem opet mama da imam i taj jedan semestar iza sebe, nazalost je ovaj jedan od najtezih, ali pokusat cu. Mi ovdje po zakonu dobijemo samo 12 tj.porodiljnog ( u mojoj firmi, hvala Bogu 16), tako da na svakom slobodnom danu moram sparati i mislim ako sada sredim sto vise skole, moci cu poslije praviti duzu pauzu za vrijeme porodiljnog i tako...nadam se da si shvatila sto sam htjela reci ;-)