Ama cestitam!!!! :D...ma Bogu je sve moguce...bas lijepa vijest...
Printable View
Ama cestitam!!!! :D...ma Bogu je sve moguce...bas lijepa vijest...
Luck..Hvala ti na informacijiama:D..sretno Stipka i ostale..
MTV imaš li kakvih simptoma? Puno sreće u ponedjeljak s testom :-) Kod mene je sve mirno pa me to malo zabrinjava, mada znam da ništa ne mogu promijeniti i da to ne mora biti loš znak.
Isadora samo mirno :-)
Prosla sam 4 ET i jako dobro znam da vrijeme jako sporo prolazi i da su sva cula napeta.
Sve se analizira, usporedjuje, pregledava...
Na kraju realno gledajucu u tih desetak dana od transfera do bete tesko da ti tijelo moze tako brzo pokazati je li do trudnoce doslo ili ne. Ja na primjer nikakvu razliku nisam osjetila a imala sam 1 negativnu i 3 pozitivne bete.
Od toga 1 biokemijska, 1 missed abortus i 1 uredna blizanacka trudnoca.
Niti u te tri trudnoce nisam imala nikakve simptome osim pozitivne bete.
Cak i kod blizanacke trudnoce tek u 10tt sam primjetila da mi se trbuh vec ispupcio i nesto tamnije bradavice i to je sve!
Sretno!!! :-*
Ne,osim sta su grudi bile bolne ali sad skoro i ne! Jos sam jutros,naravno ne mogu bit na miru,napravila test i negativan ali ajde sve se tješim rano je tek je 9 dt. Valjda tako mora bit da se držimo,držimo pa na kraju malo padnemo. Ali jos se nadam da ce biti uspješno! I razmišljam se da odgodim betu za utorak.
Hvala ti, Noelnia!!! :-* Muž i ja uživamo u tajni, probat ćemo se strpit do UZV—a pa onda objaviti svojima ako bude ok. Šta ima kod tebe? Gdje nam je Tola?
Ja ne vjerujem u simptome! :-) Nakon IVF—a sam ih imala i osluškivala pa ništa! Sad kad simptoma nema, test pozitivan! :-D Nemoj da te to opterećuje, zaboravi test i strpi se do bete!
Draga Ama,čestitam od srca!!! Baš si me razveselila. Sad se opusti i uzivaj u svemu :-)
Nadam se i sama sličnom završetku ali sa malo drukčijim scenarijem :-) ja sam u drugom krugu,punkcija vjerojatno u srijedu...
Giulia hvala ti, utješila si me :-). Nema se smisla opterećivati simptomima u pravu si, ovo je sve tako prerano do bete da bi tijelo pokazalo.
MTV ja planiram betu nakon 14 dana, a test 12 dpt. Možda je 9 dpt ipak prerano, sretno!
AMA cestitam!! Bas si me razveselila sa lijepom vijesti, a vjerojatno i dr.Š. ☺
9dn mislim da je prerano za test..strpite se jos malo do bete.. i da bude lijepa brojkica
Super Tola, držim fige! Jesi već bila na folikulometriji? Hvala ti!!! :-*
Meni se nešto ne da sad opet to prolaziti, a kako vidim rijetko kome je do sad uspjelo, pratim sve još od ljetos...Malo istražujem prehranu, prelazimo lagano na raw food, odradit ćemo soko-terapiju 40 dana na svježe cijeđenim sokovima pa vidjeti dalje. Uglavnom meni je nakon postupka štitna 5 što nikada nije bila, do tada 1.3.Nakon postupka sad patila od nesanice i jezive glavobolje. Sad se kentram po endokrinolozima, nemam drugo objašnjenje već da je štitna vrisnula od postupka. Uglavnom ni sama ne znam što ću, kad ću i kako. Tebi želim svu radost i zdravlje ovoga svijeta, a Toli uspješan postupak!
danas bila drugi put na folikulometriji, 15 folikula, što je super rezultat u odnosu na protekli put (od 5 folikula 2 js) pa se nadam da će i broj js bit proprocionalno kvalitetan :-)
Cure želim svima sreću. Moj transfer obavljen,od 10 jajnih stanica 8 se oplodilo i došlo do trećeg dana,čekali smo 5ti i ostalo mi je 6 blastocisti. Dvi vraćene ,4 spremljene.. sad čekanje.:uteg:
prvi put sam koristila samo menopure, 4 ampule dnevno od 2 dc (ukupno 28 ampula) i orgalutran, a sada elonva 150 2 dc (samo 1 injekcija ima djelovanje 6-7 dana), 6 dc i 7 dc još po 1 orgalutran, 8 dc 3 menopura + 1 orgalutran, 9 dc još 1 orgalutran i možda još 3 menopura...puno bolja reakcija nego prvi put, ali sve je to individualno
Stipkaaa..super.. :) .... drzim fige za ovaj uspjeh. Meni u petak prvi ultrazvuk ...nemam nikakvih simptoma jos uvijek..Svima zelim srecu :)
To je odlično, Stipka! :-) I kod tebe, Tola, baš sam sretna zbog vas! I meni je s bemfolom bio fijasko, Niksi! :-( Meni je sljedeći ponedjeljak UZV, bojim se da je prerano al dr.Š. je tako rekao!
Luce koji si ti tjedan sad?
Super Stipka i Tola..ja vadila neki dan tsh i pao mi na 0.186..ne znam je li to zato sta sam koristila klomifen i femaru zaredom 2 ciklusa..ili sto ne radim ima 3 mj.pa se manje zivciram pa mi je prevelika doza eutiro. od 50..koju pijem ima vec 2 godine...a planirali smo slijedeci ciklus..tj.krajem drugog mj. krenit u postupak...je li netko imao slicnu situaciju? Izvadit cu jos jednom tsh za svaki slucaj i narucit se kod dok...
Stipka odličan rezultat, nadajmo se isto takav ishod :-)!
Tola dobro reagiraš, to je ohrabrujuće, neka samo tako nastavi :-)
Fala cure. Rezultat je zbilja super obzirom na moj mršavi amh. Nek jedna od ovih 6 bude dobitna i to je sve šta tražim hehe
Neznam gdje postaviti pitanje pa evo ovdje..tijekom koristenja utrogestana vaginalno jel tko primjetio razliku pri stavljanju tablete..ja sam ovih dana bez problema mogla gurnuti dosta duboko a danas je unutra sve tvrdo i kao da mi je tableta zbog toga ostala plitko?!
To ti ovisi o tome gdje ti je cerviks i kakve je teksture. Bio ti je visoko,a sad se spustio.
U prirodnim ciklusima je cerviks mekan i visok u plodne dane
A kad se spusti onda je vrijeme za menstruaciju?
E nema pravila. Nekome se spusti pred mengu, nekome se digne. Neki kažu da je znak trudnoće kad se digne, ali to dođe tek kasnije, i ne mora biti rani znak.
Hvala Vrci! :)
MTV jesi vadila betu?
Jutro cure kod nas opet minus :(
Stipka odlican broj. ~~~~ za pozz betu ;)
Luck za mi je :( jesi to radila test ili betu?
Test..betu necu ni vadit,prosli put je samo potvrdila test..
Zao mi je draga:ghug:
Hvala Stipka! Idemo dalje..~~~~~~~~~~~~ za tvoj plus uskoro :)