Kitty ...Almy :-D:-D:-D:-D :klap:
Cestitam drage mame!!!!
Printable View
Kitty ...Almy :-D:-D:-D:-D :klap:
Cestitam drage mame!!!!
Amly eto, jesam rekla da će biti sve ok. Prekrasno, čestitam.:heart:
Amly čestitam !!!! :klap: :klap: :klap:
Amly čestitam!
evo ja si šiknila zadnji brevacid 1500, a sad šta bude.
isto nemam simptoma, malo sjećam maternicu kao da su ukruti, pa brzo promjenim položaj, to me uvijek muči, ubi me psiha.
još je jako rano i baš želim da ovaj put uspije!
AnneMary~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoju snagu~~~~~~~~~~~~~ jos za plusic
ja sam danas vadila ß i zvali su me iz klinike da je pozitivna, samo mi nije mogla reci kolika je. u utorak imam ponovno termin.....jedva cekam
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ovo je za sve vas buduce trudnice :)
pozdrav svima,
ja sam nova na ovom forumu,ako mi tko može pomoć bila bi zahvalna....
danas mi je 10dpt i popodne mi je bilo par točkica krvi na gačicama,onda malo smeđkasto pomješano sa utrofestanima a sad ništa... već sam se dobro isplakala ali jeli moguće da nije kraj,da ovo ipak nije vještica?
ima li ko sa sličnim iskustvom,molim pomozite... hvala
rose,ne brini par točkica ne znači menga...možda je implatacijsko...držim fige da je to...pozzzz
amly čestitam:-D:-D
draga ines hvala na odgovoru,
iskreno se nadam da je implatacijsko a ne ono drugo...
iako sam i dalje zabrinuta,jutros mi je opet bilo nešto tamnosmeđe onako suho na gačicama... jeli tebi to prestalo odmah isti dan ili se nastavilo?
amly čestitam:-D
hello kitty bravo za tvoje mrvice:heart::heart:
rose ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da uskoro ugledaš veliki + na testu
čestitke draga Amly!!!
sara ????
Meni je trajalo jedan dan, ustvari ni toliko, bilo je par kapi krvi i onda možda tijekom dana malo smeđkasto i ništa više (drugi dan ništa), a ako ti je smeđkasto i suho to ti je stara krv pa se stvarno nadam da je implatacijsko, znam kako se osjećaš, ja sam već sve otpisala i planirala kako ću u novi postupak, no beta me je nakon dva dana pozitivno iznenadila! Držim fige~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da te beta iznenadi kao i mene!!!!:love2::-D
rose, to moze biti znak trudnoce. Moj ti je savjet da do bete strogo mirujes jer ako si trudna onda bi ti to i dr propisao i nemoj se nervirati jer to stetno djeluje..zelim ti veliki + i veliku betu
Amly,čestitke !!
jutro svima,
evo mene opet,danas mi je 12dnt,smređkasti iscjedak se povukao ali i svi simptomi,() () su mi se ispuhale,tijekom dana znam osjetit pritisak u donjem dijelu trbuha i jajnicima i to je to...
čula sam se sa doktoricom,kaže mi da izdržim do četvrtka pa da izvadim betu..
imam osječaj da neće bit dobro
Pa ako ti se povukao iscjedak po meni je to dobar znak jer menga kad počne se ne povlači nego krene sve jače~~~~~~~~~~~~~~da je ipak trudnoća
bok cure.....jeli se smije poslije transfera ici na more, na kupanje i sl. ??
evo jučer sam mislila jutros napravit test ali nekako nemama snage, ipak ću sutra kako sam rekla.
od simptoma ni S pa viš ene znam šta da očekujem.
iskreno se nadam da će biti moj prvi plus na testiću (s malom sam odmah radila betu).
crvenkapice i ja mislim da će ti SD donijet sreću i da ćeš uskoro imat velliku betu. iščekujemo!
cure jel boli transfer i dali da sta popijem protiv bolova.....???
transfer ne boli i ne moraš ništa piti i ne moraš se bojati toga apsolutno.
hvala
Anne Mary držim fige za test...naravno da bude pozitiva, ništa drugo ne priznajem!!!
anne mary zelim ti veliki + na testu Sretno
Anne Mary neka ovajPut bude velikI PLUS i velika teta beta! Sretno!
Svim čekalicama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~za velike bete!
Minus ko kuća 10 dan poslije ransfera, koji je bio 5 dan.
mislim da se nemam čemu nadat pa proglašavam ovaj postupak neuspjelim.
sad se moram izračunat da li ići u stimulirani u 7. mjesecu ili čekati jesen, jer bih 21.06. trebala na godišnji.
svim čekalicama da prođu bolje od mene!
Baš mi je žao Anne Mary
Joj šta je meni bolio trbuh noćas mislila sam da sam dobila stvari i sanjala sam to i onda sam se probudila oko 6 i ništa, samo mi je malo od utrogestana procurilo, danas mi je 6. dan od transfera pa bi bilo i malo prerano za stvari i sad sam se po prvi put zapitala da se nije ipak plod uhvatio?
AnneMary ne bi ti volila davati lažnu nadu ali zašto ne bi radila betu....
potpisujem H20 ipak ti je tek 10-ti dan od ET,a možda je bila i kasnija implantacija...
ma nekako znam , jer bar nešto bi se pokazalo, ali ako ne dođe onda ću radit ponovno za 2-3 dana.
ne da mi se ići u Zagreb na vađenje krvi, pa opet po nalaze, prevelik mi je to trošak a imam još testića.
evo moj update: danas sam bila na kontroli i ß se dupla :). danas sam 5+1 i nista se nevidi na ultrazvuku, kaze dr da moram racunati i s vanmaternicnom....posto sam ju vec jednom imala sigurna sam da nije...mozete li mi molim vas reci kada se je kod vas vidilo nesto na ultrazvuku...puno hvala
cure koji dan poslije transfera vadite betu ? meni je dr. rekao 12dpt doci sa betom ...zasto?......i onako se ne moze nista vidjeti na uzv
crvenkapica77 ß mozes vaditi vec 9-ti dan, ali na ultrazvuku se vidi kako sam danas procitala tek nakon sto je ß1000-1200 ili najdalje u 4 tj nakon transvera
mala mimi mislim da bi to mogla biti implantacija
Betu sam vadila točno 12dnt - i još jednom 15dnt.
A na prvi ultrazvuk sam išla 3 tjedna nakon transfera i već se vidjela gestacijska vrećica gdje je dr.B. potvrdio trudnoću.
Onda sam bila naručena za tjedan dana pa još jednom za deset dana.
Pozzz....
a da ja napravim betu 12dpt i onda javim dr. i dogovorim se za dalje .....nema smisla ici u zg 12dpt zar ne?
naravno da nema!
napravi betu pa ćeš onda dalje vidjet.
pretpostavljam da ćeš ga nazvat i daj Bože reći da je pozitivna, i onda dogovorit pregled za 2 tj.
ali mislim da ni za to ne moraš u Zagreb, pa možeš i u Splitu napravit UZV i potvrdit da je gestacijska u maternici di joj je mjesto.
mislim da je glupo toliko se voziti i izlagat radi jednog uzv-a.
da ne duljim, prvo nam javi veliku betu!