ZUZU444 prvotno napisa
Amneza, sve nešto neodređeno. Hormoni uredni, osim visokog AMHa i ciklusi između 30-50 dana. Graničana inzulinska rezistencija pa pijem Siofor. Mužu je spermiogram graničan, al on ima dijete iz prvog braka. Ja nisam nikad rađala, 32g imam.
Stimulacijom mi se pojavljuju ciste.
Krenula sam u Petrovu prije dvije godine. Prvo sam bila kod Jurkovićke koja mi je pratila ciklus uzv-om, da bi nakon mjesec dana skužila kako nije gledala lijevi i desni jajnik nego desni jajnik s lijeve i desne strane. Igrom slučaja je bila na bolovanju kad sam krenula u postupak pa me zapala Banovićka kod koje sam onda ostala. Prošla sam dvije inseminacije, IVF s letrozolom, odnosno s jednom js (prezrela) i ova 2 IVF pokušaja. I još dva postupka s letrozolom u namjeri da idemo na IVF s jednom stanicom ali su nastajale ciste.
Draga je meni Banovićka, ali mislim da nakon svih tih pokušaja bi možda trebala pokušati s nekim drugim. Pogotovo s obzirom na te ciste...u prošlom postupku me izbezumila kad mi je na folikulometriji dala do znanja kako se ciste opet stvaraju i kako možda ništa od postupka neće biti. I onda je nestala, svaki dan sam bila kod drugog doktora na folikulometriji, da bi na punkciji saznala da je na godišnjem. Ne znam, možda bi mi bilo lakše da mi je rekla da ide na godišnji i da će me neki drugi doktor preuzeti.
Tražila sam konzultacije kod Prof. Vrčića pa ću vidjet što će mi on reći. Ima više iskustva pa će možda bolje znati “hendlati” te moje ciste, ili mi znati dati bolju terapiju da dobijem više jajnih stanica. Što ja znam, imam pravo na još dva postupka, pa su mi ovo zadnji trzaji. Sljedeće što mi preostaje je dizati kredit i ići kod privatnika.