:love2: najbolja si mama, u to nemoj nikad sumnjat!:love:
toliko toga teškog prolazite, a nikad se nisi žalila ni kukala.. uvijek snažna i sabrana..puna ljubavi :heart:
Printable View
:love2: najbolja si mama, u to nemoj nikad sumnjat!:love:
toliko toga teškog prolazite, a nikad se nisi žalila ni kukala.. uvijek snažna i sabrana..puna ljubavi :heart:
:heart: :heart:
Muma :love2::heart:
:heart:
Grlim te muma ❤️❤️❤️❤️
Sent from my iPad using Tapatalk
U mislima ste mi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Muma draga, ne mogu niti zamisliti kakvi se sve osjećaji isprepliću u tebi... Drži se! Molim za tebe da smognes snage i sada i kasnije... Naravno, molim i da se desi čudo tvom princu... Držite se!
mislim na vas :heart:
Muma, Lovro :heart::heart::heart:
najbolja si, najbolja :heart:
Kako je tužno ovo čitati, nemam riječi draga Muma. Želim vam svu snagu ovog svita da izdržite sve ovo :heart:
Hvala vam od :heart: što ste tu za mog lavića, i za mene :ghug:
Došli su neki nalazi iz Salzburga, od biopsije mišića. Znamo nešto i ništa. Potvrđeno mu je ovo http://www.webmd.com/children/cytoch...ase-deficiency vezano uz problem respiratornog sustava. Dakle, potvrđena je Leighova encefalopatija, ali nismo saznali koji gen je upitan. Oni su testirali samo jedan gen, a može ih biti barem 14. Ne mogu vjerovati da su mu za tako malo informcija rezali nožicu, i to izgleda kao da je radio neki srednjoškolac. Izgleda da ćemo morati tražiti pomoć u Njemačkoj i platiti brdo para ako ćemo htjeti otkriti točan gen. :-(
:( ❤️❤️❤️❤️
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko je to zeznuo ( pretpostavljam nasi Da ustede ). ?
mi ćemo vam svi pomoć samo čekamo tvoj znak!
Draga Muma, Lovro :heart:
a brdo para ćemo skupiti sigurno, žao mi je što su nalazi toliko loše napravljeni kad su vam već mogli dati odgovore na važna pitanja...
X ako treba šalji račun na pp. Ti bi isto učinila za nas sigurna sam. Sve za malog pajdu
:ghug:
Pitat cemo ih za sve sadasnje i daljnje postupke. Sad nam je Lovro najvazniji, naravno. Ali nije nam svejedno ni sto cemo dalje. Na odjelu su nam spomenuli Njemacku. Morat cemo popricat s njima o tome. Znam da mogu racunati na vas. Ljubim vas sve <3 Inace, lavonja je buhtlica zadnja 2 dana jer je primao infuziju zbog punkcije. Dali su mu lijek za mokrenje. Izgledom se dobro drzi, a danas slijedi ponovno uzv srca.
:heart: nisam vjernik, ali ipak molim da se dogodi čudo i da maleni lavić ozdravi :-)
tu smo za tebe i pajdu:ghug:
Muma što god treba tu smo, samo reci...
Lovri šaljem bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ a tebi draga :love2:
čuvajte se, mazite i pazite... mislim na vas stalno
Svi smo tu za Vas Muma, sta god treba, samo reci :heart:
Muma, a da napišeš priču, kreiramo FB stranicu, pošaljemo novinama?! Da ljudi čuju, pa ako i odustanete od inozemstva, nema veze. Što prije, to bolje. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Draga moja ko što cure kažu svi smo tu za vas i što god treba ti samo reci i mi nastupamo.
Ljubim vas puno i mislim na vas svake minute.
Grli nam lava i ljubi ga puno,pajdo Patrik mu šalje velike puse.:ghug::heart::-*
Draga muma uz vas smo sta god bude trebalo... nije losa ideja s fb stranicom.... lav nas hrabri. <3
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~: heart:
:heart: tu smo!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lovro:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~