Nije C obavezno. Nas je Markus, nije Marcus.
Printable View
:lol:Ako i slučajno nema tog š....k već će nekog upoznat
žuta,a Kilian? Meni npr jako lijepo.
Znam jednog Krešimira koji je u Americi pa je sada Kris, Tomislav Tom itd. Može se preživjeti vani i sa tim "našim" imenima.
Moja djeca ako odu van vjerovatno će dobiti neke stranjske verzije svojih imena koja i nisu na prvu tako strašna za izgovoriti kao recimo Božidar.
Mada lakše je kada si Petar ili Marko.
Teško je s imenima. Sad se čudim žutinom mužu kako ako zna Š...a s nekim imenom koje je na listi ne dolazi u obzir, a ni samam nisam bolja.
Recimo zbog nekih mojih čudnih kriterija ime Dorijan je maknuto s liste, a divno ime.
Grozna su im imena. To se ne da izgovoriti.
A meni je vise u uhu da je i hrvatski "Vid" (ime) "produzen"... al vise mi je u uhu i da je Sanja "Saaaaanja" - s dugackim a ;)
A, to je. Meni su Vid i vid potpuno isti.
Pa da, i Sanja nam je bila u igri za cure. Meni Saaaaanja, MM-u Sanja. Otpala, a visoko kotirala.
Joj, sorry, tek sad vidim da je ovo podforum o imenima za dečke. Greška...
Kilian je u Austriji i Njemačkoj dosta popularno. Kao i Lukas. S K naravno.
Lukas mi je lijepo, a jednog malog Kiliana znamo, ali nije mi lijepo ime :D
Ali ima puno lijepih imena u kvartu koja u RH ne bi prošla jednostavno jer njihove inačice kao takve ne postoje.
Milan je meni jako lijepo ime, zadnjih par godina je u top 20 imena u Nizozemskoj.
Ajme koja imena. :D
Vid (oči) mi je viiid. A ime mi je Vid! :D
Na koja misliš? :D
Kad je kolegica prije puno godina trebala dobiti nećaka, mi smo se iživljavali smišljajući i čupajući iz kalendara najneobičnija imena koja smo mogli naći: Kleofa (to je valjda bilo muško), Sigfried i Sigismund, Bartolomeo, Egidije, Kalisto..... Nama je to bila zafrkancija, a roditeljima sigurno muka.
Ali zapravo, nije mi uopće čudno ako se neki Talijan zove Egidio, mm ima poznanika Sigfrieda, a sin kolegu Bartola. Kad prvi put čovjek čuje ime, ponekad se začudi, ali kasnije imena vežeš iz osobe i svako čudo za 3 dana više nije čudo.
Callisto je susjedina kcer. Stariji brat joj je Caruso, a dvoje mladjih su Sydney i Audrey.
Kaae, koliko je Denver prihvatljivo, uobičajeno ime u Americi?
Pojma nemam, ne znam niti jednog.
Meni Denver, pogotovo van konteksta engleskog jezika, zvuci kao muslimansko ime.
Ja nisam cula ni za jedno ime koje spominjete.
Na prosloj stranici netko je spomenuo: Nikša.
Dalje: Marin, Mislav, Borna, Jakša, Krsto, Ozren, Pave.
Meni je isto Borna super. Ali on zna nekoga, a taj netko mu nije mio. :roll:
Grigorij, u Hrvatskoj? Kako vam se čini?