Malecka :cry: :love2:
Printable View
Malecka :cry: :love2:
Malecka jako mi je žao :-(. Drži se i kako je Ina rekla imaš velike šanse za budući uspjeh:love2:
Malecka drži se draga!!jako mi je zao....
Malecka, žao mi je! :-(:-(:-(
Mi odustajemo od prirodnjaka (za sad). Ipak imam polip koji treba odstraniti, a to se navodno radi između 9 i 12 dc, što bi mi bilo upravo sad, a predoperativne preglede ne stignem obaviti, niti ne želim baš toliko forsirati. Šta je, tu je. Ubrzo će i Božić i Nova godina, pa godišnji, pa kratka veljača i evo već mene u stimuliranom. Tako da sam zvanično na g.o. do 03/2010.
Sretno svim curama u postupcima, da ih beta fino iznenadi. Naravno sretno i svim ostalima da sad ne nabrajam jer ću se izgubiti!
:heart::heart:
Crvenkapice, sretno u nedjelju!
Malecka :cry:
Snekica :love2:
crvenkapica77~~~~~~za nedjelju
malecka, baš mi je žao :(
znam da te baš neće utješiti-ali ako se to već moralo dogoditi, bolje da se dogodilo ovako na početku i da same odu, nego da je prošao još koji tjedan, da si ih vidjela i da su porasle..vjeruj mi, nema goreg osjećaj nego kad iz tebe moraju izvaditi tvoju bebicu....nema...
ako ove nisu bile suđene..bit će uskoro nove..molim se za tebe
jel ideš na pregled kod dr L?
1. mj.2010
NinaB prirodno (nakon 1X AIH)
Cuceta – 1 stimulirani ICSI Split (nakon 3X AIH)
ž od boy – 2 stimulirani ICSI VV (nakon 1X ICSI)
Maiela – prirodno (nakon 3X AIH)
marta26 prirodno (nakon 2X stimulirani ICSI, 1X klomifenski ICSI)
2. mj.2010
Simby – 1 klomifenski ICSI – Vili (nakon 1X stimulirani ICSI)
Elli – prirodno (nakon 6X IVF bebica )
Blondy1 – 1 stimulirani IVF VV
DinciP – 3 stimulirani ICSI Vinogradska (Nakon 2X stimulirani ICSI, 2X Prirodna ICSI)
Duga56 – 2 IVF
Tarolina - 3 stimulirani IVF SD (nakon 6X AIH, 4X prirodnih IVF, 2X stimulirani IVF)
nina09 – prirodno (nakon 2X AIH, 2X stimulirani IVF)
blondy1 – 1 stimulirani ICSI VV
diabolica - 1 stimulirani IVF KBC RI (nakon 4X AIH)
Vinalina – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X stimulirani ICSI, 6 > prirodnih IVF)
andiko - 2. klomifenski IVF, VV
3. mj.2010
Rozalija – 2 stimulirani ICSI Maribor (nakon 5X AIH, 1X stimulirani ICSI, 2X FET)
Suzanaab – 1 stimulirani ICSI Maribor
malena2 – stimulirani IVF Cito Split
Ginger – 1 stimulirani ICSI Vili (nakon 1X prirodni IVF, 1X stimulirani ICSI, 2X stimulirani ICSI – mala princeza)
Weather – 3 stimulirani IVF VV (nakon 2X AIH, 2X klomifenski IVF)
Arkica – 4 polustimulirani ICSI Vinogradska (nakon 1X AIH, 2X stimulirani ICSI, 3X prirodni IVF)
Ketty28 – prirodno
Fatamorgana – 1 stimulirani IVF Istanbul
mia – stimulirani IVF Prag
Goa – 1 stimulirani ICSI Cito
Mimek – stimulirani IVF
tanjack36 – 1 stimulirani IVF VV
ines31 – stimulirani IVF SD (nakon 3X prirodni IVF)
adriana_d – prirodno (nakon 2X AIH)
pčelica2009 – 7 stimulirani IVF Maribor (nakon 1X stimulirani ICSI, 5X stimulirani IVF, 1X FET)
4. mj.2010
ketyy – stimulirani ICSI Maribor
zvijezdica2 – stimulirani ICSI Prag
agility – 1 AIH SD
Anana1 – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X klomifenski ICSI)
Mikulica stimulirani IVF VV
Blekonja – 1 femarski ICSI Cito (nakon 1X stimulirani ICSI)
Vaka – 1 stimulirani IVF Vinogradska
Korny77 – IVF SD
Karla 1980 – 4 ICSI Maribor (Nakon 3X ICSI, 2X FET)
talia7 – ICSI Prag
mazica79 – prirodno (nakon 1XIVF)
5. mj.2010
diana – 1 stimulirani ICSI Cito
LEELOO77 – 2 stimulirani ICSI Prag (nakon 1X stimulirani ICSI)
Frka – stimulirani IVF VV
Angel1 – 7 stimulirani IVF VV (nakon 2 stimulirani IVF, 2X prirodni IVF, 2X klomifenski IVF, 1X AIH)
Coolerica – 2 stimulirani ICSI Postojna (nakon 1X stimulirani ICSI, 2X AIH)
BOZZ – stimulirani IVF SD (nakon 3X AIH)
barbyRI – prirodno (nakon 1X ICSI)
nena3beba – stimulirani ICSI Prag
betty – DAIH (nakon 1X AIH)
Vali- FET Maribor
Hello Kitty – 2 stimulirani IVF (nakon 1X IVF)
6. mj.2010
Amly – 3 stimulirani IVF Njemacka (nakon 2X IVF)
Zeljana – stimulirani ICSI Slovenija
osijek – 2X stimulirani ICSI Petrova
bebica2009 – 8. IVF Vinogradska (nakon 1 stim., 4. prir. I 2. klomif.)
draga – 4. FET VV(nakon 3 X AIH, 1X IVF, 3X FET)
enya22 - prirodno (nakon svega i svačega)
čupko 1 - 2. stimulirani IVF VV
kika84 - 1. stimulirani ICSI Prag
Natalina - 3. stimulirani IVF MB
venera21 - 5. AIH Vinogradska
7. mj.2010
sandric - 1. stimulirani IVF MB
evelin - 1. stimulirani IVF SD
issa11 - 2. IVF Cito (nakon 1 stim. IVF)
Sanjička - prirodno (nakon 1 stimulirani IVF i 2 prir. IVF)
petra30 - 4. prir. ICSI, Vinogradska (nakon 3 x ICSI)
marti78 - 2. FET Prag
vesnare - 3 polustimulirani ICSI Cito (nakon 2X FET, 2X ICSI)
gričanka - ? IVF, Prag
beba.2 – 2 IVF (nakon 1X AIH, 1X IVF)
8. mj.2010
AnneMarry – 1. stimulirani IVF, SD (nakon 5XIVF)
Cranky – 1. stimulirani IVF Rijeka (nakon 3X AIH)
tini – 4. stimulirani IVF Rijeka (nakon 15 prir/klomif. IVF, 3 stimulirana IVF )
Jim - 2. IVF (iz odmrznutih js) SD (nakon 2 AIH, 1 stimulirani IVF )
lastavica1979 – prirodno
9. mj.2010
Denny – 1. stimulirani IVF, Cito (nakon 3 AIH)
Tibi – 2. stimulirani IVF, Vinogradska
“tina” – 2 stimulirani ICSI SD (nakn 2 AIH, 1 ICSI)
Ordep – prirodno
micek – 4. stimulirani IVF Maribor (nakon 3 IVF)
mromi30 – prirodno
10. mj.2010
Žanet – 4.stimulirani IVF, Cito (nakon 3 IVF )
gargamelica – 5.stimulirani ICSI-TESSE, Cito (nakon 4 ICSI-TESSE)
sbonetic – 4 ICSI, IVF poliklinika (nakon 3 ICSI)
Gosparka – 5 ICSI, SD (nakon 4 ICSI)
Tia – 4. stimulirani ICSI (nakon 6 AIH, 3 stim. IVF)
11. mj.2010
mravak – 4. stimulirani ICSI, Rijeka (nakon 1 ICSI, i 2 ICSI sa odmrznutim js)
modesty4 – 1. stimulirani ICSI, SD (nakon 2 AIH)
Sela – 5 IVF, Prag (nakon 3 AIH, 3 prir. IVF, 1 stim. IVF)
azrijelka36 – 1 AIH, IVF centar
maca2 – 8 ICSI Maribor (nakon 3 stim. ICSI, 4 prir. ICSI)
ninocka28 – 2. stimulirani IVF, Vinogradska (nakon 3 AIH, 1 prir. IVF, 1 stim. IVF)
Naša lista
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
nana_banana – 16.11.
sivka – 16.11.
matahari – 18.11.
medena8 – 22.11.
Čekalice (F)ET
Pinky
crvenkapica77
Čekalice punkcije
AIH, Prirodni IVF,ICSI
Pikalice
mimi81
tigrical
aneri
Sumskovoce
lucija83
Klomifenke/Femarke
diki
Šmrkalice i ostale supresije
linalena
Gabi25
loks
zedra
On-GO
dudadudaduda
aleksandraj
Pirica
ž od milivoj73
andream
AuroraBlu
Hrabrice/Čekalice koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za jesenski vlakić
Deja2, nellyxy, miška, ANKARA, dim, zubica, marti_sk, ninatz, didicro, Mary Ann, zelimo_bebu, Acitam, curka, Sonja29, nena3beba, tonili, franka76, kata1, negra, Livija2, extreme, dariaaa, TeddyBearz, pippi, tikica, Biene, pujica, Andreja, sany22, tia_16, s_iva, Mariel, nini, Tayra, maya3, sissy, ponedjeljak, Fragola, Katarina, snjeska_ , gaia, philipa, necija mama, nestrpljiva, ana@zm, ella roo, AB7, nini, Patientia, danijelica, Madonna, philipa, Weather, Ana39, Ella03, luce_st, Mimi333, Kinki, Ljubica, gianna, Glorija, nirvana, Jill, Orline, Dadica, Reni76, Dodirko, Gabi, miška, bambus99, BLIZU, Jelena, Rene2, gianna, mišicalara, Dim, Capka, mušica, nata, missy, višnja, Kraljica18, Dusica1, maya3, amariya, molu, ZLATKA, nela., mrnjica, viky, regina78, sissy, ovnica29, Bebel, Ambra, Umma, IRENA456, Iva77, bernadette, simbi, choko, metkovk@, wewa, Bernadette, Miss July, TWEETY77, Ljubica, mala garava, Teodora, Ici, Splicanka, Mmaslacak, Draga, Kaća, tisa, Shanti, Andy, frka, Ksena28, molu, acitam, BHany, Amyx, RuzicaSB, Pato, dani39, Kika83, Točkalica, jo1974, dir, Strumpfica, TwistedQ, Ameli, Natica, Elena-mk, Missy, ivana83, bubble_71, yasmina, nina1, gupi51, mare41, Vikki, Juliette, pinny, Marina27, Lilly, sivka, Ti, duba13, MAJONI974, Tuzna, Cortina, nataša, Kikla123, Miki76, zlatica, Romanica, Cannisa, innu, Zeena, bublica3, Gizmos, Missixty, AnaK, n&a, Snow.ml, ivkica28, Tigrical, Iberc, Marnie, Iva Mia 2009, Šiškica, Mimimuc, dani82, Vojvođanka, Pimbli, Mia74, Sanja1, trunčicabalunčica, ogla, mini3, tlatinčica, klara, skandy, mrkvica84, nokia, zrinkič, kik@, Bab, taca70, sany 7, đurđa76, sali, centaurea.in.spe, kandela, venera3, mirna26, Opa, suzzie2, NINA30, loryy, Bugaboo, vita22, ivica_k, ZAUZETA, Aurora*, tiki_a, corinaII, ia30, kriistiina, rose, narnija, tantolina, amaria 23, mare41, Mia Lilly, TOMISLAVA, m arta, Adikica, mare157, kiara79, luna1, Lua, matto, kerolajn5, marta7, MALECKA, Snekica
MALECKA žao mi je :love2:
svim čekalicama, curkama u postupku, betalicama ~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :heart:
Mali ispravak: ja sam na listi na prirodnom IVF.
Svima kolektivne vibrice za podebljanje liste u studenom ~~~~~~~~~~~~~~~
Draga moja stvari ti sada stoje ovako...ići ću kod dr. L na pregled - samo još ne znam kad točno...čuli smo se preko telefona...moram prvo još izvadit jednu betu...još nisam prokrvarila, a rekao je doktor da je bolje da prirodno odu (nadam se da hoće) jer ako neće onda mi nažalost slijedi kiretaža :cry:.....Ja sad prvo moram sredit ovu tugu i skupit snage pa krećem dalje....jedino što znam je to da NE ODUSTAJEM i kako Gibo kaže: NE ODUSTAJEM I NE SMIJEM STATI!
Tebi želim puooo sreće da sve bude dobro....javi kako su bebuške:-D:*
Svim čekalicana, hrabricama i svima za što god treba ~~~~~~~~~~~~~~:heart:
malecka :love2: (šta bi mi bez našeg Đibe, on ima riječi utjehe za sve)
andream za prirodnjak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Malecka, zao mi je...
malecka žao mi je :-(
andream~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svim curama sretno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Malecka, jako mi je žao:-(, ali tvoj stav je pravi, iako ga je teško imati uz toliku tugu. Drži se i samo naprijed.
Crvenkapice sretno za nedjelju~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Crvenkapice, sretno sutra!
Malecka, još jednom, drži se!
Je li prerano da sutra napravim test, AIH odrađen 4.11???
matahari, mislim da je, pogotovo što se radi o aih pa se ne zna sa sigurnošću kad je došlo do začeća. strpi se bar 14 dana nakon aih.
sretno svima!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
gdje je azrijelka sa novostima?
malecka jako mi je žao:-( pratila sam što ste pisale na temi privatnih poliklinika...
crvenkapica - držim fige!!!!!
evo ja sam u ponedjeljak kod doktora L. na pregledu pa ćemo vidjeti da li treba još kojeg popiti....
mislila sam napisati klomifen:)
Ups devojke,molim za pomoć.
02.11. rađen ET zamrznutih embriona,danas sam radila betu koja je 13.
Da li to može da bude dobro?
malecka žao mi je :( budi jaka kao što jesi!!
jel netko ima iskustva sa anestezijom (punkcija) kakva je procedura prije ,,šta se sve mora obaviti..i koliko ranije se mora najaviti ??
ajoj malecka :cry:, drzi se draga :love2:
crvenkapice ~~~~~~~~~~~ :heart:
malecka :( jako mi je zao :(
Pinky draga evo malo samo za tebe, od mene i Gabriele ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
evo jutarnje fine kavice :coffee: i svima vibrice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:he art:
sretna, hvala na kavici, baš prija u ovo rano jutro.
danijela, to je 11 dan nakon transfera, ovdje vadimo najranije 12. dan. svakako izvadi betu za 2 dana.
Hvala sretna35, fiiiiiiinaaa :coffee: , mmmmm...
Šaljem kolektivne~~~~~~~~
...jutro cure..... evo nama je 10dnt3d i već 2 testića su bila negativna..... u utorak po dr. bih morala vaditi betu ( 12dnt ) ja odlučila vaditi sutra... eto...:-(:cry: sve sam..
joj cure ja vam se divim što možete tako rano testirati T, pogotovo testićima... meni je i kad je termin - prerano.
Sivka, ne vjeruj testićima jer je bilo slučajeva, i to podosta, da je tako rano negativan, a kad ono beta pa iznenađenje. Strpi se još 2 dana pa odi na vađenje krvi, tada bi se svakako trebao vidjeti rezultat. Sretno!
Pozz svima,meni je danas 10 dnt,ne moram ni govoriti koliko sam luda. Uglavnom moja dr mi dala uputnicu da sutra vadim betu.kao usput jer vadim koagulacije(d dimeri su oko 10 000 i na fragminu sam),e sad,kao spremna sam na negativnu betu a komirana i u strahu od sutrašnjeg dana,šmrc :(
Tinkica i sivka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~ za velike bete i da su sivkini testići kvarni
evo da prijavim moj prvi et blastica, vraćene jutros dvije, po doktorovim riječima "tako divne da bi mogle poslužiti ko ilustracija u knjigama" ili - "tako dobre da već mogu u školu" hehehe
nadam se da će me obradovati za 14 dana. više sam i zaslužila lol
dakle ovo će biti 5./8. sreća (5 ivf-a i 3 aih)
Moji embrioni su bili stari tri dana,pa se nadam da sam stvarno požurila sa betom,možda i kasnija implantacija.
Stomak i glava me bole kao pre nego što ću da dobijem.
Sačekaću sa betom do utorka,pošto sam u prošlom ICSI sa betom od 10, deseti dan i krvarenjem (koja se pravilno duplala)završila sa vanmateričnom.
Pinky savrseno! :-D
Kako to CITU samo uspjeva?!?
Ja se nekako pronalazim u tvojoj prici i zato je svaki put s posebnom paznjom pratim i naravno navijam za uspjeh. ;-)
Kakva ti je bila stimulacija i koliko JS si imala? Da li su ti koju i zamrznuli? Jesi li i ovaj put na Fragminu?
Ma ovaj put mora biti dobitan! :yes:
Pinky, jupi, jupi, jeeeeeeee :-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe, znaš i sama koliko :-*
Još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve kojima treba, a našim tužnicama jedan :love2: