Hop svi mi imamo drugačiji osjećaj i drugačije simptome,netko nema skoro nikakve
ne brini ,sutra na uzv pa ćeš biti sretna i zadovoljna ,i opet u isčekivanju i strahu do slijedećeg uzv-a,mislim da nam je tako većini
uživaj u trudnoći
Printable View
Hop svi mi imamo drugačiji osjećaj i drugačije simptome,netko nema skoro nikakve
ne brini ,sutra na uzv pa ćeš biti sretna i zadovoljna ,i opet u isčekivanju i strahu do slijedećeg uzv-a,mislim da nam je tako većini
uživaj u trudnoći
Hop mene nisu uopće bolile, ne brini sve je to ok!
Kerolajn čestitam!!I meni se tako desilo:-)
kerolajn5 čestitam!!!:-D:-D
hop malo se opusti i misli pozitivno samo :-)
Mene od 6tt do 9tt uopće ne bole sise niti su narasle,a od 4tt do 6tt bolile svaki dan i narasle vidljivo.
Sretno na uzv,sve će bit super :-)
hvala vam svima ..moj soc gin koji mi je potvrdio trudnoću kaže da sam sad 6+5 ,,neznam kak je to izračunao ali ako se računa trudnoća od zadnje menstruacije onda mi ispadne 7+1,, idem za 10 dana privatno na uzv pa ćemo vidjeti
Vojvođanko i Kerolajn, sretno vam!
Veselim se vašoj sreći!!!
Pijem Mg otprilike 300mg dnevno i Ca+D vitamin i to vise zbog problema sa crijevima nego sto mi je trebalo zbog grceva.U zadnje vrijeme kad spavam imam tako neku glupu potrebu kad god se okrenem u krevetu da ''zategnem'''podkoljenice gurajuci stopala prema dole(nesvjesno) i svaki put dobijem uzasni grc u listovima koji me probudi:-o Jel to normalno?Mislim da mi doza Mg nije premala ali opet to me toliko smara jer pored ustajanja na wc sad me jos i to budi po cijelu noc:-x
Vojvođanka čestitam od srca :zaljubljen:
Kerolajn čuda su divna ... podsjete nas na to da je vrijedno živjeti i ne gubiti nadu nikada:-)
Danas sam bila s prijateljicom koja ima roditi svaki dan po maramu za nošenje bebe i ugledala sam i pipkala pamučne pelenice i svidile su mi se jaaaako! Mislim da će biti i naš izbor :mrgreen: I vidila sam još i preslatke kušiniće za spavanje na bok za bebulince - to mi je sljedeća investicija.
Sada sam ponovo morala raditi KKS i Urin - krv nikad bolja (inače sam do trudnoće bila anemična) a urin prvi put da nema bakterija nikakvih - ostala sam šokirana. Dođe mi da ponovim nalaze jer još ne virujem da su moji :lol:Jedino imam CA oksalata ali malo pa se nadam da to nije ništa strašno.
Pusa svim trbuščićima
Ja sam danas obavila pregled kod ginićke, a s obzirom da sam zadnjih par dana i malo pod stresom nije ni čudo da mi je tlak danas za mjerenja skočio u nebesa i pijem od danas Aldomet. Sutra ću morati obaviti i neke hematološke krvne pretrage na Rebru, a vrlo skoro onda s tim na SD u trudničku (jako me strah hospitalizacije, ali nadam se da do toga ipak neće doći). Ima li tko visoki tlak od trudnica ovdje? Dobra je vijest što je bebica super, spol nisam hjela saznati iako mi je doc htjela reći, te slatke muke ostavljam ipak za sam porod :-)
A mene zadnjih dana pere glavobolja stoljeca, uzas jedan. A inace im nisam uopce sklona. Lezim u mraku udisem lavandu... nista ne pomaze, otkud sad to?
Na uzv pocetkom tjedna sam imala tlak 130/80, sto je za mene urnebesno visoko, no dr se nije zabrinuo. A sada doma imam opet svoj normalni niski.
I kupili smo veceras u tintilinicu komodicu za presvlacenje, preslatku, oko koje obilazim vec ne znam koliko. Ima 4 ladice, preslatke ruckice, ma bas sam happy. Inace to nam je prva veca stvar koju smo kupili.
jutro svima!
valamala, ako te jos glava zeza, pojedi krisku lubenice. zvuci glupo, ali mene je izvuklo nebrojeno puta i to od vrlo jakih glavobolja. stvarno djeluje, jos je par cura probalo i upalilo je. koliko god banalno bilo!
vojvođanka, cestitam na deckicu!!!!!!!!!
kerolajn, nema nista ljepse nego tako nesto procitati ranim jutrom! cestitam!