mare super za postupak
ne znam ak sam dobro skužila al mi se čini da danas nije bilo ni jedne punkcije..mi smo došli gore čekaona je bila skoro prazna i kak meni nije dr mogla napravit transfer bila sam već tak izmučena da sam joj rekla neka ide napravit punkcije da ja malo dojdem k sebi al je rekla da danas nema ni jedne punkcije
iskreno nemam pojma kaj se to danas dogodilo,al bilo je gore od punkcije,rekla je dr da je unutra kao nekaj sraslo,ne zna kaj i jednostavno nije išlo dok nije to nečim probila,ne znam čim,al znam da je boljelo strašno,dosta sam i krvarila i rekla je dr da mogu popit bilo koju tabletu protiv bolova,al sam popila samo normabel,i da nisam dobila ama baš nikakvu terapiju osim utrogestana kaj mi je malo čudno
moram još pohvalit doktoricu i sestre jer su stvarno bile strpljive,tješile s me,dr se stalno ispričavala kaj me boli i kaj me mora mučit.pa nije ona kriva kaj je to danas tak išlo ,bila sam već na dosta transfera i uvijek su bili kao da idem na običan ultrazvuk...ma sad je to sve iza mene i moja osmostanična mrva je sa mnom a to je najvažnije,to briše sve suze i sve boli..betu vadim 26.10,normalno pal bi prije i neki testić,nabavila sam ih već,danas sam užasno pospana,dr je rekla za mirovanje da mirujem i radim onak kak se osječam...oprostite na dugom postu