Cure hvala vam svima od srca za vibranje i sve lijepe želje ali ništa od svega toga. Beta je 14. :-(:cry::cry:
Sada ću se povući malo, odtugovati (moramo naučiti kako) i onda razmisliti kako i što dalje.... :-(
sretno svima
Printable View
Cure hvala vam svima od srca za vibranje i sve lijepe želje ali ništa od svega toga. Beta je 14. :-(:cry::cry:
Sada ću se povući malo, odtugovati (moramo naučiti kako) i onda razmisliti kako i što dalje.... :-(
sretno svima
Dragi Matt,
točno onako kako većinski završava teba od 50, to je biokemijska.
Ništa nećete morati raditi,nema tu potrebe za kiretiranjem, za par dana doći će menga, možete stati s utrićima, ali to je već vjerojatno i dr. rekao.
Znam da vam se sada srušio svijet, ali na tako male bete treba bit oprezan, jer je ipak bitno veća šansa da ne završe dobro, samo iznimke završavaju dobro, možda nekih 20%, po mom šecungu, takvih malih beta bude happyend...
Ali.. nikad ne znaš... U ovome svemu to su ionako postotci s kojima baratamo - uspješnost po postupku je nekih 30% kad se mogu oplodit sve jajne stanice i normalno stimulirati i kod ono najperspektivnijih slučajeva.
IVF, na žalost, najčešće ne uspijeva iz prve. Odmorite se i vidite kad i kako dalje. Mislim da ste u dobroj klinici i kod jednog od najiskusnijih dr-ova, možda je fin. opterećenje, ali možete možda ubaciti, kao premosnicu, i neku državnu kliniku ili ići negdje gdje mogu oploditi više js, iako.... zasad, ova pozitivna beta na samo 3 stanice ipak... a glupo je reći... ali... i nije tako loša... naravno, ako se ne zaredaju biokemijske.
Sretno za drugi put!!!
Doslovno, smao oni koje je pomilovala sreća uspijevaju iz prve... na žalost.. na to treba biti relativno spreman, iako najčešće i prvi neuspjeh najviše boli.
Najviše boli... jer su i očekivanja najveća - evo, tu ste došli, kod super dr-a, konačno i taj IVF. Ali, na žalost, većini je potrebno više od 1 put, pogotovo u uvjetima novog zakona i oplodnje 3 js, ali imaju i naši uspjeha, a pogotovo dr L. Vidite što vam je financijski i logistički izvedivo.
Dragi M@tt i TŽ,
žao mi je da je ovako završilo.
Odtugujte skupa i počnite planirati novi postupak...i to će vam dati najviše snage...nada u uspjeh je veća od bilo koje tuge :)
King, vauuuuuuuuuu...to se zove beta, curo !!!
ajme, ogromna je, još sam u šoku...nadam se kako je rekla i Alma da su ipak samo blizići u pitanju, zbog vaše sigurnosti.
sretno...
a bome sretno i svima sa pozitivnim testićima i onima koji vade ß...nek budu lijepe, debele pa da nam forum bude jaaaaaakooooo sretan...
i veeeliiikuuu pusu šaljem mojoj dragoj Seli :-* draga moja čuvaj mi se jaaaaaaaaaaaaaaaaakoooooooooooooo i mazi bušu.
M@tt žao mi je, znam da boli, i to svaki put, nažalost, ne samo prvi..:-(
ali najviše snage daje planiranje idućeg pokušaja, i nadanje, odnosno neodustajanje,
a ja opet gledam pozitivno, barem beta nije bila 0.
eva i king čestitam na bebicama.. :klap::-D:zaljubljen:
bravo za VV :-D
Cure, molim vas pomoć!
Jučer sam bila na prvom UZV, 24dnt, odnosno 5+6 u tjednima. Doktorica je bila zabrinuta jer je plod veličine samo 2 mm, iako su se otkucaji jasno vidjeli. Iz potpisa se vidi da je i moja beta znatno manja od vaših beta u tom razdoblju.
Da li je neka od vas imala slično iskustvo? I da li se uopće imam čemu nadati? Nakon dva spontana, sad sam u paničnom strahu i od trećeg.
Hvala na odgovoru.
:-D i milijun ~~~~~~~~~~~~~~ za blagdanski baby boom na Rodi!
M@tt, jako mi je žao :love2:
Ana.b. puno ~~~~~~~~~~~~~ i tebi i tvojoj mrvi, ja ti ne znam odgovoriti, ali sam sigurna da će se nać netko sa više iskustva...
Kokos :love2: :heart:
Curama s pozitivnim betama ČESTIIIIITAM!
A M@tt i TŽ... šta reći, osim da mi je jako žao što niste uspjeli! Napravite onako kako i mi svaki put napravimo...odtugujte, isplačite sve suze, i kad vratite barem mali osmjeh na lice, počnite planirati drugi postupak i vjerujte da će biti bingo! I kao što je tlukaci napisala:love2:Citiraj:
ja opet gledam pozitivno, barem beta nije bila 0.
ana.b, mislim da nemaš razloga za brigu. 5+6, embrionalni odjek 2 mm... mislim da je to ok.
jesu li gestacijska i žumančana vrećica bile urednog prikaza?
smiri se i otiđi na uz za tjedan dana.
m@tt i kokos :love2:, držite se i skupite snagu za daljnju borbu!!!
king, beta ti je mrak, a VV je svaki dna sve bolji, sve mi se čini da ću im se i ja opet vratiti :-)
I svima ostalim puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da do kraja ove godine bude još ljepih beta i terptajućih srčeka :-)
kokos žao mi je. Bit će bolje drugi puta.
M@tt tebi i tvojoj šaljem jedan:love2:
Tigrice čestitam.
tvojoj ženi je trebalo pisati.
Ja sam još uzbuđena od testića pa samo brljam:oops:
HVALA Vam svima na čestitkama :-)
inana i rose.. dam,dam rado...dijelimo na tri dijela...he,he
ina33...nadamo se da nije troplodna, ipak sam sitna i imam 52kg...ali doista je velika
tigrice i kokos:heart::heart:
king jel moraš ponoviti betu?
Sorry, možda si negdje i napisala, ali mi promaklo.
Šta je doktor rekao na tako veliku betu?
M@tt žao mi je :-( , baš sam se nadala da će biti dobro.
...
king, koja teta beta, ČESTITAM!!!
Jao, sad sam vidjela, kokos žao mi je :-(
King čestitam od srca sigurno su to duplici super neka je sa srećom!
ajme ženo čestitam na ovoj Božićnoj beti:-D
Mislim da jesu, dr nije spominjala da nisu. Još mi je sve i pokazivala, normalno je izgledalo, samo se čudila što je plod tako mali. Naručila me opet za 7 dana.
Kad sam prošli put bila trudna (missed ab 11 tt), na 5+6 je plod bio 4,4 mm. Budući da se radilo o prirodnoj trudnoći, tješim se da je bio veći jer prirodno ovulaciju imam 11. ili 12. dan, nikad 14. kako je bilo u stimulaciji uz Cetrotide.
Hvala ti na odgovoru! Na više sam mjesta postavila isto pitanje, ali valjda nitko nije imao slično iskustvo...
u četvrtak ponavljam betu.
a dr. je bio malo zabrinut premda veseo...veseliji nego ja jer ja sam bila u šoku...(dovoljno bi mi bilo i 317)...
rekao je da ćemo vidjeti kako će se razvijati situacija...nije on ništa prognozirao,vjerojatno me nije htio plašiti.
luna i tebi:-)...za Božić
M@tt žao mi je da je tako završilo ali ajde bar je došlo do nekog kontakta, vjerujem da će drugi put biti bolje sada se odmorite i onda u nove pobjede!
King odlična beta, eva133 i tebi želim lijepu brojku
m@tt , kokos žao mi je :love2:
m@tt,kokos žao mi je... :-(
Eva draga,ajme,sretna sam zbog tebe jeeeeeeeeeeeeeee :-D :-D sad mirno čekat betu i bit će veselo !!
king čestitam :-D :-D
kokos i m@tt žao mi je.tužno
svim novim trudnicama čestitam a posebno king tebe moram izdvojit jer beta je oooogromna.
svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~.sretno svima
dobro vam jutro cure,
evo forumska virtualna kavica... :coffee:
da ne bih nekoga zaboravila, svim trudnicama čestitke.... još jednom BRAVO VV za odlične forumske rezultate...., čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~, tužnicama :love2:
i čujem da HDZ ima neki novi spot koji govori o HDZovcima koji se ne svađaju po forumima :lol::lol:
Zakon ste... Ministre, i ovim putem Vas još jednom pozdravljam, još malo, još samo malo a onda se nadam novom zakonu koji će MPO populaciji opet pružati adekvatno liječenje! Prije odlaska biste bar mogli dati davno obečane rezultate uspješnosti MPO-a u Hrvatskoj za 2010.g.
Pa nije Jadranka valjda mislila da smo takvi naivci da će nas zavarati sa 6 besplatnih postupaka "jedini u Europi", a istovremeno nam ukinu optimalno liječenje. Svaki put se stresem kad vidim da nekome prijeti otkaz zbog IVF-a. A da žena ima priliku ići po normalnom europskom protokolu, a ne nekom sklepanom da zadovolji Golema i Milinovića, već bi odavno bila trudna.
M@tt i Kokos žao mi je :love2::love2:.
M@tt, žao mi je...samo glavu gore i u nove pokušaje
Hvala ti :heart: To bih bila ja :-) Nisam baš skroz incognito, pisala sam samo na Nizak AMH... temi.
Situacija je slijedeća:
11dp3dt blijedi +
12dp3dt malo jači +
13dp3dt beta 212
14dp3dt debeli +
15dp3dt beta 392
Porast cca 86%. Što reći...neizvjesnost se nastavlja do petka ali na žalost uopće nemam dobar feeling, je li od nervoze ili iz drugih razloga, sve me grči u trbuhu...javim ishod!
Svim čekalicama ~~~~~~~~~~~!!!
Mare41, tiki_a za vas posebne ~~~~~~~~ :heart:
Charlie čestitke. Iskreno se nadam da će biti sve u redu. Još se malo moraš strpiti.
Charlie, nadam se da će te brojčice u petak razveseliti, kao i sve nas.
Drž' se...znam kako je to čekati treću ne baš pravilnu duplajuću ß...
Charlie ja ti iskreno čestitam i vibram za duplanje u petak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:!