Body revolution, Ripped in 30 od Jillian
T25 od Shauna.
Sve su 30 min.
Printable View
Body revolution, Ripped in 30 od Jillian
T25 od Shauna.
Sve su 30 min.
Ja sam uvijek za BR za sve početnike i povratnike :)
Focus je prežestok za start. Ripped je dobar, ali samo level 1, 2 je puno pretežak dok ne stekneš formu.
za juče prijavljujem w2...
danas c1...mišijim korakom, al' ide :-)...
Zshred 96 i zwow 56
ja sam sinoć imala opasnu dilemu.
jel lošije prekinuti niz vježbanja (i riskirati izlazak iz rutine i moguće ne vraćanje na istu) ili je lošije ne ostaviti si dan odmora u kojem se tijelo odmara i gradi?
baš me to mučilo. I, ako bi prekinula, da li prekinuti na samo jedan dan (npr nedjelja) ili na oba dana u vikendu (s time da oba dana nešto vježbam, sub planinarenje, ned plivanje).
na kraju je prevagnuo strah od izlaska iz rutine pa sam odlučila vježbat u kontinuitetu svih 30 dana od 30ds. a i malo je pomogla pohlepa, što više vježbam, brže stižem na cilj 8-)
tako da danas prijavljujem jutarnji 30ds, L1 šesti dan + planinarenje. mislim da ću danas u krevet u 21h. ako izdržim do tad 8-)
Dobro je jedan dan u tjednu ostaviti za odmor. Jillian ne spada u bas intenzivne vjezbe tako da ako i radis koji dan vise, nista ti se nece dogoditi.
Vaznost odmora raste sa intenzitetom vjezbanja.
Svakako je dobro da taj dan kad ti je odmor ubacis neku drugu vrstu fizicke aktivnosti, tako da ti je ovo planinarenje sasvim ok. :-)
kako si uspjela,kojom vjezbom,koliko ti je trebalo,jesi uzimala proteine? a jesam kurijozna ...:))
aaaaa,pa molicu lijepo kako se takvo nesto uopce naslo u kuci,haaaaa?
a ja vise nemam ni pass ni link,salji kavofob obojeee!
na prvu sam i ja od ovog vidjela 20kg bombona iz Bugarske....:lol:
nego,recite vi meni sto mislite,jeli moguce poshemberit menstrualni ciklus radi intenzivnijeg vjezbanja?
Insanity sam pocela tamo negdje sredinom listopada,ZM bila 25.10....hmmmmm....
a i tada sam negdje krenula i sa LCHF-om mada ne vidim da bi izbacivanje UH-a i secera na to moglo utjecat....:unsure:
edit: zaboravih napomenut,nisam trudna 100% :-)
Zasad skulirana,kad se sjetim noge su mi bile kao dva stapica dok nusam pocela vjezbat..pvu godinu sam se gubila po raznim grupama vjezbi dok nisam krenula u teretanu i naucila pravilno raditi vjezbe..
2 puta tjedno sam radila samo noge-cucnjeve,iskoraci ii tako varijacije na temu..tako sam dosla do faze da sam cucnjeve radila,sa opterecenjem od 60 kg..i eto,noge su mi znatno jace nego peije..
Vjezbam vec 5 godina,s tim da je bilo prekida od par mjeseci zbog posla,faksa i ostalih obavez..
Sad me trudnoca i porod malo unazadili,ipak je to citava godina nevjezbanja i bome su misici pali..
Sad se lagano vracam,iako mi je dosta tesko jer sam kronicno neispavana..
E,da poslje treninga sam znala popit proteine..
Dva put tjedno gornji dio i jedanput trcanje,sprintevi..
Hocem i ja slike(i pass)-zhang, kavofob. Hvala.
Moje koljeno je ipak pretrpilo povredu. Sad osim sto škljoca i boli.
Danas izazov s čučnjevima prijepodne, u 4 serije, između svake po 10 sklekova (na povišenom) i na kraju 15 sklekova.
Poslijepodne zwow 56. Nakon njega, zwow 61 - Bruce Lee Ab workout. Zuska 10:41, ja cca 11:40, nisam odmah pogledala na štopericu :)
Sviđa mi se jako, budem ga još koji put ponovila.
evey, nisam znala da i ti radiš zwowove :)
ja se upravo oblačim za zwow 3, pa ću dodat još čučnjeve i zwow 56 ako mi bude malo. pogledala sam preview, skoro sve je s nogama... ne gine mi muskulfiber sutra :)
Bila sam počela Insanity opet, ali mi je bio uletio put i onda sam preskočila par dana, pa ovaj tjedan nisam krenula odmah od ponedjeljka. A ja jednostavno ne mogu krenuti od sredine tjedna kad imam program s rasporedom :D Tako sam odlučila pogledati malo i te zwowove, da ne čekam ponedjeljak ne radeći ništa osim izazova. A i to bi mi vjerojatno bilo lakše s poslom uskladiti.
Nisam još odlučila što ću od sutra :)
evo mene, sa skromnim levelom 1, 30 ds
tražila sam body revolution ali nije mi htjelo otvoriti, a vremena nemam za traženje
ono što me iznenadilo jest činjenica da sam odradila bez po muke, iako je prošlo puno previše vremena od mog zadnjeg vježbanja:oops:
ono, kao da je tijelo upamtilo, ne znam brijem
u svakom slučaju jako sam zadovoljna, malo noge bole ali vrijedi
Prijavljujem prvo trčanje nakon poroda, 4 km, na jedvite jade, 7:45 min/km (najprije lagana uzbrdica, nizbrdo je već bilo lakše). Čak nisu problem toliko noge i disanje koliko kralježnica, morat ću najprije dobro razgibati i uvježbati leđa da bih se mogla vratiti trčanju.
Kavofob i cure koje ste uspjele stesati trbušnjake poslije poroda, kakva vam je prehrana bila (ili još uvijek je), jeste pazile na omjer ugljikohidrata i proteina, bile na neko strogoj dijeti ili...?
Evey, kako ti se sviđaju zwowovi?
Ja ih isto ne radim dugo, tek mjesec dana, ali su mi genijalni. Jedino mi je što uvijek imam osjećaj da je nekako premalo... danas sam odradila 3 i 56.
vikki, ja sam uvijek najmanje problema imala s trbuhom, uvijek mi je bio ravan i čvrst pa i kad je bilo par kila viška trbuh je super izgledao. E sad, kad sam imala 30 kila viška, naravno da više ništa nije dobro izgledalo. Prvih 2 mjeseca sam bila na lchf, poslije sam se opustila dosta s UH, sad jedem sve, ali nastojim dosta zamastiti i više jesti povrtne priloge, umjesto puno krumpira kao nekad prije. Žitarice uglavnom izbjegavam, iako su mi se zalomile više puta zadnji mjesec.
Na trbuhu još uvijek ima sala, ali je ravan pa se to ne kuži, posebno ne u odjeći.
Meni se sad već vide rebra tako da ne bih gubila kilograme, a s druge strane donji dio trbuha je vrećast. E sad, hoće li se to učvrstiti samo vježbama snage ili da se bacim na kardio da ode još malo masti, ili bi možda kombinacija jednog i drugog bila najbolja, nemam pojma. Ne znam što je lchf, pogledat ću.
Kako još uvijek vježbam kad stignem i što mi bude zgodno u tom momentu s obzirom na umor i manjak vremena, pokušavam složiti nekakav konkretniji plan kojeg bi se držala od nove godine, dotad ću se, nadam se, vratiti donekle u formu.
Kavofob, sviđaju mi se zwowovi, barem ova dva koja sam probala. I ja imam osjećaj da je nekako premalo, pogotovo nakon Insanityja. Ali super mi je što su kratki pa se ne mora odjednom odraditi 45 min kao kod nekih programa. Zadnje vrijeme nikako sastaviti u komadu toliko vremena, pa razmišljam da probam tako. Danas mi je baš bilo OK ovako u par puta odraditi.
Vikki, racunaj da ti se trbuh 9mj sirio i da ce mu trebati sigurno toliko da se vrati u prvobitno stanje. Mozda cak i malo vise jer se koza lakse razvlaci nego vraca nazad.
Ako si mrsava, ja bih se u tom slucaju vise orijentirala na snagu. Npr: dva dana snage, jedan dan cardio.
meni su zwow-ovi super. više mi se ne čine malo :mrgreen:
kad sam ih počela raditi, mislila sam da je malo. no, očito je da me iscrpe i da imaju učinak. meni dosta :mrgreen:
ja sam jutro standardno odvježbala, ali nisam previše nabrijana kao inače :lool:
onak', taman!
ako koga zanima, ovo sam radila:
lateral skips- 30
u planku, tapkanje dlanom lijevo i desno (zaobravila sam naziv :lool)- 20
squat jumps- 20
competition burpees- 10
3 runde, 11:48
a ja sam ponosna na svoj osmi dan L1 od 30ds. to je više nego sam dogurala prošli put, a i došla sam u fazu kad mi se vježbe pretežno čine prilično lake i baš se dobro osjećam dok vježbam (khm, muskić je još tu, posvuda, malo od pretjeranog istezanja s Nevom neki dan, malo od vježbanja). polako nadilazim fazu - sutra je prvi dan - i polako vidim širu sliku. veselim se završiti L1 i krenuti na L2. veselim se čak i završiti 30ds pa krenuti dalje, nešto od jillian pa opet nešto njezino. i onaj zgodni shaun t će doći nekad na red, mislim da još nisam u formi za to. ali doći će. i baš mi je gušt sve to. :-)
jutarnje vježbanje (doma) rulz :rock:
i da još prijavim, mali dečki vježbaju samnom. doduše, malo vježbaju, malo zabušavaju, malo se guraju međusobno i svade. i zapravo mislim da mi to dosta smeta za vježbanje. bude mi nekad baš teško odraditi vježbu do kraja uz njihovo cvilkanje i đipanje. kao da mi odvuku koncentraciju i onda mi sve bude teže.. al kaj ću kad su slatki, oni bi samnom. nemrem im reć da ne mogu, to mi je bez veze. :/
:klap:
Ja se i dalje ne mogu natjerati na ranije dizanje. Ali odrađujem vježbanje popodne.
Prošli tjedan je bio malo zbrčkan: jedan w5 nisam odradila, jedan dan sam radila i c2 i w5. Sve u svemu guram.
w5/w6 kombinaciju ću produžiti za tjedan dana.
Jučer sam prvi put malo bacila pogled na te zwow-ove i zshred-ove. Čini se simpa. :mrgreen:
thanks Maruška :-)
al gle, ak vježbaš popodne, ne trebaš se ni trudit budit ujutro za vježbanje.. ne paše svima isti ritam..
a di su nam ostale suputnice?? nije valjda da:spava:
Da se prisilim dignuti ujutro, ne bi imala "zbrčkani" tjedan. Ali da, u pravu si, glavno da odradim.
Cure bi' će vježbaju, ne brbljaju. 8-)
Nisam vježbala valjda dva tri tjedna, nikako ugurat :oops:, al sam bila ovaj vikend na skijanju i moram reći - I love you Shaun T :mrgreen:.
To je ipak bilo dosta drugačije skijanje od zadnjih deset godina i sad nastavljam vježbati s novim podstrekom :-).
ja za vikend uopće nisam stigla vježbati
bilo je previše događanja
nego, danas mi stižu nove tenisice i novi grudnjak za vježbanje, naručeno preko sports directa za siću, jedva čekam!
dakle, svi lajkamo zwowove :)
ajde prijavljujte koje kad odrađujete da možemo komentirati. ja ću ići redom pa danas broj 4 i 61, po tvojoj preporuci evey :)
ja se isto nagovaram na jutarnje vježbanje pa nikako. ali budem, obećajem si, sutra :mrgreen:
betty koje tenisice si uzela?
Ja sam jutros odradila ono sto sam napisala, a poslijepodne dvije tabate. Odlicno mi je bilo! Kratke su, a opet intenzivne i sva sam se zadihala :mrgreen:
Radila sam kombinaciju cucnjeva, MC i high knees.
Ja sam jucer zwow 96 i 56. A danas zshred 27 i zwow 56. Ja ne kuzim kak vam je zuzi prekratka ako radite dva zwowa. Pa jillian isto radi 20-25 minuta, ako ne brojite zagrijavanje i rastezanje. A dva zwowa su 25-30 minuta. Recimo danas zshred 16 minuta + zwow 8. Uostalom kod zuzane nema predaha, dok kod jillian fakat ima.
Evo mene sa zwowa 4. Nisam bila svjesna da traje pola sata, sa zagrijavanjem i istezanjem skoro 40 min... odradila sam samo njega i bilo mi je odlično. Opak je, ali sam išla skroz u korak sa Zuzi, fakat sam se poboljšala zadnjih dana :)
Sutra petica i eveyev ;)
Ne znam sasa, meni zwow proleti za čas, a ovu 56-icu kao pojačanje imam osjećaj kao da sam nešto varala, postala mi je prelagana...
Fotkala sam ramena i ruke. Na žalost, iphone uopće nema dobru rezoluciju bez danjeg svjetla, vide se samo obrisi, ali u ogledalu mi se jako sviđa što vidim.
Isti link, isti pass... koga zanima neka baci oko :)
sasa, ne mogu dočekati tvoje rezultate višemjesečnog druženja sa Zuzi :)
Kavofob, frajerice! Predobro!
Sasa, mene isto zanima kako ti izgledas sad. Malo nas motiviraj!
Kavofob, odlična ramena i ruke! :-)
Zhang, probat ću tako, inače je prije bilo cardia puno više nego snage.
Ja danas ništa, samo statičke vježbe za vratnu kralježnicu i leđa koja me rasturaju, sutra ću probati neki ZWOW ako stignem. Dobra vijest je da nemam muskulfibera od jučerašnjeg trčanja, bila sam dovoljno spora :mrgreen:
anamar uzela sam ove http://www.sportsdirect.com/adidas-f...g-shoes-271186
nažalost, pola broja su mi premale :((
selim na burzu, koga zanima
s druge strane, grudnjak za vježbanje je savršen, savršen! a platila ga 7€
on topik, jutros sam navila sat za vježbanje i prespavala sve. jillian i ja se družimo popodne
ne znam zašto mi je tako teško zimi se ustajati rano ujutro
ljeti mi je puno jednostavnije. možda zbog svjetla
idem sad gledati slike od kavofob
izvrsne su, betty!
Koji je to broj tenisica, betty? Vidim da su za trcanje.
Betty, koji broj? Mene zanimaju :)
39 1/3
ja inače nosim 39, tek ponešto 40
na burzi je