hvala... :*
da..za nju sam i zab...jesam....
Sjećam se da mi prije test reagirao tek na 11-12dnt (biokemijska),a radila sam da i dane prije (pa nije reagirao na inekcije), sad ovo..teško i povjerovati...
Printable View
Vjerujem sa ce biti lijepa beta :-)
Jesi li u medjuvremenu radila dodatne pretrage, obzirom na biokemijske?
Jesu li nalazi pokazali sto? Jesi li sad na nekoj terapiji drugacijoj nego prije?
Pozz.Vraceni danas dvje blastice jedna zamrznuta.... Betu vadim 17.7....
Ljube super~~~~~~, da do bete vrijeme prođe što ljepše i brže :-)
čestitke curama s pozitivnim betama,plusićima !!!!!
meni danas 13dnt-vadila betu,nalaz čekam...ali mislim da niš od toga...osjećam se nekako bljak..prepoznajem svoje tijelo...ne daje mi nikakve signale..
..prvih tjedan dana luda pozitiva ,sve super,dobro...e onda je počeo pakao...sve me nešto boli,a ništa me ne boli,probada...jedino već par dana leđa me ubijaju,dok stojim,sjedim...grudi sam imala veće prvih par dana..a sad ispuhane vreće,trbuh je super,ravan,jer nisam nimalo gladna,već dva tjedna slatko nisam okusila,.nemam ispade raspoloženja,nisam plačljiva:)..
osjećam se sasvim obično...
počela radit,vratila se u grad...planiram već novi postupak negdje na jesen..
ostalim čekalicama sretno!!!!!!!!!
Bubica drzim fige
Hvala draga una99,i sve ostale koje mislite na mene...
nažalost evo friških rezultata 0,1-prijavljujem negativan fet..
nekako sam se pripremila na to,tako da manje boli..boli,svakako,ali bez suza..
...slijedi dugo toplo ljeto, a onda u nove pobjede,jer ne odustajem tako lako..
žao mi je bubicazubica :love2:
nema odustajanja, sad malo odmora i uživanja u ljetu do ponovnih borbi :joggler:
Drage moje, evo da prijavim svoju pozitivnu betu, 14dnt 690 i danas 16dnt 1819!! :)
Hvala Darmar, jesi ti bila na prvom pregledu?
Prijavljujem transfer 1 friške blastociste, navodno odlične :-) :-)
osjećam se čudno, ko da imam jaje među nogama koje može puknuti ili ispasti van.. hehe... strah me disat.. a znam, smješna sam :-)
Hehe, suncokret, znam da je neobično.
Samo se opusti, embrij je sad na sigurnom kod mame. :)
Suncokret jeeee, cuvaj svoju mrvicu i zelim ti da sto opustenije docekas ogromnu betu :-) sretnooo
Hvala cure!!!
Koje zatišje na ovoj temi :) vidi se da su godišnji počeli.
Suncokret, pratim te sa danom zakašnjenja, meni je također vraćena 1 blastocista,16.07, na čuvanje <3
Psihički sam kao i svaki put do sada...započne full cool pa počne polako ali sigurno ludilo, a valjda su i hormoni krivi :)
Što se tiče simptoma, mislim da sam uspješno, za sada, izbjegla hs, jer sam prva 2dana jedva piskila i trbuh je bio ogroman i tvrd. Već jučer je splasnuo, ima ga, ali nije tvrd. Počeli su zato bolovi i neko grčenje, ne traje dugo, u maternici, kao pred M. Nekako mi je rano a opet ovo mi je prvi full stimulirani postupak, tako da nemam s čim usporediti. Možda je sve to reakcija na te silne hormone.
Eto, ja se izjadah :)
Dosta o meni, reci ti meni kako si ti??
Imam osjećaj da će me ova hiperstimulacija ubiti..od srijede ne spavam jer svaki put kad se probudim počne taj "napadaj".. alarm zvoni svakih pola sata da idem pišat, a kad se okrenem spavati na trbuh ili bok opet sve počne boljeti.. danas sam imala već 6 napadaja.. više to ni psihički neznam kako podnijeti jer se bojim,jadna sam tužna i jednostavno nemam više snage..
Kad bih barem mogla izvadit betu samo da potvrdim neuspjeh i da mi eventualno daju neke lijekove jer ću prolupat. Mislim da malo i već jesam. Grudi su bolne na dodir,nekad više nekad manje a jučer su bile ćak i bradavice. Meni je u centru svega samo taj hiper i uopće ne čekam betu kao mogućnost trudnoće jer mislim da nema šanse da išta uspije u ovakvim uvjetima.
Ajme draga, mene boli samo čitajući kako je tebi :( vidim da si već upoznata što i kako da radiš. Nadam se da si i dalje u kontaktu sa gin za svaki slučaj...jer ako se stanje pogorša, lako postoji mogućnost da su trudnicki hormoni kulminirali stvar. Što opet može biti tako a i ne mora. Nadam se da ćeš mi ipak pisati o smirivanju hs i pozitivnoj beti.
Ja sam uzimala Puregon i njega krivim za bolne grudi koje i dan danas bole, bradavice jedan dan bolne, danas svrbe. Plus utrogestan....tako da ne znam ni ja imam li se čemu radovati. Ali zajedno ćemo, valjda, nekako progurati :)
rekao mi je doktor da se mogu javiti u bolnicu da me tamo zadrže i da mi mogu davati samo infuzije. No, kaj da radim tamo po ovakim vrućinama, sama sa svojim mislima, bez posjetitelja? doma imam klimu, maxtv, obitelj i nekako mi je to veća prednost od obične infuzije. to ionako nije protiv bolova..
Ja ti držim fige od srca, kvragu i u meni je nada da će mi nagrada za sve ovo i ono što sam proživjela prije postupka biti pozitivna beta.. nekako mislim u nedjelju raditi test. To bi mi bio 10dnt.. ali opet me strah..
ja se tješim time da pravila sa simptomima nema, tj. Da oni nisu siguran pokazatelj trudnoće.. ima tu na forumima svakakvih priča i defitovno nema pravila što nam može pokazati da jeamo il nismo trudne... samo beta.
Suncokret, pijes li izotonike?
Svakako izbjegavaj ugljikohidratne namirnice, jedi vise proteina i pij puno puno izosporta. Ja sam pila do 5 litara tekucine dnevno kako bi se hiper smirio. Lezanje obavezno osim na wc.
ne, pijem običnu vodu. Mirujem maksimalno, samo wc i papanje.
Poslat ću onda supruga da kupi čim više isosporta.
A kako oni pomažu?
Pravila sa simptomima definitivno nema, uvjerila sam se na svojoj koži. Prvih tjedan dana nakon transfera sam provela u nekom blaženom miru, naša savršena morula je bila vraćena i zamišljala sam ju kako raste i bućka se u meni.
Onda su počeli bolovi u križima, moj siguran znak pms-a, a onda i ludilo od emocija, opraštanje od trudnoće, tuga, strepnja, ljutnja, uglavnom napeto isčekivanje bete.
Klasični simptomi pms-a koje i inače imam su se pokazali simptomoma trudnoće, tako da je beta stvarno jedini pokazatelj.
U obje trudnoće isti simptomi. Nažalost, obje su završile spontanim, ali to je već druga priča.
Zato, cure moje drage, držim vam fige i želim vam što manje ludila do bete, jer sam ja proživljavala prave šokove s betom. Neka vam bude pozitivna i pravilno duplirajuća :-)
Suncokret, draga, nadam se da si izdržala noćas ove temp, jer sam čula da u bol nemaju svugdje klime. Nadam se da si bolje i da ćeš nam uskoro javiti sretne vijesti :)
Optimist, hvala od srca, sigurna sam da je tako ali to praćenje ne/simptoma je jedino što, bar meni, preostaje do bete i teško je ne razmišljati i ovdje sam da pišem o tim strahovima da makar po stoti put pročitam kako sve to može ali i ne mora značiti...
Evo što se meni desilo noćas a nije nikad prije. Sanjala sam vlažne snove i kad sam trebala doživjeti vrhunac umjesto da uživam ja sam doživjela takvo grčenje maternice, tako bolno da sam se probudila hvatajući se za te dijelove! Grozno nešto. Danas je 7dpt,5d.
Unaprijed isprike na opisu...
Joj lagunas :-( to muči mene,u svakom periodu nt a i nakon,kad bi došlo do trudnoče. Moj prvi takav događaj je bio popračen i krvarenjem (nečem te plašiti,samo da ti dočaram kolko se ježim od toga). I sad zadnje krvarenje je bilo u danu nakon nočnog svršavanja. Tako bi rado da mi se to ne događa. I to je bio jedan od razloga zašto pijem normabele. Ne se ponovilo.
suncokret,nadam se da si bolje:love:
Žuži draga, tako mi je teško vidim da si prošla kroz 100 sra*a i ne dao Bog da se ikad više ponovi. Mene ta grčenja prate od transfera, prvo jedno 3 dana jako slabo i rijetko no kako dani prolaze postaje sve intenzivnije. Stalno blejim u gaćone da li ću što na ulošku pronaći. U velikom sam strahu jer to nikad prije nisam doživjela.
Test se tako jako bojim upotrijebiti A opet voljela bih si skratiti muke. Sva sam neka tupa.
Meni je bila nemoguća misija ne razmišljati i ne pratiti simptome, mislim da je tako većini i potpuno je prirodno. Samo ti hoću reći da simptomi mogu biti simptomi pms-a, ali i trudnoće, kod mene su bili identični, tako da sve koje osjećaju da će dobiti mengu, 50% je da će ju dobiti, 50% je da su trudne :-)
Meni je tih drugih tjedan dana prošlo u tugovanju, isplakala sam more suza, sve jer sam osjećala da menga dolazi, a bila sam trudna.
Ja bih svakoj ženi rekla da se ponaša onako kako se osjeća, mrzim floskule tipa "opusti se, ne razmišljaj o tome, misli pozitivno", jer svaka negativna misao koja nam prolazi glavom izaziva grižnju savjesti, ne razmišljati o trudnoći u mpo vodama ??? je nemoguće, a na silu se nitko ne može opustiti.
Ja sam zaključila da je najbolje prepustiti se pa kako bude.
Ako osluškujem simptome, osluškujem, i to je najprirodnija stvar nakon transfera.
Ako sam napeta, kako ne bih bila, napeta sam i tako je, pokušavanjem na silu se opustiti postajem još napetija.
I tako za sve…ako sam opuštena i mirna, hvala Bogu, nitko sretniji od mene.
Mudro Optimist zbori,nema tu mile lale..tako je kako je i ne možeš protiv sebe. Mogu otvorit knjigu i skužim da pročitam stranice a ne sječam se nečeg,pa listam unatrag. Netko kaže,kloni se foruma, ne čitaj po netu. Mene pak to opušta i još bitnije,krati mi dan. Volim tipkati s curama, curama koje su prošle il prolaze isto ko i ja. Volim si sad pročitati na svim dostupnim stranicama kaj se događa s našom bebicom kad uđem u određeni tt...kao što sam voljela znati kaj se događa u određenom dnt-u.
I istina je...više simptoma trudnoče o kojima stalno čitamo da jesu,sam imala u valjda svakom prirodnom ciljanom ciklusu nego u postupcima koji su rezultirali trudnočom. Tako i ovaj. Samo kao moj uobičajeni prvi dan menge al malo blaži. Cice sam ignorirala jer bi me počele boleti na svakom početku stimulacije.
Lagunas,danas si znači 12. dpo. To je čist lijepi broj dana iza tebe i :fige: od sveg srca da ugledaš II !
žužy našla sam neki stari post gdje pišeš i najezila sam se cijela. Imam pitanja, i mene bole grudi od injekcija i sad već 2 dana svrbe bradavice, noćas sam se osjećala kao krava muzara, koliko dugo su tebe boljele grudi? Kad je bol prestala jer ovo je ludo a za to krivim Puregon i plus sada Utrici. Da li si imala ta bolna grčenja svaki put? I prošli mj sam imala ovakve snove ali me nikad nije ovako zabolilo. I ta krv, kad bi se pojavila? Odmah poslije bolnog grčenja?
Hvala ti na odgovoru unaprijed!