Potpis pod summer :-)
Tang, mountain climbers na lopti su me satrali.
Više sam se oznojila i vremena potrošila na ravnotežu i formu nego na ostale vježbe.
Ipak smatram trening odličnim, te ga preporučam dalje.
Thanks još jednom!
Printable View
Potpis pod summer :-)
Tang, mountain climbers na lopti su me satrali.
Više sam se oznojila i vremena potrošila na ravnotežu i formu nego na ostale vježbe.
Ipak smatram trening odličnim, te ga preporučam dalje.
Thanks još jednom!
ja se rado nudim na pipanje lol
Willow samo opipaj i javi dojmove :lool:
nego, baš mi je ispalo for a to s prezeniranjem, zakukala ovdje I puf
evo ga
rado ću saslušati tips&tricks kad bude trebalo!
summer baš to, to je taj dobar osjećaj
Ginger dobra si, mogla bih I ja jedan dan ubaciti 30 ds da vidim kako u odnosu na ranije stojim s njim
meni je to bio početak vježbanja
Umirem na pipanje :lool:
Anci extreme mountain climbers 8-)
Probaj trening jer vjerujem da će ti se svidjeti.
Pyramid, umrla ali fascinira me taj focus sa rezultatima. Blizim se kraju prvog tjedna i vec vidim promjene!
Moja lopta se probusila a ne da mi se kupovat novu jer sam zatrpana stvarima, puste igracke i kojesta. Pocelo me lagano gusit....
Ivana, i ja sam sad morala napraviti piramidu! :D
Ja obozavam focus. Program je genijalan i napreduje se ocigledno.
Triceps vjezbe su mi bile teske jer sam u rukama drzala dva puta po 5 kg.
I sklekovi kad ih nareda.
imam loptu ali je ne namjeravam napuhat za ovaj workout :lool:
kad hvalite focus :heart: onda ja od ponedjeljka krecem s betom. mozda jos i nesto napravim za vikend.
Pocela sam i ja razmisljat o focusu koliko ga hvalite :)
Tamo pred ljeto ako ne budem zadovoljna dotad otopljenim. Lakse mi je vise vjezbat nego manje jest :lool:
Napravila sam 5minutni, sve samo u laksim modifikacijama kako je ona napisala
To je i tako skroz solidan workout. Taman sam i imala 5 minuta. Sad cu napravit par puta flow, tusnit se i citat dok ne zaspem. Danas mi je bas super dan
I ja volim focus!
Prije 20 min dosla s posla, danas rest.
Tangerina :lool:
Ista sam :mrgreen:
Cure focus skinem preko torrenta ili ga ima na yt?
Sad i mene zanima :-)
Tang drugi put napusi loptu. Ja svoju nakon ove vjezbe gledam sa strahopostovanjem. :-)
i meni je focus odlican
kako ga toliko hvalite, i ja sam ga se zazelila :povodljiva:
mozda ce na red nakon sto me chalene istegne :mrgreen:
al sad idem s njom na bazillion curls, squats i lounges s utezima od 5 kg
Veceras girja. Odradila 2 runde ovog https://youtu.be/B6k4jH_qLUY.
Vikeend!!! Uzivajte cure!!
aaaaa izludit cete me s tim focusom
mrak je, samo meni preskakutav, ja to jedva lovim
moram probati opet
Willow super je kolac
i vjerujem da je sa svim sastojcima jos bolji, lol (zaboravih jogurt)
e, a danas sam radila muffine i tortu
i gedam muffine i nesto mi se nisu digli - skuzim da nisam stavila prasak za pecivo
gleda moja mama tortu i pita: a sta fali u torti? :lool:
Sani, torrenti
tang :lool: i ja tako nekako
mb, ajme, odmori
Anci, ne lupetaj, tebi se uvijek vide plocice
i svasta jos lijepog :-)
flopi, bas probaj 30ds
sjecam se svojih pocetaka, nakon prva tri dana sam plakala koliko me sve bolilo, jedva sam se micala
sedmi dan sam odustala, jer su mi koljena otisla (ocito sam krivo radila)
a sad- odradila ga sa 3 kg i reko ajmo jos malo girje :mrgreen:
cure zakon ste!!!!
Ancika, kakoje moguće da te ja još nisam malo popipala :zbunj:
Tko razmišlja o Focusu, nek ne dvoumi. Program je mrak ;)
Flopi, jesi kad koristila glukomanan ilitiga konjak brašno? Ja sam ga kupila, čuvala jedno 2 mj i sad konačno s njim napravila lchf krempite (bez kora, ionako kore ne volim) i ispalo mraaakkk! Umjesto šečera stavila eritrit. S njim ispadne krema ko prava žuta krema. Presretna sam da mi je konačno uspjelo napravit jestivu vanilin kremu :njam:
Emmmmm, da, prijavljujem rest. Zašto ja uvik prijavljujem rest kad nema Zhang u blizini?!?!?!?!?
Sutra ujutro je u planu Sljeme bike-om, zato drž'te mi fige da mi vrijeme bude naklonjeno i da mi ne otkažu kočnice na spustu :mrgreen:
Spajkiiiiiiii, uvjerile ste me, zasad. Smucat ću se po bregima bez da se tamo preslim. Kad se sve zbroji, nisu mi tako daleko.
Makar, mala mi jučer došla iz vrtića sa istrgnutom stranicom iz Ikee i izjavom da želi da joj kupim baš tu sobu na slici. Na odgovor da to ni u sobu ne bi stalo, a i da i stane, gdje bi bracu stavila, odgovorila mi je neka ga preselim. Obzirom nema drugih slobodnih soba, mrtva hladna mi je rekla: mama, jednostavno moramo kupiti veći stan. Odmah sam pomislila na nekog kome treba puunnnooo prostora. Poznato?! :lol:
Danci :lool: super ti je mala!
Ja sam se upravo probudila, pijem kavu pa cu na posao. Popodne se nadam trcanju. Ovaj mjesec (3. jel) imam upisanu teretanu al razmisljam da ipak ne produzim iza nego kupim girju pa vjezbam doma :unsure: vidit cemo :)
:mah: curke.
Prosao nos, danas gym jeeeeej
I mene zanima od kuda focus radite?
Bravo na svim vjezbicama i naravno restovima ;)
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
danci pametno celjade, sta drugo mogu reci. evo meni je zakrcen dnevni boravak ducanom. vikend je nista ne radim.
sani imas pp, tj imat ces ga za koji tren :D
kako vi navlačite, strašno...
Imam loptu ali pojma nemam gdje je pipak, tako da sad idem spremat veššpajz da ga pronađem.
Razmišljam o focusu, al onako zapravo ne samo tu i tamo cardio i jučer sam si kupila girju u lidlu.
Znam nije neka, al je moja i prva...trenutno nemam ni gdje, a ni para za bolju.
Naravno isprobala sam ju sinoć :), nakon tih jadnih pokušaja callanetics za noge.
Jutros s blendera build a booty workout. Odličan mi je.
Danci :lol: za malu
Kris odlicno!
mb pa ako imas vec placeno, onda odi
Kosjenka, neka, i to je pocetak
i ja u lidlu jucer kupila dva sportska grudnjaka - konacno su dobili futrane :mrgreen:
prijavak - jutros zuzkin lifted butt wo #1 i focus stretch
Bravo, Ginger, ovaj trening je bas tezak! Bravo!
Danci looooool, genijalka mala :)
Tko je za vikend ubijacinu od treninga? :mrgreen:
Tigric? Nemoj sad zakazat! ;
Swimming In My Own Sweat Workout
http://litealloy.com/workouts/243
Imas 10 rundi, "samo" dvije vjezbe- swing i burpee, u svakoj 10+10 one arm swings, a broj burpees se smanjuje po rundi (od 20-11).
Burpee mora biti full burpee, kako drugacije :D
Plank, sklek i skok u zrak.
Ako ti je puno burpija, mozes raditi burpije od 15-5 ili 10-1.
Mislim da sam ja tako kad sam ovo radila prvi put.
Anci, pokusavas nas zatuci? :lool:
mrzim burpije, al mozda probam sutra
s tim da nikad nisam radila one arm swing, samo obicni :-/
al samo ako ne odemo planinariti
i thnx, draga! je, tezak je, ovo mi je treci put da ga radim i sve sam bolja
ipak, stenjem ko zuzka, lol
Bravo cure!
Danci, sve ti je lijepo mala pametnica objasnila. Samo je jos posalji TM-u.
Anci, privlacno ali upravo sam se ubila u speedu 3, jos plivam u znoju a otusirala sam se. Razmisljam popodne otic malo otrcati, vise radi glave.
Swimming je.....emmmm.....probajte :mrgreen:
Slobodno modificirate sve - od broja ponavljanja do burpee bez skleka i dvoručnog swinga. Sve je dozvoljeno, samo dajte najviše što možete i na dobitku ste sigurno, a Anči efekt je zagarantiran ;)
I Kosjenka, ajmo dojmove. Kako ti se svidjelo?
Je li ostalo što na tržnici Spajki?
Anči, radila sam sinoć one francuske palačinke, mali zapeo. I skužim da sam nemajka zaboravila kupit brašno pa je dobio 100% zobeno brašno (čitaj, jedino sam zobene mogla zmiksat) i bome sve je smazao, nije se nitko bunio, čak sam i pohvale od svekrive ubrala. Samo ga treba staviti malo više od običnog, tipa jednu žlicu više.
Moje Sljeme je bilo savršeno jer je bilo s mm :zaljubljen:. Na vrhu snijeg. Al smrzli smo se za dole ko biiiiiiiiip. Nisam prste osjećala, a desni palac me toliko bolio da sam mislila da ću završit na hitnoj s ko zna kakvim posljedicama :scared:
Ipak je i dalje prehladno za spust, ali onuda ide i bus, možda bi me uzeo za dole?!?!? Inače vozi lijene bicikliste za gore :lol:
di su lanci :-P
na plac idem nedjeljom, upravo ocistila 2 kg pecenih ljesnjaka.
Bravo, danci!
Sto je, pobogu, anci efekt :lool:
jedes palacnke a imas plocice
Anci, kasnim..vec sam odradila jutros neki sa neta, nemren sad nikak kopirati link, ugl sa onim utezima za zglobove razne vjezbe, dupe i trbuh.
Nije mi bilo dosta pa krenula sa man makersima sa svojim utezicima od 3 kg no nakon prve runde sjatila se sva moja familija i tu sam zavrsila. Sad sam se prijavila i na tvoj burpee izazov pa jos moram odraditi svojih 10 kom za danas. Inace bila sam jos i u jednoj poduzoj setnji iza rucka pa mozda da i to pribrojim!
Al sam i smazala dosta keksa danas.
Sutra me nema cijeli dan. Mislim da cu uspjeti odraditi samo izazov. Vidjet cemo.
Al ovaj mi je tvoj wo bas privlacan. Moram priznati....
Ma super je!
Ja inace bas volim ove s dvije vjezbe, a da traju beskonacno i da umres :lool:
Radila sam davno s manjom tezinom, sad sa 12 kg i zadovoljna sam jako, jako.
Cak je i vrijeme ok.
Mada je vrijeme nebitno, treba prezivjeti :mrgreen: i odraditi kako treba. Bas sam pazila na formu i nisam zurila.
Zadnje runde imaju manje burpees, ali vec sam bila lagano umorna, pa ne budem nista brza. Ali kazem, lako za brzinu.
Bravo Anci :klap:
Btw. viš da svi znaju za Anci afekt osim tebe :lol:
Lanci mi ne stanu u ruksak :-P
PS. da ne bi bilo zabune, išli smo gore cestom, ne šumom :mrgreen:
danci bas mi je drago sta ste uzivali :klap:
bome ne mogu ni zamislit kako je bilo hladno, mene izludjuje ova zima bez zime.
tigric bravo za sve odradjeno :klap:
anci efekt :lool:
ovaj wo s dvi vjezbe isprobam jednom kad nabavim girju.
ja upravo punim mobitel da mogu na trcanje :) nadam se da kisa nece prije toga :)
anci efekt :lool: zakon!
Anci, ja necu to sutra, procurila sam pa cu nesto lakse
Danci, ajme, ja se smrzla samo na sliku :mrgreen:
spajka kaj ces s tim ljesnjacima?
ja sam bas sa najstarijom stavila peci neke zdrave krekere sa sjemenkama, nadam se da ce uspjeti
i ja težim Anči efektu,
nema kod mene vajde od prilagodbe prehrane :lol:
super cure za focus, najveća mu je zapravo vrlina što su vježbe jako jednostavne
bez nekih koreografija (osim speed-a) i kompliciranja
a vrlo je efikasan
ja još danas ništa, ali se spremam ;)
ja sam napravila body crush 28x
i anci efekt mi je san :mrgreen: ne samo u vježbanju, kad narastem bit ću anci i ja ću isto pročitat svojoj djeci naglas svih 7 harry pottera :heart:
ali počinjem za par godina kad i mala može pratit da ne moram dvaput :lool:
prijavljujem i kavu sa našom predivnom summer koju nisam odavno vidila, uspile smo i ne upilat moju sister pričama o vježbanju (bar se nadam) :mrgreen: