Hvala!
Andydea, mi smo u dan razlike po zm :)
Za mučnine i povraćanje nemam neke savjete baš, imala sam ih i u prve dvije trudnoće, nisam našla nikakvo olakšanje.. raspoređeni obroci na male količine, voda, lagana hrana i strpljenje.
Printable View
Hvala!
Andydea, mi smo u dan razlike po zm :)
Za mučnine i povraćanje nemam neke savjete baš, imala sam ih i u prve dvije trudnoće, nisam našla nikakvo olakšanje.. raspoređeni obroci na male količine, voda, lagana hrana i strpljenje.
Hvala Munkica, Lili i Jelena O. ♡
Ja kao da sam pred porod. Uvatila me manija oko ciscenja kuce i kupovanje stvari za bebu, a jos ni prvi pregled nisam imala hahahaha
Moguce jer je to ostalo nerjeseno sa prvom trudnocom kako je ipak zavrsena ranije radi manjka plodne
Kod nas je muž kao pred porod, njega pucaju neki hormoni pa planira stvari za bebu, razmišlja o imenima, gleda aute, stalno nešto mjeri po stanu.. još kad mi je jutros rekao da ga je neka mučnina uhvatila, nisam mogla da ne puknem od smijeha. :lool:
Nisam pazila? A gdi si sad putovala:sp:
Hahahaha u Grčku :lol:
Hahahahhahahahahaahahahahahahaah znaci grcko ime?
A i moj muz ima vise simptoma od mene hahaahahahaha
Očito gospodin pravi djecu samo izvan stana :lool: za ime ćemo vidjeti, znaš da mi uvijek čekamo da ime dođe samo haha
Koja su uopce neka grcka imena?
Adrian,Nikolas,Maria,Zoe,Iris.
Larisa, Elena, Helena
Larisa, Elena, Helena, Nika, Sofija.
Meni je Elena jako lijepo ime.
Jako lijepa imena. Sva mi se svidjaju. Eto... hahaahah
Vidjet ćemo :mrgreen:
Selena, a od muških Filip. Ovdje ih ima još: https://thoughtcatalog.com/holly-rio...t-greek-names/
Hahahaahah aj prvo nek spol saznamo
Zasad ništa, nemam uopće neke simptome još. Malo mi fali da imam neki simptom da se ufuram ali znam da bih kukala da krenu mučnine jer znam kako je bilo u ove dvije hahah
I ja cekam simptome... krenu pa onda krenem u malo jacu neku tj aktivnost i sve nestane.
Danas prvi dan da sam se.napuhala i da dolje osjecam kao lopticu, zatezanje, peckanje i sl...