hvala ti.. ..uh baš sam nervozna od toga čekanja:mrgreen:...
kiša:love2:
Printable View
Nemoj se preuranjeno bedirati. Temperatura nije nikakav znak. Ja sam od ET do bete samo 3 dana i to između 16 i 18 sati imala temperaturu 37, 37.1, a preko dana nije prelazila 36,5, a ujutro kad bi se i trebala mjeriti bila je oko 35.4,35.5, pa vidiš moj rezultat. Ništa nije gotovo dok beta ne pokaže drugačije. Svima držim fige za uspjeh.
E da još sam nešto zaboravila pitati. Kako to da mi je sestra rekla da odmah poslije prvog vađenja bete idem na uzv. To će biti uzv 3 tjedna nakon ET. Pa zar se beta nemora vadit bar 2-3 puta? I šta nije malo prerano za uzv? Ima koja s takvim iskustvom?
valamala ,ja tebe stvarno vec vidim kao trudnicu!
Hvala vam svima, i puno hvala na lijepim mislima seka35, ali tako sam tužna i uplašena i jadna... Neću vas više bedirati, pričekat ću još dan pa napraviti test i onda betu, pa vam javim.
kiša, ljubim te i žao mi je
jesen, beta ima da bude ooooogromna, a tanjam jedva čekam predivne vijesti s ultrazvuka!
ValaMala znaš da je sve moguće i to smo se svi miljon puta ovdje uvjerili.drži se
vala mala ,znam tocno kako ti je ! mada ja nisam imala nikakve bolove i to me je mucilo ,a stvarno covjek ne zna kako je bolje ili da boli ili ne.
pokusaj se opustiti i nemoj raditi nikakve testove nego otidi napravi betu i to 14 dan ! ja znam kako je to cekanje grozno ,ali sve dok nema nikakvih tragova krvi je dobro ,a znas da vecinu cura boli ,a i krvarenje isto ne mora znaciti da nije uspjelo.
zato te molim ,sacekaj betu ili pak 13 dan!
Baš si divna, imaš veliko srčeko i zato si zaslužila ovu predivnu sreću! Želim ti da ti trudnoća bude najljepše razdobje u životu do sada i da sve prođe školski! Puno ti hvala na podršci
Toliko divnih vijesti u medjuvremenu...
Delfin glavu gore i drzi se do bete :love2:
Valamala znam da si uzasno nestrpljiva ali stvarno je suvise rano za uraditi bilo kakav test. Nemoj to sebi raditi please..
Kisa beskrajno mi je zao...
Moja beta 12dpt je 449,4!!!!!!!!
delfin, ja moram reći da smo to znali:-), čestitkeeeeeeeeeeeeeee:-D:-D, kako je s brljavljenjem? Jel rekao dr mirovanje (ako si stigla javit)?
Delfin, čestitam :-D Jel to Vinogradska?
delfin, preprepredivno! Čestitam!
AuroraBlu, to je Vunogradska. Mare, brljavljenje je još prisutno. Javila sam u VG,ali sam razgovarala sa sestrom tako da nisam imala prilike ćuti dr. Sestra je rekla da može biti od utrogestana ili kasnija implantacija. Uglavnom, bitno je da se ne pojačava.
delfin, nadam se da će ti se javit neko ko je imao isto što i ti pa da znaš iz prve ruke, ono što kažu je da se može pojačati utrogestan i mirovat, probaj dobiti doktora, cure, šta kažete?
miruj, popij utrogestan umjesto da ga stavljaš i hitno kontaktiraj doktora.
i čestitam!!!
3x2Citiraj:
Da pijem 3*1 ili 3*2 ? Hvala!
I miruj!
i da da zaboravih napisati obavezno 3x2 i još jednom čestitke
Hvala svima! :heart:
da se i ja javim... moja beta je danas 3357, u pon je bila 1929... moram još jednom ići vaditi u petak... doc kaže da bi bilo idealno da mi je blizu 4000 danas ali da nema pravila... da dok raste je dobro...
nije mi baš svejedno... ali jako draga prijateljica koja je biolog i kuži se u te stvari mi kaže da bete nakon 1500 do 2000 duplaju se sporije nego manje bete... tako da se nadam najboljem iako mi nije svejedno... dapače do petka mi se čine godine ali što sad mogu... ljubim vas sve i držite mi fige
Ako ima još tko kakvu utješnu riječ...
Jesen, ja sam kopajući neki dan sve i svašta o betama također naišla na podatak da nakon 2000 beta sporije raste, odnosno da se ne dupla svakih 48 sati!
Drži se, bit će sve ok!:heart::heart::heart:
Bravo Delfin:klap:
Delfin draga kako si me samo obradovala :-D:-D:-D
Sada slusaj cure i pravac u krevet! :-)
delfin ,čestitam..:-D:-D:-D
Kod vrijednosti 1200-6000 očekivano vrijeme duplanja je svakih 72-96 sati, a nakon 6000> od 96 sati.
Pogledaj na Rodinim stranicama
http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...2ID=&Show=2157
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za :heart: