Loly, prekrasne vijesti, bas si me obradovala !!! Od srca sretno! :)
Printable View
Pitala sam ga sama za gonale. Svaki dan u 13 30 me bockala Stefani i sve sam tada primala, gonale, menopure a posli i certotid.
Ja sam zadnji put vadila kad sam tek išla u prvi postupak i od onda nisam ništa provjeravala. Kod mene je inače sve ok (osim blage sklonosti trombofiliji). Aj nadam se da će ti sve bit o.k.
[QUOTE=xena.mbk;2247638]ajme peugeot206 baš si me razveselila, super da će bit blastice, ajde nam popravi malo statistiku sa Cita malo smo zakazale u zadnje vrime! Držin ti figetine za lipu betu!
Fala lipa draga :heart:...
Bubaba i Loly sretno!!! :heart:
odlično Loly...držim fige...najbitnije je da plivača ima..
Peugeot 206...hvala ti ..
ja evo kući, nemam nikakvih simptoma osim što mi je sinoć bilo loše i evo opet večeras...sve mi smrdi po friškom mesu , kojeg usput nema nigdi u blizini..kakve sam sriće sad ću popušiti neku crijevnu virozu..podignula sam uputnicu za betu..inače, to je moje prvo vađenje bete u zivotu..ako izdrzim do tada.
Maco papucarice, kako si nam ti?
ej cure pozdravljam vas sve i ako mogu da se i ja priključima malo k vama.....ukratko naša dijagnoza ja:ok sve,hormoni uredni,radila Hsg-uredan...MM-nakon operacije varikokele spermiogram se odlično popravio i ima 2 god je jako dobar al svejedno 4god bebe nema,nakon toga radili PCT.test i on KATASTROFA,preporučili inseminaciju i u Cita sam napravila tri za redom i ništa,sad u 11 mj sam u postupku za IVF u KBC.Split pa ćemo vidit šta će bit od toga.....e i imam jedno pitanje,može li se u bolnici tražit anestezija za punkciju budući da je moj prag tolerancije boli izrazito nizak a za taj postupak treba bit što mirniji da bi prošao što manje bolno a to je u mom slučaju nizvedivo.....oprostite na malo dužem postu :)) veliki pozdrav svima vama hrabrim damama :-*
anica0508 dobro nam došla...ne znam ti za anesteziju, ja nisam nikad bila u postupku za IVF...ali sigurna sam da ostale curke znaju..pozdravi i tebi..mada se je ne pronalazim u hrabrim damama ahhahah
Draga anica0508 dobro nam došla, ja sam dva puta bila na punkciji u Cita. Prag boli mi je izrazito nizak (plačem u zubara hahahaha) i mislila sam kako će to sve proć s obzirom da u Cita ne daju anesteziju nego samo neki koktel protiv bolova ali promislim se ja i druge su priživile pa ću i ja! Svega sam se načitala i čula i zamišljala da će me užasno bolit i kako ću bit mirna i očekivala sam ajme joj ali na kraju je za mene to bilo skroz izdržljivo, ugodno nije ali nije ni tako strašno. Meni je to bilo kao kad vadiš vaginalne briseve (koji su mi grozni) pa malo jače. Najbitnije je da zaista kratko traje. Čula sam da u bolnici daju još bolji koktel nego u Cita. Iskreno da i daju anesteziju nakon šta sam već to iskusila ja bi je odbila. Ipak je svaka od nas priča za sebe....a ja samo iznosim svoja iskustva. Eto nadam se da sam ti malo olakšala i da ćeš nam što prije javit lipu vijest! Samo hrabro naprid do cilja!!!!
Želim dobrodošlicu novim curama i sreću onima u postupku!
Anica0508, ne moraš se bojati punkcije. Ja doduše nisam bila na IVF-u u KBC-u nego u CITA kao i Xena.mbk. Vjerujem da su kokteli koje daju slični (Voltaren+Apaurin). Ja ni jedanput ništa nisam osjetila. Dapače, prvog puta se niti ne sjećam, ni kako sam došla do stola, ni što su me pitali, ni što sam ja njih pitala, ni tko mi je na kraju gaće obukao - presmiješno :lol:
Samo hrabro naprijed!
Dobrodosla i sto prije otisla na neke druge podforume... :))
Dakle, evo jedne koja je prosla punkcije i u Cita i na Firulama... U bolnici zapravo nemas mogucnost izbora, oni svima daju nekakvu "anesteziju" sto tebi i treba. Pretpostavljam da doziraju prema broju folikula koje namjeravaju punktirati. Dobijes Dolantin u venu i ostanes lezati tamo (ili na odjelu Humane R. ili na odjelu gdje se cuva trudnoca, ovisno o tome koliki je br. zena taj dan imao punkciju) cca. 2 sata dok se ne uvjere da je anestezija popustila i da si u stanju za ici... Neke zene taj dio prespavaju, od nekih sam cula da su u poslijepodnevnim satima povracale, ja nisam imala nikakve nuspojave... bas kako je netko i rekao, sve smo mi prica za sebe, ali nemas razloga za strah! Sretno i opusteno, bit ce sve ok!!! ;)
hvala vam puno cure,stvarno ste divne ;-) vidit ćemo šta će nam u utorak reć Dr.Tandara jer muž mi utorak ide radit spermiogram...ne mogu dočekat kraj 11 mj da vidim šta će bit od svega toga....hvala vam još jednom na informacijama :-* veeeliki pozdrav
anica0508 imala sam punkciju i u kbc firule i u cita,ona na kbc firule je bila odlična! apsolutno ništa ne boli,kao drogirana,super,a u cita bome totalno svjesna i prisebna, oba puta ostala ležat po 2h, šta se točno dobije na firulama u venu ne znam, ne moraš se bojat boli, sretno!!
Evo mene opet...taman me zvala sestra iz kbc-a da dr.Marusic nece biti do iza Nove godine...pa me pitala hocu li cekati ili da me zapise kod dr.Sunj...
Tako da sam sad narucena kod dr.Sunj 07/10, nadam se da sam prikupila sve nalaze (cak sam na svoju ruku uzela uputnice za mm i sebe za testove na HIV i hepatitis B i C, da me ne trazi naknadno jos i to) ...
Htjela sam pitati ima li tko slicno iskustvo i znate li moze li me ona uzeti u postupak? :zbunj:
Nije me bilo par tjedana a ovdje se puno toga dešava ......
Bubaba i Peugot 206 - nadam se da ćete uspjeti !
Anica0508 - nema razloga za brigu oko punkcije. Vjeruj mi, više je to neugodan osjećaj nego bol tijekom same aspiracije. Meni su se bolovi javljali nakon što anestezija popusti ali uz koju tableticu protiv bolova sve prođe .....
Vesnare - sretno !
I svim drugim curama u bilo kojoj fazi želim strpljenja, mira i vjere, ma čega god vam treba :)
I ja sam u ovom periodu radila nalaze /serumsko željezo, feritin, B12.../ i evo dobri su tako da sam uletila u novi ciklus IVF-a. Vidjet ćemo hoće li biti treća sreća ili ......Držite mi fige !
pozdrav:-)
i mi smo jučer bili na konzultacije kod dr. tandare. mm je morao ponovno napraviti spermiogram, nalaz- azoo:twisted:. šta da vam kažem... dr. ga je poslao urologu pa ćemo vidit šta dalje. za sada je to-to!
cure, jel znate gdje se radi pretraga za B12???
Drage moje ...evo me, isplakala sam par litara suza ...još jedna neuspješna inseminacija je iza mene :cry:
Jojo, žao mi je, je li vam to prvi spermiogram?
Bubaba, znam da je teško, ali glavu gore, postotak uspješnih inseminacija je jako mali. I mi smo ih imali tri. Da sam na tvom mjestu ne bih više na njih gubila vrijeme...
Minnie mouse, doktorica Šunj se tek vratila s porodiljnog. Prije toga je radila u timu, pa mislim da će vas uzeti u postupak bez problema.
Anaši1507, ja sam B12 vadila kod svoje doktorice opće prakse zajedno sa serumskim željezom i hemoglobinom. Tako da mislim da to možeš napraviti u svakom laboratoriju.
Svima ostalima, sretno! :-)
bubaba lakše je kad na inseminacije gledaš kao na nešto šta triba odradit prije ivf,i mene su dotukle,toliko nade polažeš a one zapravo imaju jako malo uspjeha
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve cure :kiss:
[QUOTE=Kyra Ars;2250860]Jojo, žao mi je, je li vam to prvi spermiogram?
Bubaba, znam da je teško, ali glavu gore, postotak uspješnih inseminacija je jako mali. I mi smo ih imali tri. Da sam na tvom mjestu ne bih više na njih gubila vrijeme...
Minnie mouse, doktorica Šunj se tek vratila s porodiljnog. Prije toga je radila u timu, pa mislim da će vas uzeti u postupak bez problema.
Anaši1507, ja sam B12 vadila kod svoje doktorice opće prakse zajedno sa serumskim željezom i hemoglobinom. Tako da mislim da to možeš napraviti u svakom laboratoriju.
ma nije nam prvi, treći je, radili smo ga prije 3 g u bolnici ( bila je dijagnoza slična današnjoj), pa u cita ( nije mogao bit nego takav), danas opet katastrofa :-(
bubaba strašno mi je žao zbog tvoje inseminacije:love2:
Bubaba, zao mi je :( No, glavu gore i hrabro u nove pobjede !
Slazem se sa Kyrom Ars i Klarom 31, ne treba gubiti vrijeme na inseminacije. Ja sam ih imala 7. Na zalost, previse potrosenog vremena, nada.... :(
Bubaba baš mi je žao, idemo dalje do cilja!!1:love:
hvala Kyra :)
bubaba žao mi je.ali kako su ti cure već napisale postotak uspješnih inseminacija je jako jako mali.drži se ljepotice.isplači koliko god ti treba ali neposustaj.nemoj da te ovaj neuspjeh vrati korak nazad nego skupi još veću snagu i naprijed.Možda da pokušate još 1 i onda neku drugu kombinaciju.sretno.
Drage moje virtualne prijateljice hvala Vam svima...
Vedre moja u pravu si..još jednom ćemo ići pokušati sa AIH..baš sam sad zvala Cito i dr. je rekao da odmah idem u ovom ciklusu na još jednu inseminaciju...
Još jednom hvala svima; Xena mbx, Anja&ja, Jojo, Klara 31, Kyra Ars ..divne ste
Bubaba nadam se da će biti treća sreća :love2:
Loly hvala ti ..idem u ovom ciklusu na još jednu inseminaciju, pa ako ne uspije onda ću vjerovatno u cita ići na IVF. Imam termin u Petrovoj za veljaču 2012. ali meni se nekako ne ide tamo, puno mi je draže u Cita. Što vi kažete??
ako si u mogućnosti-svakako odaberi Cito! :-)
Potpisujem.
Pozdrav cure..Evo da javim... meni bio transfer u četvrtak, od 6 oplođenih, preživile samo 2 i nema ništa za zamrznit, al i dva je dva. Ja opet zadovoljna. Još 12 dana do bete. Samo laganini...Baš sam zadovoljna svojom mirnoćom i opuštenošću u ovom postupku. Eto ga, svim curama sretnoooooo :heart: :yes:
[QUOTE=peugeot206;2252201]Potpisujem.
Pozdrav cure..Evo da javim... meni bio transfer u četvrtak, od 6 oplođenih, preživile samo 2 i nema ništa za zamrznit, al i dva je dva. Ja opet zadovoljna. Još 12 dana do bete. Samo laganini...Baš sam zadovoljna svojom mirnoćom i opuštenošću u ovom postupku. Eto ga, svim curama sretnoooooo :heart: :yes
Cit
Peugeot držim fige za pozitivnu betu...
InesZ i Peugeot hvala Vam na preporuci, što se tiče kunica za sad si još mogu priuštiti..
u biti kad sam bila u Petrovoj cilo jutro smo ja i Muzic čekali na hodniku, osjećala sam se baš onako jadno...kao dvoj napuštenih sirotana...na toj inseminaciji sam bila tako jadna da vam to ne mogu opisati.
U Cita se osjećam nekako bolje, slobodnije i sigurnije...a onda opet vidim da je toliko cura iz Cita donilo kući svoja mala :heart:tako da mi je to sve jedan veliki plus...
Pozdrav cure.
Evo ja jutros popisala minus. A nista, vise srece neki drugi put. Sutra cu jos jedan test napravit pa odlucit sta dalje. Sretno svima
peugeot 206, držim :fige:!!!!!!!!!!!!samo tako hrabro i opušteno!!!!!!!!!
bubaba, i ja sam ti u citu i baš mi je tamo ugodno ( koliko može bit) za sad sve pozitivno o njima!još da nam jednom dođe pozitivna beta!!!!!!!!!!
Bubaba, a nadam se ja za mjesec dana u nove pobjede!
PapigaCapo žao mi je.
Peugeot znaš da kažu 1 ali vrijedna al draga 2 su ipak 2:).Želim da ti sljedećih 11 dana što prije proleti i da nas sve obraduješ lipom betom.ža mi je da nije bilo ništa za zamrznit.~~~~~~~~~~~~~~~~~da je ovaj put dobitni.