hvala vam,javim joj...ona je kod dr. A.
Printable View
hvala vam,javim joj...ona je kod dr. A.
jel tko bio ovih dana gore na VV? Jel se zna što o novom zakonu, hoće li skoro?
Cure....i dalje tražim mail adresu od dr. Alebića.
Zna li netko?
marina25, neznam za mail adresu, nisam ni primjetila da je itko je kad spominjao, jedino broj moba ako želiš.
Ivanamaricic,pisala sam o tome na linku u potpisu i voljeli bi da nas je i tamo sto vise:/meni je dr rekla da ocekuju krajem 3.mj zakon u praksi
:klap:nadam se cure da sam ovu por.poslala uspjesno jer ne znam gdje su mi druge2.Pozdrav svima ja sam u cekanju bete i mislim da opet nista danas mi je 9dp .imam curku od 10g(aih) VV dr.J a ovo mi je sad već 3 stim.i imala sam smrzlic .DAli je bilo t. od 4 st. 2dp? ja si razmisljam da nemam puno sanse jer osjecam totalni PMS i uzasnu nervozu.A da vam kazem da nikakve ali bas nikakve nemam simptome!! luda sam
curke, imam pitanje, polako mi kreče M, znači u pon bi trebala na vv, al neću se moći naručiti, tj, jel rade sutra?jel se mogu naručit?
ak ne, u kolko ujutro u pon da dođem?
Rade sutra, ali ako ne dobiješ, dođi samo u ponedjeljak poslije 10 sati
hvala ruža!
Belana,ako si jucer skroz procurila,onda si danas trebala gore,u pon je kasno
pozdrav curke. nakon puno razmišljanja napokon smo odlučili da bi naša druga klinika trebala biti VV. nadam se da je to dobra odluka! molim vas za savijet, kojeg doktora mi preporučate i na koji se broj mogu naručiti? do sada smo prošli 4 ivf-a i svaki puta apsolutno ništa - 2 prirodna, 1 polustimulirani (klomifen, gonal, cetrotide) i jedan stimulirani. iako sam u postupak ušla 10-ak puta- jednom cista, ponekad prerana punkcija, ponekad puknuti folikul... ja imam 32 (za sada samo dijagnosticirana reducirana prohodnost jajovoda), a mm 35g (ponekad malo lošiji spermiogram) .
svima nam želim sreću!!!!!!!!!!!
hvala vam na odgovoru
Bokich applepie!
brojcek za naruciti je 2353 907 a sad kojeg doktora preporuciti... vecina cura ovdje je kod dr Alebica i on ima vecu guzvu od doktorice Jukic gore. Ja sam osobno kod nje i zadovoljna sam. Prije sam dosla na red, kad god idem kad smo u postupku, isto sam prije na redu, ona ima malo vise vremena za pricat, njemu se to nekad ne da, i dosta je njeznija. Opet, on je duze u tome pa ima vise iskustva. Kojeg god da odaberes, bit ces sigurno nekad i kod onog drugog. Meni je zadnji postupak gotovo cijeli on vodio. U prvom postupku mi je on radio punkciju, ona transfer, doista nema pravila.
Zelim ti srecu i da ovdje uspijete!
znaći nije loša dr Jukić?! ja mislim da ako njoj i zapne negdje da se konzultiraju dr A i ona...
ja još uvijek mislim da biolog igra najveću ulogu u svemu tome...
ja ću stvarno biti sretna ako mi se uopće oplode js....da se bar nećemu mogu nadati...jer ovako sve to prođem,a ne oplode se js...samo se jednom oplodila i baš sam bila uzbuđena...ali je ß ila negativna....
mislila sam da će to sve ići tako lako...a ono na kraju i taj niski AMH....
samo da mi se oplode js...bit ću presretna
ma hoće, treba samo bit strpljiv. jel ti nisu zamrzavali js? meni su 10js izvadili, a 4 zamrznuli.
mah, nemoj zato biti tuzna, to zamrzavanje js... rijetko tko moze reci ista dobra o tome.
meni je dr Jukic stvarno ok, a i kako kazes, dopunjavaju se, konzultiraju, zamjenjuju a i najbitniji su biolozi
samo da se uključim, meni je doktorica super... Uvijek s njom mogu porazgovarat i posavjetovat se... Onih dana nakon punkcije imala sam nevjerovatne bolove, ona me nekoliko puta zvala na osobni mob da čuje kako sam....i također rekla da joj javim kako god i šta god bude. Osjećala sam se sigurnije i lakše uz takav pristup.
razmislit ću još kod kog ću...
krenila sam u mpo zbog jajovoda.da bi se na kraju pojavio i taj AMH....
a valjda će biti nešto...
hvala vam na odgovorima cure! zanima me uzimaju li oni u obzir naše iskustvo i ivf dokumentaciju iz drugih klinika? koristila sam i klomifen i decapeptyl i menopur i gonal i naravno nisam na sve isto reagirala (kod menopura prekinut postupak - folikuli se ne razvijaju, a kod klomifena + 2-3 gonala 1 js isto kao i u čistom prirodnom, s gonalom sam dobila 6 js.)
applepie, svakako ponesi dr. dokumntaciju pterhodnih postupka kako bi i on bolje ocjenio koju stimulaciju ti dati. Ja sam mu napravila čak jednu tabelu da se lakše snađe kad je bio koji potupak, gdje, koja stimulacija i kakav rezultat.
A sad od mene jedno pitanjce...jel koja od vas za vrijeme uzimanja yasmina krvaruckala, tj. više nekakv smeđi scjedak koji se pomalo pojačava??? Ja sam na yasminu od 13.02. i u sub. mi se pojavio smeđi iscjedak (jučer čak i roskasti), a yasmin bih trebala piti do 03.03. (još 6 pilula). ne znam jel to zabrinjavajuće, dali da zovem dr. ili smao nastavim do kraja sa yasminom?
Hvala
imala sam slično iskustvo... čini mi se oko 17 dana uzimanja yasmina pojavio se oskudan smečkasti iscjedak i nazvala dr., te mi je rečeno da ako se iscjedak pojača znači postane krvarenje da se odmah javim na pregled..meni je iscjedak nakon 2 dana prestao, tako da sam mengu dobila kako sam i trebala...moj savjet je da nazoveš dr. i savjetuješ se što i kako dalje.
Curke, nova sam ovdje, ali ne i u zajedničkoj borbi. Jel ide netko 5.3. gore?
hvala Mury, s yasminom nemam nikakvog iskustva
Ja sam pacijentica dr. A, ali nekoliko puta sam bila kod doktorice kad njega nije bilo i mogu reći da sam se jako ugodno iznenadila. Meni su oboje super - jedan drugome uskaču i zbilja su pravi tim. Tako da mislim da nećeš pogriješiti kako god odlučila. Naravno uzimaju u obzir sve što ste do sada prošli, ali vjerojatno će htjeti ponoviti neke nalaze. Osobito s-gram jer vole imati nalaze iz VV-a. Želim ti što brži ulazak u postupak i naravno da bude uspješan :-)
Ja sam danas u sedmom nebu...testić je pokazao + 8 dpt :-)... sad sam u isčekivanju bete....nadam se da će sve biti dobro!
hej cureeee, danas sam čula za terapiju Slobodana Tešića, da li tko zna što o tome. Nečini mi se loše za probati, pošto su svi proizvodi na biljnoj bazi, nemogu naškoditi. Jel ima tko kakvo iskustvo???
Pokupaj pročitati ovaj link i tamo posavi pitanje, čula sam za tešića, ali kao i kod svih drugi preparata o kojima sam čitala kod nekoga nešto ima uspjeha, kod drugoga ne...
http://forum.roda.hr/threads/3190-ka...i-spermiograme..
da ti i ja odgovorim kao jedan od korisnika toga sr...
,sve to možeš kupiti za desrt puta manju cijenu nekažem da je loše ali je malo preskupo da bacaš lovu,jer njegovi preparati su precijenjeni a nemaju ništa posebno,osobno sam sve to odnjela jednoj farmaceutkiji i tražila sam dami objasni svaki njihov sastojak,koji je napisan latinskim nazivima da bi nama laicima izgledalo kao neku8 fantastičnu terapiju ,po mojoj računici sve to možeš nabaviti za nekih 400kn, a ne 300 eur koliko traži zvani dr. slobodan tešić
pa to sam i mislila, sama kupiti, na forumu sam našla od čega se sastoji njegova terapija i da preskupa je , a ovako ću proći puno jeftinije, naškoditi nemože a ako pomogne još bolje
Imam pitanjce...možda glupo.....ali...
Jel se u polustimuliranim postupcima na VV lijekovi nabavljaju sami? Išta? Ništa?
imam i ja iskustvo sa tesicem.... nama osobno nije pomoglo da ostanem trudna
a mozda smo za to i sami krivi... naime
nismo mu rekli da muz ima bakterije u mokraci i cini mi se da je tada imao i u spermijima tako da
mi jesmo pili 3 mj ali mozda krive cajeve.....
recimo primjetila sam da sam smirenija od tih cajeva pogotovo kad navecer zaspijem
spavala sam ko beba, nisam se vrtila po krevetu i nisam se budila po noci
eto ukratko moje iskustvo....
sve dobivaš u bolnici, apsolutno sve lijekove osim Klomifen koji vjerujem da dobivaš preko uputnice.
Ali treba imati na umu da ukoliko koristiš gonal ili menopur (bez obzira na broj korištenih ampula) isti ti se postupak broji u besplatni, odnosno u postupak na teret HZZO-a a imaš ih sveukupno 6.
Šta ti znači polustimulirani? S klomifenom ili uz koji gonal/menopur?
sve potrebne lijekove na VV se dobiju ili od sestara na VV (npr.gonali/menopuri, štoperice) ili se mogu dobiti u ljekarni na recept HZZO-a (npr.klomifen, kasnije utrogestan i antibiotici, odmah jedno upozorenje: u ljekarni u prizemlju VV će vam dati sve potrebne lijekove ali vas neće upozoriti da ih možete dobiti i na recept, stoga prije nego kupite obavezno se raspitajete da li idu na recept i ako vam kažu da idu onda ih zamolite da vam daju na avans ili zovite svog ginića da vam pošalje e-recept) ;-)
Drage moje, eto pridružujem se vama i čekanju u postupak na VV.
Moj ginekolog je dr. Alebić, čitala sam malo o njemu i vaša iskustva, pošto idem prvi put k njemu, osobno nemam ništa konkretno za reći o njemu, jer još čekam postupak.
Čini mi se simpatičnim i pristupačan je ginekolog.
Meni je dao prije postupka antibebi pilule (yasmin), vadila sam hormone i sve detaljnije ću znati 03.03. Tad moram nazvati i dalje ću znati što će i kako će biti, uglavnom svima vama koje idete kod bilo kojeg ginekologa na VV želim puno uspjeha, što većih beta i da nam što prije andjeli budu u trbuščićima:-)
ja 80.-nakon laparaskopije sve ok
mm 76.-oligoasthenoteratozoospermia
Poliklika Šimunić Beta-o
Poliklinika Podobnik-beta o
Poliklinika Podobnik-beta o
Petrova-beta-o
čekamo novi pokušaj na vv dr. Alebić