A u kojoj si bolnici?
~~~~~~~ da sve dobro ispadne
Printable View
Geceta u Ri sam
SIJEČANJ 2012. (2)
Alcantra, VV, 2. IVF (nakon 1x AIH, i 1x IVF)
thubbe, Petrova, 5.ICSI
VELJAČA 2012. (8)
veki85, VV, GEMINI
danidani, VV
zipica, VV
sany7, prirodno (nakon 4.IVF, SD)
Kiarad, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×AIH, 1×IVF)
tlukaci5, Vg, TRIGEMINI
crna ovca, IVFcentar, 1.IVF (nakon 1×AIH)
Elena85, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF)
OŽUJAK 2012. (24)
Trantincica, PFC, 1. ICSI
Chiara, Maribor, 3.ICSI
Ozana, 1.ICSI, Crnagora
Sokica, IVF centar
Njoka, Ri, 1.prirodni (nakon 1×AIH)
Svilena, VV, 3.IVF
Lutkica, Mb, 2.ICSI
Orline, Bg
Miba, IVFcentar, 4.polustimulirani(nakon 2×stim i 3×polustim)
Nati, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF, 1 sec, 1 prirodni)
Malecka, VV, 3.stimulirani
LittleBirdie, prirodno (nakon 3×AIH)
nina32, Ri
izida, Ri
lovekd, VV, 2.ICSI
kilkeny, VV, 1.ICSI
Bubzi, PFC
Kiša, VV
Mala Emma, 3.FET (nakon 1.ICSI)
Giselle, Vili, sec+pri (nakon 1-ICSI)
Samosvoja, Njemačka
Pea, CITO, 2.IVF
TRAVANJ 2012. (6)
Vitatesa, Mb
VAANJA, Mb
PetraP
Achi 103,7
mala bu ( SD )
Luna1 (prirodno)
SVIBANJ 2012. (14)
kaate
tatjana76
Mery13 (SD)
Bili ( Petrova )
Becky (VG)
adria13 ( 1.IVF )
Maybe baby, VV (nakon 2xAIH, 1xIVF)
kristina1977, Petrova (1. IVF)
adria13, IVF Centar (1. IVF)
amyx, Mb (nakon 3xAIH, 3xIVF)
bubiloo, prirodno (u očekivanju 1. IVF)
ayan, prirodno (nakon 1xAIH)
tikica69 (nakon 21 postupka), GEMINI
musica ( 1.IVF, VV )
LIPANJ 2012 (19)
neumorna (VV,2.IVF)
Mala Maja (VG, 1.IVF)
Laki (SD, 1.IVF)
Palcicazg (SD)
MALIANĐEO (prirodno u čekanju IVFa)
Luci07 (prirodno u čekanju AIH)
tikica78 (IVFc)
analoneta (VV)
kitty (VV)
elizabeta (SD)
mari mar (IVFc)
BillieJean (VG)
s_iva (IVF)
smj
bebolinko
donatela (Ri,1.IVF)
krol (Prag, FET)
dea84 (prirodno)
ivana101 (IVFc)
SRPANJ
Sejla (IVF, Prag)
Čekalice bete~~~~~~~~~~
14.6. MajaPOP ?????????
kika222 (SD) ????????????
CorinaII (CITO, sek) ???????????????
4.7. bluebella (PFC, PICSI+)
Tomek1221 ??????????
anaši1507 ???????????
6.7. ARIANM (Vg,IVF-)
9.7. legal alien (IVF, Petrova?)
11.7. konfuzija (IVF,Petrova)
Inaa
Vrci ( 1.IVF,IVFc)
13.7. Kiki30 (+) ~~~~~~~~~~~~~~~~ da je spotting bio dobar znak
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
Olivera (Ri)
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
Argente (Ri)
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
črkica, suncica, dino84, olivera, geceta
ON-GO~~~~~~~~~~~~
7.mjesec: Argente (Ri), linalena (SD), geceta (VV), M@tt (IVFc), tantolina
8. mjesec: strategija, tikki
9.mjesec: Brunaa (FET), hrki (VV), vulkan (Ri), Mare85(SD)
10. mjesec: milasova (1.IVF), sanda1977
11. mjesec: ARIANM (IVF,VG)
12. mjesec: Snekica
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
aboni76, Abys, Achi, aleksandraj, Ameli, Anabanana, Anakob, anddu, antesa , applepie, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, Barbarella, Barkica, Bea, bebolino, Becky, believes, belma3, BigBlue , bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, bubamara!,bubekica, bubili,bubimitka, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clover, cosmic, cvjet, cvjetć, Čičkolo, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, darmar, dea84, deniii, Desideria, Dhea, dim, *DJ*, dola, Dona, dorina199, dreamgirl, edinas, ELA28, elen, ema1, Evelyn73, Frodo, Gabi, Gabi25, gljiva, hedoniza, hope, hope31, inada, inana, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, iva77, ivanchi78, ivica_k , ivka, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jojo, jopam,kata.klik, kiki30,kinki, kleopatra , kokos, krgina, kriistiina, kruca , laky, lastin rep, La-tica, lberc, LeeLaa, Legal alien, Lejla37, Leva, ljiljan79, luna1, lucija83, maca papucarica, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, Maja_st, Mala Maja, malenaab, MaliMimi, *Mare*, Mare41, mare77, marija_sa, mari mar, mario, Marlen , Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, matahari, Matko, medena8, Medicandy, Meki, Mery0908, mery…, metkovk@, milasova8, Mini3, miny, mima235, mimi81,mishica_zg, Missixty, miška, monja, Morin, Mury, nana0501, Nana Mo, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, Nina30, nina977, nirvana, njofra75, olea77, Orhideja, kkipilek, peugeot206, pinny, _plavusha_, plavuša 007, polo, pongo , prima, ptica1, renna , rimela , Rominka, Rose, RuMo, ruža82 , sabas, Sanja001, Sanja1, santana, sg12, sildad, skandy, slatkica, Smarta, Snekica, sonječka, sos15, Spa, sunasce, Štrumfet@, taca70, talia7, The Margot , Tigrical, tiki_a, Tina B, Tinkica, Toyota, TrudyC, Vali, valiana, venddy, vesnare, vikica, Vita22, vrtirepka, Vuki, xena.mbk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu, zelimo_bebu; strategija
i dalje tražim nekog tko će preuzeti listu do kolovoza jer ne znam koliko ću je sada još moći objavljivati, krajem tjedna bit ću bez neta do kolovoza sigurno a s mobitela ju ne mogu objavljivati osim u vrlo vrlo skracenom izdanju.
također, i dalje ima nerazjašnjenih slučajeva na listi, pod velikim upitnikom
Jaoo nisam javila...još sam čekalica transfera... čekamo blastice :) danas smo to saznali
evo i ovde...
Danas je 5+3....bili smo na uzv i imamo jedno malo,hrabro :heart:......
bravo Krol! nego, dal da te dodam na listu za srpanj ili lipanj? kad je bila beta?
vrci, a sto sad... kroz dan, dva budes ionako na listi za cekanje bete
beta bila 29.06.... ma pisi gdje god hoces.....
jao bio sam sa suprugom u klinickom centru....vi zene ste bas cudne....sve nesto suzdrzavaju emocije......kad je dr rekao sve 5 imamo srculence....skako sam po hodnicima ko lud....vristali mi od smijeha.....sta cu kad ne mogu da se kotrolisem..... :)
E vidim da se pise o dr. L. i anestezijama. Ja sam imala punkciju 25 stanica bez icega za bolove---doslovno sam tonula u nesvjest, nisam mogla niti zajaukat koliko mi je bilo slabo.......tako mi je drago čuti da više ne radi punkcije toliko folikula.
Ali, u Petrovoj me je doc. prestimulirao toliko da sam 2 dana zaredom isla na punkciju, vjerovali ili ne. Ona glavna sestra je rekla da to još nije vidjela niti ona. Ovako mi je objašnjeno..moramo ih ispunktirati ili bi ti pukli jajnici. Poslje sam ostala na infuziji ležat, ali sam drugi dan svejedno pala u nesvjest par sati nakon svega. Rezultat---u IVF mediju nije doslo do oplodnje.........A u nalazu spermiograma pise: jedino moguće ICSI. Pa ti reci ko je tu lud.
Bili su to moji počeci IVF borbe, pa nisam nista kuzila. Danas kazem....ŽIVIO CITO <3
krol čestitam, evo i ja ću skakati :-D:-D:-D:-D
A žene... mi smo ti čudne, da, kad je sve u najboljem redu, mi se šokiramo, jer nam djeluje nestvarno. :)
Čestitam, Krol.
A nije mi jasno što onda dr L radi kad je tako puno folikula, znači ako sam dobro razumjela prije će obustaviti postupak nego uvesti anesteziju pa da postupak ne propadne? Možda se ipak radi samo o izuzetnim slučajevima kad je na pomolu hiperstimulacija?
Ha ha Krol, cestitam, vristat necu jer je kasno :-D
krol,čestitam na srčeku !!! :-D :-D
vrci,za transfer ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cestitam svima na lijepim vijestima bilo plusevi, pravilne bete, otkucaji....
Tuznicama puno snage za dalje!
Ja na zalost nemam dobrih vijesti. Repriza prethodnog postupka samo jos niza beta sa krvarenjem vec 12.dan. Biokemijska.
Sad odmor i gustanje u ostatku ljeta pa onda po drugo misljenje i mozda promjena klinike ako se pokaze pozeljnim i potrebnim.
legal alien, žao mi je! Znaš i sama koliko! :love2:
legal alien,
žao mi je.
Hvala cure. Ma prebacit cu se ja na pdf trudnoca jednom.... samo ne znam kad ce to biti :-)
legal alien ,žao mi je..
sljedeći postupak je dobitni:) :)
Inesz :zaljubljen: u tvoj avatar :)
;( legal, bas si me rastuzila :( zao mi je ali vidim da si kao i inace vesela i puna optimizma,bit ce to nagradeno.drzi se :love2:
Joj legal bas mi je zao :-(
legal :love2:
legal,jako mi je žao...suosjećamo sa tobom:love2:
joj draga legal, bas mi je jako zao
legal drži se... :love2:
legal, glavu gore, odmori se, i na jesen u nove pobjede!!! :-)
Hvala svima na potpori.
Svima kojima su postupci u tijeku zelim pozitivan ishod do kraja.
Beta 11 14. dnt. Mislim da se nemam čemu nadati.
Konfuzija, :love2: al ja bih je ipak jos 14. Ili 16.provjerila
draga Konfuzija... ja bi isto provjerila ß za dva dana...ali i iz mojih dosadašnjih iskustava, rekla bi da je to nažalost grozna biokemijska :(
Ali nećemo te još tješiti...sve dok god ima imalo nade, OK?
Hvala, drage ste. :-*
a joj curke moje pa kakve su to tužne teme ovdje..
legal jako mi je žao da ti se to opet dogodilo i pusa za hrabrost i nastavak borbe.
Konfuzija drži se, al izvadi betu ipak..~~~~~~~~~~~
svim mojim čekalicama bete i transfera i svega drugog ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1
hej draga tikice...
kako ste mi Vas troje??? jel maziš bušu?
Jeste se ti i dragi oporavili od nesreće?
Čuvajte se jako, puse šaljem:-*
Bab draga moja.. hvala ti što pitaš evo dobro smo ja i moje dvije zvjezdice. idemo dan po dan lagano danas brojim 8+4 i samo se nadam da ćeo dogurati do onih kriznih 12tjedana iako ni tada nema opuštanja.
uglavnom sam doma i odmaram po ovim vrućinama i ne mogu ništa..
od nesreće imam još bolove u kralježnici ali sad je puno bolje nego je bilo.. hvala ti što pitaš..
Konfuzija :love2:
Žao mi za betu :(
Meni vraćene dva vrhunska embrija, 5.dan...pa što bude...
Legal :-((
Konfuzija, žao mi je :-(
ajmo ljudi slati letak laži i istine o potpomognutoj oplodnji kako bismo širili istine kontra laži koji se šire ovih dana o nama pacijentima MPO - da smo ubojice i slično!!!
Proslijedite jednostavno mailom niže navedeni tekst i linkove, dižite na FB! Ovo se ljudi tiče svih nas!
Citiraj:
Svatko od nas može pomoći u širenju istine i zalaganju za prava svih građanki i građana ove zemlje, a osobito onih kojima je potrebno liječenje kako bi ostvarili najljepši dar roditeljstva.
Pročitajte ovdje http://www.roda.hr/article/read/isti...nutoj-oplodnji
i podijelite ovaj letak http://www.roda.hr/uploads/neplodnos...5%BDI_2012.pdf
Pomozite prenijeti istinu o tome što medicinski potpomognuta oplodnja uistinu jest!
Pomozite demantirati neistine te skandalozne, lažne i neutemeljene optužbe koje se šire u javnosti na štetu pacijentica i pacijenata koji imaju stvaran medicinski problem i potrebu za liječenjem!
Pomozite u edukaciji svoje okoline i šire javnosti kako bi zaustavili hajku i stigmatiziranje neplodnih osoba. Širenjem točnih informacija spriječite da dovoljno puta izrečena laž o postupcima medicinski potpomognute oplodnje postane istina.
Pomozite nepolodnim osobama u borbi za pravo na optimalno liječenje!
konfuzija,legal alien :love2::shykiss:
vrci :klap::-)
Cure moje, javljam vam svoje loše vijesti s uzv-a :cry: :cry:
Vidi se GV 22x15mm i ŽV 3,8mm, ali se nije vidio embrij....Moram sutra izvaditi betu i u petak ponoviti uzv, ako se ništa ne promijeni onda se potvrđuje blighted ovum....Šta vi mislite, imam li još nade, može li biti prerano, ili? Danas mi je 3tjedna nakon transfera, i neutješna sam jer je sve bilo tako sjajno do danas, povraćam i imam mučnine već par dana, simptomi svi od početka bili prisutni....i sad najvjerojatnije ništa :cry:
Joj sejla,draga:(
Ja ti nemam iskustva pa ti ne mogu pomoc ali iskreno se nadam da nije kraj..
Drzim fige i mislim na tebe
Draga Sejla, prosla sam to nedavno, svakako ima nade Pa tek je 3 tjedna od transfera.. Preeerano je, to je tek neki 5 tt.. Ni slucajno prerano odustati, za kiretazu ima vremena..
A ja ti od srca zelim da do toga ne dodje i vjerujem da nece :-)
Nakon mog slucaja sam saznala za punooo zena kojima se plod kasnije pojavio :-)
Sretno draga