C1 :dancingfever:
Printable View
C1 :dancingfever:
Dobar vikend :mrgreen:
Curke bolje, u subotu kuhao mm, danas sveki, sinoc druzenje s muzicem-film, kokice, vino, jutros spavanac do 9.30, poslijepodne ja vjezbala, a za to vrijeme velike seke pazile malu, a mm samoinicijativno usisao i obrisao pod :-o
jeijjjjjjjjjjjjj Ginger konačno :sing:
Ideeees, Ginger, jel to vama stiglo proljece? :-)
:mrgreen:
Ides, ginger, odmah sam se i sama razveselila na tvoju filmsku vecer i vino s muzem :)
Najs, najs :)
Anci, ja se najvise veselila cardiu :lol:
Film je bio doma, jel...al malo druzenja nam stvarno treba
A jesi luda :D
Neka je film doma, pa to je super :)
Malo o temi :mrgreen: : sto ste gledali?
Ginger, baš lijepo! Zato je i oprao pod. Bio je motiviran ili pod dojmom. :lol:
A miša mu!!!! Nadala sam se da ti je malena puno bolje....čuvaj ti mišicu ;)
Tako je. To je taj Simple & Sinister program od Pavela. Beskrajno jednostavan i efikasan :)
Ja se malo igram i sa težinama, tehnikom, odmorom i brzinom.....ali u biti je to više manje nevažno jer napredak dođe bez obzira ;)
Super ako je efikasno jer ovako kad citas (malo sam preletjela knjigu, tj pocetak) izgleda pretty simple :D
Malena je nocas opet imala show s kasljem i svojom laringitisom. No pomogne joj rinolan. Danas ga nisam dala preko dana, cuvam zlicu za noc da mirnije spava.
Sad joj je sestra sumnjiva :ubitcuse:
anci joj :love: nadam se da ce bolestine brzo proc
ginger :klap: super, super! i za vjezbanje i druzenje s muzem.
danas max 30 cardio (betty, jesi probala ista iz programa?) i trbusnjaci iz max 30 (oni traju 10 min)
Anci - mamurluk 2 :lol: :škartoc:
malena ti jos kuri?
zaboravih - betty :lol: :lol: na motivaciju
joj, veselim se sutra wo1
I to ce biti kraj drugog tjedna, prelazim na wo3 i 4
Nego, cure, ja vas i dalje vecinu ne kuzim, he he
A stvari o kojima pricate i sto radite - ja mislim da to necu moci nikad
Stvarno vam skidam kapu!
je, ginger, ja isto čitam i mislim "jednog ću dana i ovo razumjeti" :)
Super, Ginger :-Dneka bude i češće tako!
I ja sam tek sad čula za Pavela, ali kako se slabo s girjom družim, nema svrhe da proučavam još i to .
Betty :lol:za motivaciju. Tako i ja na utrkama kad mislim da nikad neću doći do cilja: ako ovo istrčim, malom će se povući hn do druge godine, prohodat će do tad i tad, završit ću pds u roku, dobit ću na lotu (koji ne igram)...
Skulirana, i ja i mali smo rođeni 13.-og (ja u srijedu, on u petak :mrgreen:).
Anci, ako piješ kavu s Danči kad si na poslu, onda ste mi blizu, daj me pozovite koji put :oklagija:
Prijavak: jučer 6 km, pejs 5:54, bilo mi je baš teško i poslije me cijeli dan boljela glava (navečer joga). Danas prvi put nakon dvije godine bazen: 1200 m, od toga 10x100 m kraul, koji gušt, izgubila sam plivačku kondiciju, i to mi je bilo za umrijeti, ali poslije sam bila preporođena. Čim sam došla doma procurila sam, otud jučerašnji težak trening i glavobolja.
I vibrice bolesnima, još malo pa proljeće, danas je bio baš lijep dan.
Anci, zaboravih pitati, nakon koliko pauze je bilo ovo trčanje danas?
Ginger, tang, to samo komplicirano zvuči, one to namjerno da se ljudi uplaše :D, nisu vježbe tako teške kao što bi se iz naziva dalo zaključiti.
Vikki, nakon mjesec dana. I jako se osjeti jer su me noge strasno boljele.
Nevjerojatno je da, vjezbanju sa zuzi unatoc, trcanje je bas posebna aktivnost i iako mogu napraviti zaista intenzivne cardio treninge, trcanje nakon duge pauze me dotuce.
I da, moze kava, bas se radujem! :)
Zakurila starija :roll:
Kaze ona- joj super, sad ne moram zuriti sa zadacom :mrgreen: a ostao mi je engelski, matematika i hrvatski :lool:
Sva je neka na pola cijelo poslijepodne. Temperatura me ne cudi.
Iako dan nije obecavao mogucnost odradivanja vjezbi s ponosom objavljujem da sam ih ipak odradila.
Doduse ne 1dan 2levl :(
Vec 11dan 1levl :)
Ali bolje i to nego nista.
Uz klince, muza, crtice nema sanse cuti i poloviti nove vjezbe. Evo bar jedna dobrs stvar u ponavljanju istih vjezbi 10dana da vec znam tih pola sata napamet
Malo plavo bravo :klap:
ne sekiraj se, bit ce level 2 sutra ili neki drugi dan, polako
Anci :love: nadam se da ce cure brzo ozdravit. Vidis kako se ona nadala da ce se i ona razbolit pa nije zurila sa zadacom :lool:
Koliko si istrcala?
Joj anci bas koma!!
Nek brzo ozdrave.
Vidis ja za trcanje bas imam drugi dojam. Da i kad ne trcim mjesec dana istrcim desetku bas zato sto sam sa zuzi u dobroj formi..danas je bio predivan dan za trcanje. Steta sto sam u dezuratvu:(
Mb, 5 km.
Malo plavo, ma super. Za tri dana ces znati napamet sve jilline doskocice :)
Sasa, meni je tako samo prvi put. I danas me prosla bol u nogama nakon 3 km, ali ta 3 km su mi bila paklena jer me non stop boljelo. I to me u trbuhu i mislim da nije kondicija u pitanju, boljele su me iskljucivo potkoljenice i listovi.
Mjesec dana nije velika pauza, ali se osjeti. To najbolje vidim po pulsu koji je visok kod prvog, drugog trčanja nakon pauze, ali se onda brzo vrati na staro.
Sad će biit najljepše vrijeme za trčanje.
Neka curke brzo ozdrave!
Malo plavo, dobro došla! U pravu si, bolje išta nego ništa :)
Aci, jesi rekla da si prije trcanja radila nešto s girjom?
Jesam, mozda tridesetak gobleta i mozda 100 swinga, malo clean and press i renegade row iz planka. Ali nije dugo trajalo, ova muka po trcanju nakon pauze se meni vec dogadjala. Da sutra odem, mogla bih istrcati i vise i ne bi me boljelo.
Onda je samo do toga da se noge malo naviknu. Brzo ćeš ti u formu :)
Odrađen zadnji w6, baš mi je žao, nekako mi je bio drag.
Joj te boleštine, nekako mi se čini da nikad nije bilo ko ove zime. Moja ozdravila, sutra u školu, tvrdi da nema zadaću, sve je provjerila s frendicama, vidjet cemo...
Ginger super vikend. Ja sam jučer uzela slobodan dan (od posla, ne vježbanja :mrgreen:) pa sam odspavala dva sata popodne, već sam bila na rubu, i navečer s MM malo relaksacije.
Gledam ubacit i neki kraći petminutni wo kroz dan pa ne znam s čim bi počela. Imate li neki prijedlog? Da nije prezahtjevo za početak.
S&S odrađen. Svi TGu sa 12kg :-D
Bravo, danci!!! Svaka cast, stvarno. A sto je s cardiom :oklagija: :D
Ceka bic? :)
Radim ga s girjom dok ne upogonim biciku, a to će biti jako skoro :mrgreen:
High knees nista? :D
Odoh popiti kavu. Lijeciti djecu. Uh.
anci kako su cure jutros?
Nope. Ma baš se ne mogu natjerati ni pogledati ove sjajne cardie koje spominjete zadnjih par stranica. Ne moram se ni truditi ignorirati ih :lol:
Mazi curke, nadam se da su bolje...eno i ja ću kavu, skoro pa ko da smo skupa :)
Jedna kašlje ko luda, druga u temperaturi. Nije strasno, ali su bolesnići. Ja se držim :D
Danci, hoces molim te napisati svoje serije i broj ponavljanja? Mozda jesi, ali ne sjecam se? Sad cu si sejvati :lool:
Anci ~~~~~~ da cure brzo ozdrave. Ti si onda doma? Stigneš čitati :mrgreen:
Ja se nadam da smo mi s boleštinama za ovu zimu gotovi, iako bi meni pasalo jedno bolovanje čisto da se odmorim od poslova njegovateljice ovih zadnjih mjesec dana :-/
Danas planiram neki zwow popodne, ako imate preporuku dajte.
Sutra grupni step.
Danci, bravo! Ja tgu jos nisam ni probala.
Ivanas, proguglaj malo vjezbe za upper, lower i core, pa mozes i sama osmisliti treninge. Uzmi one temeljne ili tebi najjednostavnije vjezbe, npr. iskorak, sklek, cucanj, side leg lift. 4 vjezbe, 10 do 12 ponavljanja, 3 runde.
zagrijavanje 3 runde: 5 praying goblet squat 8kg + 5 bridges sa zadrškom + 5/5 halo
Swing 5 rundi ukupno 5 min: u svakoj min radim 20 swingova i do cijele minute odmaram. Mijenjam težine, jednoručno, dvoručno.
TGU: 5 rundi 1/1. Ako radim sa 8kg koristim dodatnu zadršku u svakoj točci.
Odlučila sam pratit program od zadnja 2 dana. Radila sam duplo swinga i do duplo TGU, ali to mi je sve skupa too much kad zbrojim i ostale treninge (naizmjenično snaga i conditioning) što je očito jer mi se apetit jako povećao zadnjih par dana....