Hahaha,
Valjda svi znaju da ja uvijek trcim na hitnu !
Optimist,
Drago mi.je da je sve ok ! Samo ti uvijek odi ! Sto su ti rekli???
Printable View
Hahaha,
Valjda svi znaju da ja uvijek trcim na hitnu !
Optimist,
Drago mi.je da je sve ok ! Samo ti uvijek odi ! Sto su ti rekli???
Danas 17+5.
Iskulirala bih ja da mi se nije bol u krizima pojacavala, a od jutros me boli na mjestu desnog jajnika i neki pritisak dolje.
Radi prekrasna mlada lijecnica s odlicnom sestrom, cekamo nalaze pa ce mi tada znati vise reci.
I krvni nalazi uredni!
Rekla je dr. da je sve OK, a bolovi mogu biti od sirenja, probave, svacega i da slobodno popijem paracetamol.
Koliko kuzim, nemam zatvor, iako mi je stolica drugacijeg ritma, ne znam kako bih se drugacije izrazila :mrgreen:
Hvala vam, drage moje :ghug:
Bh je lazni trud. Trud, bh i ne znam za trece :mrgreen: sve su to kontrakcije na kraju price.
Toko moze ocitavati bh koje ne otvaraju ili trudove koji utjecu na otvaranje. Ja bih rekla da je bio "samo" bh vulgaris, malo jaci jer si blizu termina i mogla bi vrlo skoro.
Optimist suuper!! I slazem se ovo za hitnu, uvijek je bolje otici i smiriti se. Sybila, vjerojatno da. Izluditi ce me ovo cekanje a jos je 2tj do termina.
Optimist-drago mi je da je sve ok, i bebica i ti :-) , ne treba nište prepustiti slučaju.
Aish - Uživajte cure:ghug:
Super sada jedan paracetamol i na spavanje.
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Optimist,
Meni su uvijek sve divne mlade dokt.koje bi bile na hitnoj, bas bi se ugodno osjecala..
Opet mi pobjegao post :)
I bas bi se ugodno osjecala tamo, sve bi mi lijepo rekle i objasnile !
Curke, zlatne ste!
Drage moje, čestitam na svim lijepim vijestima :)
@vrci u 6 mjesecu sam i ja postala gladna neman hahaha
Sad je malo popustilo, a i navecer od tad pojedem zitarice vulgaris, zobene vlakna koja se fakat sporo razgrađuju jer sam gubila noći od odlaska u frižider! Možeš si dodat sta voliš, al to je ok u svakom smislu.
Meni je danas puni 31. tjedan, inače sam ok, uz malo žgaravice i bolnih križa što ide u rok službe, ali danas sam se strašno prepala vani kad me uslijed normalne šetnje, probadalo-rezalo da sam sve zvijezde vidjela! Jako nisko, iznad stidne kosti. Tri, četiri puta sam morala stati i presavilo me. Odmah se vratila doma i otad ležim. Malo je popustilo, ali kad se dignem, osjetim opet u tragovima to isto "rezanje" u lakšem obliku. Jel netko to prošao?
Javim se sutra
jup. mene je isto oko 30tt pocelo bolit oko stidne kosti. jednom je bilo toliko jako da sam jedva dosla do kreveta. nakon kaj sam legla prestalo za minutu. kao da niceg nije bilo. dok se za pol sata nisam isla ustati pa je opet trebalo minutu na nogama da nastavi boliti.
tak da pisi si i to u rok sluzbe :D
Glow, i mene reže povremeno već tjednima, isto tako tijekom laganih šetnjica pa onda šepam doma kao Kvazimodo :P
Ali uvijek se bolovi umire kada legnem i odmorim.
Jednostavno se sada dolje već toliko rastežemo na sve strane da bolova povremeno mora biti.
Nadam se da je jutros bolje :)
Jutro cure, ležim i odmaram od sinoć i evo puno je bolje. Kad se dignem, osjetim u tragovima isto reckanje pa ću malo pripaziti i to je valjda to.
Znači javljalo nam se u istom periodu tak da definitivno ide u rok službe ;)
Hvala puno! Sretno svima do kraja❤
jooooj... mene su napokon poceli pucati oni pravi trudnicki hormoni.
Do sad sam si bila vise manje ok. A sad unazad tjedan dana se rasplacem na bilo kaj. Pozitivno... negativno... nije bitno.
Mislila sam da nikad nece poceti :)
Sad moram svima bliznjima brzo poslati disklejmer da me od sada ne shvacaju vise za ozbiljno jer vise nisam uracunljiva :D
Glow i mene zna presjeci tamo dolje vec duuugo.. ja bih pomislila da je otvaranje cerviksa al sam onda skuzila da nije jer nikad nisam bila otvorena na pregledu. Al bas kako si opisala, moras naglo stat hodati i presavije te.
A ja od danas prijavljujem bol u zdjelici i krckanje kostiju :-)
Vec mi je bilo cudno kako to da mene nista ne boli,a svugdje pise da bi trebalo :lol:
Sreca pa sam svu opremu i odjecu za bebacicu ovih dana oprala,osusila,opeglala i stavila u vakum vrece.
Ne zelim si ni pomislit na te radnje za kojih 4 tjedna.
Sad sam mirna....jos uskoro spremim stvari za sebe i cekam ljubilicu da mi dode :štrika: :zaljubljen:
Ajmeee snelly super si se sjetila toga s vakum vrecama.. muz i ja evo od jutra radimo kao manijaci.. leđa mi otpadaju.
Meni je danas takoo lose.. zlo mi je stalno i osjecam da cu proljev dobiti.. ajme cure, sta ako mi krene porod dok mi je ovako lose? Pa ja to necu moci..
Mozda ti je to ciscenje pred porod? Ma mislim da ti nece krenuti dok se lose osjecas. U svakom slucaju sretno!
Samo sam vam htjela reci da su trudnicke tajice i tunike u lidlu od cetvrtka , da ne idete u pon zabadava.
Joj eci da bar.. ali nije, ovo je vise bilo na silu haha..jer se stan stvarno pretvorio u kaos..nije bilo da me primio entuzijazam :)
Sad mi je bolje al ujutro mi je bas muka bila.
Snelly, moguce. Jer sam tak strgana bila da nisam mogla uopce zaspati..pa valjda i id toga.
Nije baš vrijeme crijevnih viroza. Ako nitko iz tvoje okoline nije bolstan, vjerojatno nisi ni ti. Možda nervoza? Ja sam povraćala tijekom poroda, nisam ni primijetila. I proljev prije :mrgreen:
Joj cure jako bi voljela da ste u pravu.. ali mislim da moja curka jos ne zeli van.. :/
Al svakako javim ako sta krene!
Lasice, samo ti provjeri torbu :-)
lasice, mislimo na tebe :ghug:
Sybila, kako vi?
Dobro smo, hvala :-) bas sam usred vecernje seanse izdajanja, bebe s tatom spavaju, sad ocekujem budjenje za papanje. Sad sam skuzila, prije tocno tri mjeseca u ovo vrijeme sam spakirala stvari i otisla u radjaonu :mrgreen: decko ima danas 4950, curka i dalje kasni, danas 3650. Ali dobro su, razvojno u skladu s kronoloskom dobi, ne korigiranom. Idemo na vjezbice, prezivljavamo radne dan kak znamo i tak :lol:
Mene zanima kak su nam narancica i zenii, bas cu im poslati poruku sad ak se ovi moji ne probude.
Pratim vas tu, ima jos par mjeseci vas, meni poznatih curki, za citanje :mrgreen:
Hvala drage moje! Ajme pa super za bebice. Bas su napredne za blizance! Na vjezbice idu jer su ranije rodeni? I mene zanimaju narancica i zeni!
Cure, kako prehlade, jeste li bolje?
Nama uvijek dobro pomogne kombinacija izribanog djumbira, meda i limuna. Zimi to uvijek imamo u frizideru za imunitet.
Vidim da vas sve muci zimska roba, ja sam trenutno na dvije odjevne kombinacije plus kucna izdanja. Cijelo ljeto sam provela u haljinama i sad cim obucem kakve trudnicke hlace ili tajice sve me steze i ne mogu disat (a nije do broja).
Kako smo u Splitu, racunam da do poroda ipak nece tako strasno zahladiti da mi treba teska zimska oprema, zadnjih godina su i 10ti i 11ti mjesec divota.
Kod mene nesanica i dalje traje...maksimalno odspavam 4 sata u komadu i nakon toga setnja po kuci.
Optimist, ja sam isto imala dva dana za redom ostru bol u predjelu jajnika, a jucer nekakva bol u obliku jakog peckanja na lijevo visoko, ispod prsiju. Pokusavam se sto bolje namjestiti i ignorirati, jer svi ti bolovi su ocito normalni dio sirenja, rasta beba i njihovog namjestanja. Ah trece tromjesce - blazeno stanje :mrgreen:
Evo mene friško s pregleda,samo vaginalno na brzaka obavio,a ultrazvuk sam prije 7 dana u Zagrebu radila. Zatvorena sam...i uze mi briseve,dalje prepisao željezo i vidimo se krajem 10-og mjeseca. Žao mi muža,uvijek izbiva s posla pa nikako da vidi bebice,ali za 3-tjedna ćemo otići privatno pa će ih tamo vidjeti.
Nadam se da ova zima neće biti kao prošla,jer je bilo jako zima i jako dugo.
Hvala Ovan za recept,opet i mene nešto hvata...ima nekih omjera ili to odokativno,žlica/žličica dnevno ili?
Evo kad smo kod recepata da i ja dam doprinos. Za one koje imaju zgaravicu, ja sam stvarno nasla sebi lijek. Znaci jedna jedina stvar koja je pomigla bas svaki put je bio aktiv. Kad me ulovi po noci, pojedem jedan ili dva (ovisno o jacini zgaravice) i ne vrati mi se do jutra. Nadam se da ce i vama pomocu. Da sam bar ranije znala.
Sto se tice recepta ja uvik od oka, vise meda u svakom slucaju meni po ukusu :mrgreen: moze zlica dnevno preventivno ili vise ako treba. Ne pretjerivat jer npr. meni ta kombinacija bas cisti crijeva.
Lasica, meni za zgaravicu pomaze jedino mineralna. Nikad je u zivotu nisam pila, sad je pijem skoro ko vodu. Renie mi cak ne pomazu toliko koliko mineralna...
Meni je isto pomagala jedno vrijeme.. i toliko sam je pila da sam onda pocela povracati kad bi samo guc popila. Bio aktiv mi je nekako bolji. Vjerojatno je svakome drugacije.
Hvala cure,Ovan danas kupuje djumbir,domaćeg meda imam,za limu ću se snaći...već mi je dosta problema s nosom,grlom i glavom...nikako odahnuti
Žgaravicu još nemam ,ali na odmet i to znati :-)
Pozz cure, zna li netko nesto o streptokoku u trudnoci? Za sad mi je u urinu, ne znam za briseve.
Bas me to jucer sokiralo i bas sam zabrinuta :( sutra idem na kontrolu kod doktora ali me zanima ako netko od vas nesto zna?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako je streptokok na rodnici (taj bris se radi pred sami kraj trudnoce), onda se na porodu dobije antibiotik i sve je ok. E sad ako je negdje drugdje, to ne znam.
A jel imala koja situaciju da joj na tom brisu drugu bakteriju nadu. Meni su stafilokok nasli. Bila je neka mlada dr i rekla da necemo nista poduzimati..a kad citam na netu, ne cini mi se bezazleno. Zar ne bi trebala i za to dobiti antibiotik?
A ako je samo u urinu onda se samo pije antibiotik dok se ne rijesi? Onda se ne daje nista na porodu? Opce ne znam, i sad moram cekati do kraja trudnoce a znam da postoji sansa da imam to i na rodnici? Sta ne bi trebala sad briseve onda raditi. Uzas!!! Hvala na info.
Za stafilokok ne znam, ali mozda nije za ljecenje... ? Ovisi kakav je nalaz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne znam dal se moraju ranije antibiotici piti ako je u urinu. Ali ako je na rodnici, u kojem god stadiju trudnoce se otkrije, antibiotik se uvijek dobiva samo na porodu. Znaci, nije potrebno prije.. e sad, najbolje ce ti reci dr sta dalje s obzirom da je u urinu.