glow prvotno napisa
Narančice jako mi je drago da lijepo napredujete i da ste na okupu, ma divno! ❤
Lasice, čestitke na princezi i nemoj plakati, ona će biti dobro uz svoju mamicu :* Neka ste vas dvije to tako hrabro i dobro izgurale. Doslovno ;)
Snelly draga, ti i ja polako, ali sigurno (od svih nesigurnosti s početka t), pravac na vrh liste za porod! Još malo Bože mili.
Da, i ja sam čula za sindrom nemirnih nogu, to će proći nakon poroda, ali nesanica neće ;)
Mene cijele noći pak peku i bole stopala pa tražim hladan zid, poplon šta već. Ali mislim da to nije taj sindrom, nego od puno novog tereta.
Moj ti je savjet - ne zezaj se sa željezom jer to je hemoglobon niži, da sve dovršiš u najboljem redu. Ali te ne mora biti ničega sram! Ja tako malo neozbiljno isto razvlačim OGTT pa mjerim šećer iz krvi koji je uvijek malo iznad dozvoljenog. Ali mjerim svaki tjedan. Naprosto mi je takav od početka kad sam se puno udebljala (nulti tjedan 9.5 kg) i tu stoji pa ne idem više na ogtt. Al svejedno ću idući tjedan i na ogtt, sam da mi neki papiri osiguranja dođu.
Ja sam naime, preselila u njemačku i više nisam kod našeg dr Š. Jako mi nedostaje da mi kao tebi jučer, kaže da je sve ok... Ovdje kasnim s redovnim pregledom 3 tjedna dok sam riješila osiguranje i našla ginićku, al evo u pon ću ovdje na prvi kompletan pregled. Ne mogu dočekati!! Beba se javlja, i mantram da je sve ok. Mora biti. Dobro smo osim nesanica, težeg disanja i žgaravice - svih čari koje donosi 8.mjesec trudnoće.
Pregnancy honeymoon is over ;) ❤