da, i nasi su coporativno padali u ekstazu na jumpin jacks :)
Printable View
da, i nasi su coporativno padali u ekstazu na jumpin jacks :)
Ja sam isto odradila sinoć yogillian broj 5.
Iako mi se baš nije dalo, natjerala sam se na još jedno vježbanje prije najavljenog toplinskog vala (vidim da sam ja ovdje jedina baba koja se stalno na meteorologiju referira). Rekla sam sama sebi: idem krenut, makar vježbala lakše i sporije. Na kraju, kad sam krenula, nije bilo tako strašno.
i živili naši mali navijači :heart:
veliki minus za jučer
Summer, je li i u Ripped in 30 plavuša radi lagane vježbe, a crnkinja teške? primjećujem pattern :)
dobro jutro, dobar dan :)
Dobro jutro. Jučer odradila terapije, bicikliranje na 35 stupnjeva, duuugu šetnju s psom.
To bi bilo i sasvim dovoljno da nisam cijeli dan gladna ko vuk, naravno i nahranila sam tog vuka u sebi.:roll:
u prvom levelu da, mada mislim da se kasnije zamijene, ne sjecam se vise
bas cu pogledat kad dodjem doma
mene zatezu misici, nemam andola doma
ali feels good
ko moze dostavit summer andol?
odradila
:-D
Kosjenka, di je zapelo? :love2:
heheh a nis, pitaj hoce li joj trebat popodne :) jako si ljubazna : srceko:
umirem :lol:
opskrbit cu se, samo nisam imala sinoc za odmah zvaknit
Prevelika gužva tokom dana pa gosti do kasno navečer.
Najveći je problem što su uz goste išli i kolači.
Jučer sam se nasmijala, ukucam u tražilicu kolač sa šljivama a ono ova tema na vrh liste.
Storma jesi ti nešto prčkala po postavkama forum, da nam umjesto recepata izbacuje stop debljanju?
Ha, ja sam citala ovu temu i odlucila konacno poceti s vjezbanjem nakon stopedeset godina truljenja. Pa sam skinula 30DS i skuzila da i nisam u taaaako losoj formi, zapravo stanje je cist ok. Nakon desetak dana izasle su na vidjelo stare ozljede i stvari kojima se trebam vise pozabaviti. Zapravo dosla sam ovdje reci NIJE TO TAKO STRAŠNO TEŠKO.
I preporuka, mrknite si sta vec mrknete za bolove, pol sata prije vježbanja. Onda sve ide lako.
Zapravo sam dosla pitati Stormu i vas ostale jeste kupovale kakve one topiće za vjezbanje? Imam sportski grudnjak koji i nije neka sreća, pa bih uzela nesto sto mogu navuc preko da malo bolje pridrzava.
bravo marta!
kosjenka, to je i meni najgore, kad me uhvati brz tempo i ne stignem pravo sjesti a kamoli vjezbati. a danas? :mrgreen:
o prckanju po postavkama foruma...paaaa, ja nisam admin samo mod al imam vezu :P ma to je tako, kad se neceg primis sve te vodi tamo 8htjela ti to ili ne;))
ja imam neke topice koji imaju unutra onu traku ispod cicki (vidi se da nemam pojma o vjezbanju) pa mi ih drzi kako treba. imam i dva topica sa integriranim grudnjakom (sportskim). puno je lakse skakutat. grudnjaci mi nisu prakticni jer me kopca na ledima bode kad lezim :kolut ocima:
Da malo padobranski uletim... da li ima neka bas preporuka koliki bi trebao biti taj postotak tjel. masnoce u zena recimo na pragu 40-ih? Ja po kilama ne spadam u kategoriju za mrsavljenje (169/57) i nikad nisam nesto posebno pazila na prehranu, u stvari jedem kako mi pase ali nesto sam u zadnje vrijeme (tj. nakon poroda) postala svjesnija svog (ne)izgleda i cini mi se da bi trebala mozda smanjiti taj postotak. Meni je 23.6% (po onoj vazi za to) i to mi se nekako cini uzasno puno, 1/4 tezine samo mast??? I kojim metodama mislis mijenjati taj omjer ako si npr. zadovoljna misicnom masom odnosno kondicijom?
A sto se programa vjezbanja tice - necu se prijavljivati jer idem na more sad, u kamp, i stvarno ne mogu skakutati u prikolici, a nemam bogme ni namjeru skakutati vani pred zacudjenim njemackim penzicima, pa sve to otpada za jesen. No, kad dodje na red, zanimaju me iskljucivo 30-min programi, za vise sigurno nemam vremena. I da ne zahtjevaju utege i sl. I da nije jako monotono. Jel ima koji od Jilijan da zadovoljava te uvjete?
Di vi to cure izmjerite, sad i mene zanima taj postotak tjelesne masnoće?
sillyme, Yoga meltdown koji ja sad vježbam zadovoljava tvoje uvjete. Ne trebaju ni utezi ni patike, nije monotono, a bome ni lako. A dok si na moru, plivaj i nemaš straha :)
Nama je mm kupio neku vagu, u Getrou, mislim da je dosla 200kn, osim sto izmjeri tezinu ima i nekakve elektrode na koje stanes bos, ukucas godine, spol i visinu pa ti izbaci taj %masti, pa bazalni metabolicam u kcal i jos nekaj sto me nikad nije intersiralo pa se ne sjecam vise sto je :)
Thx za meltdown tip
evo jedan članak koji odgovara na pitanje koji postotak masnoće u tijelu je ok.
i da, to je bitno. jer ima puno ljudi koji su po kg ok, ali su zapravo 'debeli'. isto tako ima i ljudi koji izgledaju veliko ali imaju i puno mišićne mase. definitivno nisu kilogrami ti koji određuju u kakvom smo stanju.
i kad se počne vježbati, počne se i izgrađivati mišićna masa koja je teža od masnog tkiva, pa brojke na vazi znaju stat ili čak i rast. ali se centimetri smanjuju ;)
http://www.fitness.com.hr/zdravlje/u...ca-tezina.aspx
Marta,
mene je spasio Energeticsov topic (iz Intersporta).
Odlicno drzi bez grudnjaka kod svih vrsta vjezbi, a uz grudnjak, izvrsno drzi cak i kod trcanja.
mene trenutno, uprkos sportskom grudnjaku, pri nekim skakanjima samo vlastite ruke spasavaju, pa drzim svoje blago i skacem
baza je kad se i djeca uhvate za prsi i skacu :mrgreen:
pogledat cu ovaj topic koji BB preporuca
Imate i u hm-u tih sportskih topica. Mislim da su 100kn.
Super BB, pogledat cu.
Cure, zakaj sam ja nevidljiva, šmrc?
Ha?
Molim vas još jednom: kako mogu doći do DVD-ova po kojima vježbate?
Nadam se da ćete me "vidjeti" :)
Hvala!
Hvala, cure :) !
Kako ste vi na početku vježbanja izvodile to u praksi?
Gledanje u ekran/DVD i ponavljanje vježbi za autoricom - nema druge, jel tako :oops: ?
Pretp.da je...
Koliko otprilike treba da jedna mamnestična mama (o sebi pričam ;-)) zapamti vježbe pa
"samo" vježba (dakle, bez zurenja u monitor)?
Unaprijed vam hvala na razumijevanju i strpljenju sa mnom!
Ne isplati se streberski zapamtiti jedan workout, treba ih mijenjati.
vazno je u pocetku raditi uz dvd jer pokazuje ispravne polozaje za vjezbe i ono sto nikako ne treba napraviti (posebno kod cucnjeva i iskoraka - koljeno mora biti iznad skocnog zgloba, ne smije ici naprijed)..
ovisno koliko te interesira vjezbanje, s vremenom ces si moci sama sloziti neki program, ali mislim da ti je prvo dobro proci vise treninga i razlicite trenere...
ima ih puno dobrih, cak i boljih programa od Jillian, ali su za naprednije vjezbace...nisu za pocetak.
Ako si pitala koliko treba da se uhvate vjezbe pa da mozes samo skicnuti u ekran, to dodje brzo..nakon recimo 4-5 treninga.
S tim da ti preporucam da jednom pogledas cijeli video prije nego pocnes vjezbat,da imas neku ideju sta se radi.
Ja nakon pet vjezbanja istog programa vise ne gledam tocno kako rade,ali nisam ni blizu toga da sama znam raspored vjezbi. Napamet znam samo njene glupe doskocice :)
Kad narastete možete probati sa ovim http://www.youtube.com/watch?v=ZLK28BHJDd8
Inače, danas sam likeala Jillian na faceu, i prvo što vidim na njenoj stranici je video o tome kako je super dojenje :)
Ja danas pauziram, teška sam sama sebi, osjećam se ko da imam 500 kila. A sutra idem na more, za ostalo ćemo vidjeti.