Mislim da je popust samo za odjeću, ne i obucu...
Uzela sam vel 2, 4 i 6.....
Kpovala sam kod nas u Čakovcu, al popusti su u svim njihovim ducanima....
Printable View
Popust u X-nationa 30 - 50 %. Znate li je li se kod njih može kupovati na rate (maestro)?
Sad sam bila u Deichmannu u Pothodniku GK i imaju Elefanten buce upravo u tim brojevima (25-30, ali broja 29 i 30 nema) snižene na 184 kune! Jako su slatke, ima ih bordo boje i tamnoplavih sa nekakvim šljokicama. Ne znam koju visinu želiš, ove mi se ne čine baš jako visoke, nisu kao čizme nego kao visoke gležnjače (doduše tko zna kako stoje na nozi)
Danas u Irisu 20% na cijeli asortiman, a u Limoniju 25% na sve osim Chanela i Diora, oni su na 10%.
dučan Bambi imaš i u Šoping centar Prečko, i na Jarunskom placu
Ali do kojeg broja Bambi ima odjeće?
ne znam jel spada baš ovdje, ali ja bila danas na besplatnom šišanju (di ćeš bolji popust od toga). U salonu Nikas u Hatzeovoj imaju vježbenika i on vas može pod nadzorom šefice besplatno ošišati. Malo duže potraje ali ja sam zadovoljna.
Ima i tu na webu da traže modele
http://www.studionikas.hr/
E, taj je sad gotov. Past će s nogu. U biografiji će mu pisat: počeo na Rodinom forumu...
:lol:
Evo ja bila u Mulleru, ima lego kocki na sniženju i još na to popust 20% koji ide na sve igračke. Set od 260 kn, primjerice, snižen na 160 kn, a ja ga na blagajni platila 130 kn (one lego duplo za graditi kuću). Par setova je ful sniženo i isplati se kupiti s tih 20% sniženja.
Bambi ima odjeću tamo negde do vel 10, to sam sigurna...
Za dalje neznam....
Znam da je još do kraja tjedna popust od 20% na jakne u Amadeusu u Dugavama.
I ove iz Lidla izgledaju baš fora, ako budu baš takve! tnx
Izgledaju super samo pitanje je kakve su! Naime, smisao buca bi bio da ne promoče na snijegu.
Mi smo jednom kupili neke jeftine buce u lokalnom dućanu i Lei su na snijegu noge bile mokre.
Onda smo joj pak lani kupili skupocjene ecco buce koje su stvarno nepromočive i savršene - ali cijena je bila grozomorna.
(zato joj nismo kupili nikakvu drugu zimsku obuću)
Baš sam ju danas natjerala da ih proba i kaže da su joj još dobre :mrgreen:
Jeste hodali u njima po snijegu?
mene pitaš? da.
Super, gore je netko napisao da baš nisu hodali po snijegu u bucama iz Lidla.
imala je kao one crvene, jakooo sličan model (broj 25). manji brojevi su prošle godine bili 80 i nešto kuna čini mi se
Izvrsno!
Još samo da ih uhvatimo kad budu u prodaji :)
ja sam jučer u deichmanu vidjela elefanten goretex čizmice snižene, znači 185 kn, možda u svakoj poslovnici imaju snižen dio asortimana
nažalost, ovih nema malih brojeva, mislim da od 26 na dalje (inače bi ih i sami uzeli)
Naše čizmice iz Lidla su lani promočile, ali izgledale su drugačije od ovogodišnjih, tako da ne mora biti da
bi nam se to dogodilo s ovima. Svejedno sam ove godine išla na skuplju varijantu jer ne želim opet
kupovati druge, skuplje usred sezone....
http://tinypic.com/view.php?pic=24vryc2&s=5
ovakve si imala?
mi smo imali prošle godine i bile su super...
Naše su bile plave s crvenom crtom, za dečke ( poslali dedu ranom zorom u lidl da nam ne promaknu, morao se probijati do njih i uzeo zadnje u njegovom broju, sjećam se...). Čini mi se da je ovaj dio gore na prstima drugačije izgledao od ovih vaših,
tu mu je promočilo. Možda da je taj dio bio gumiran ne bi, al to je bila ona "lažna" brušena koža, ak znaš na što mislim, a on je iznimno aktivan pa je pustilo....
onda ste imali drugi model :-/
U novoj Billi u Radničkoj 100g Nescafea u staklenci do srijede je na akciji po 16 kn. Inače košta između 31 kn i 34,40 kn u različitim dućanima. :-o (Isplati se čak i kad usporedite cijenu sa onom najvećom limenkom od 250g.)
U Algoritmu imaju akciju knjiga na engleskom po 9 kn:
http://www.algoritam.hr/?m=3&p=proiz...gorija&kat=707
bila danas u mulleru i taj popust od 20% na igračke je stvarno super. :)
a ja cu dodati da ga obracunavaju i na snizene igracke.
deichmann u WG ima neke prekrasne vodonepropusne modele zimskih čizmica na 50% sniženja, vel. od 25-30, ali da se naći i poneka manja veličina
modeli otprilike ovako izgledaju http://www.deichmann.com/DE/de/shop/...aedchen-schuhe
po 184,50kn su
Ako netko planira u Graz, u cetvrtak, 3.11. u C&A je -25 % na sve!