Pinky :-* ~~~~~~~~~ od :heart: SRETNO ~~~~~~~ neka ovaj put bude napokon + na testu i velika BETURINA ~~~~~~~~:-D:-D:-D
Printable View
Pinky :-* ~~~~~~~~~ od :heart: SRETNO ~~~~~~~ neka ovaj put bude napokon + na testu i velika BETURINA ~~~~~~~~:-D:-D:-D
Evo od mene jedne fine popodnevne :coffee:.
Moram samo reći HVALA na podršci....:cry:Neznam gdje nam je azrijelka36 sa vijestima...draga javi se i donesi nam sretne vijesti ~~~~~~~~~~~~~
Pinky,tinkica, sivka, andream, danijelar, matahari, ana 03 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :angel:
Za sve cure, čekalice, hrabrice, pikalice, čekalice koje čega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
stimulaciju mi je pomakao malo unaprijed - od 2.-6. dc femara, 1. uzv 5.dan i od 5. po 3 menopura, i 9.10. dan pored menopura i cetrotide.
dobili 7 js, 1 je bila jako loša, 3 zamrzli, 3 oplodili picsijem (icsi + hranjenje, daje odlične rezultate) i voila! 2 blastice, odlične!
ma na citu su ti sad nabavili par novitadi - http://www.cito.hr/hrv/edukacija=aktualno.html
i imaju neki aparat kroz kojeg vide kvalitetu js bez manipulacije njima, tako da mogu odabrati 3 najbolje.
i stvarno imaju izniman uspjeh. ja sam još na neuspješnoj strani, ali nadam se da će se to promijeniti.
p.s. nikada prije nisam imala više od 2, jednom 3 js, sad 7! lipo sam reagirala na protokol. konačno!
da, fragmin starta večeras.... nadam se da će pomoći
i da, hvala vam cure moje!!! toliko dugo sam tu da me je malo u zadnje vrime štufalo, rastužilo. čitam vas redovno i vibram, ali nemam baš ni snage ni volje pisati. nadam se da dolaze bolji dani svima nama
Pinky, fantastičan rezultat!!! CITO je stvarno odličan, čovječe, u Mariboru sad u 9. i 12. cure ono produciraju galone stanica, tipa 21, 18 itd., a završavaju s istim rezultatom - 2 blastice, maksimalno 4, tj. jedna s HS-om ima 8, ali najčeće od sve te horde stanica dobiju 3 embrija. Vibram za dalje ~~~~!!!
Pinky :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~ za trocifrenu beturinu
I naravno svim drugim pikalicama i čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bravo Pinky :klap:~~~~~~~za veliki plus
crvenkapica77, kako je prošao transfer danas? ~~~~~~~~+
... vracena jutros 2 embrija 8st. jedan cak bolji od drugog , taj bolji kao da se poceo razvijat u blasticu ( tako nekako rece biolog)
da je bio jos jedan embrij isli bi na blastice veli on.....ali ja sretna
ako tko kuzi ovo nak napise , hvala,
kod mene od 5js dvi nezrele, 2 oplođenje i vracene a za 3 ne znam, valjda se nije oplodila...
pinky~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~do neba~~~~~~~~~~~~~~~~
crvenkapica77 jako lijepo ~~~~~~~~šaljem
pinki imam dobar feeling ~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
evo me ..evo me
jeste se već uplašile
ma ja jučer bila još navečer na topstarsu u zg..hehehe
bebolinca još nema, ali dr kaže da je sve uredu..ima kao neki bijeli obrub, što je kao nešto super i 99% takvih trudnoća završi super, kaže dr. L
nadam se da ja neću biti u tih 1%
doktor je bio lud ko šiba. drag i predrag...došao je par puta u čekaonicu i popričao sa mnom i curkama..par puta me izgrlio, izljubio..čestitao..ma strašno nešto..meni već bilo smiješno...:D
slij. subotu idem na pregled i nadam se da bi srčeko onda moglo kucati..
malecka- nadam se da nećeš morati na kiretažu..uf..mene je to psihički ubilo i trebalo mi je dugo da dođem k sebi..
ostalima..hvala na brizi i potpori :* :kiss:
trta me za srčeko..sva sam nervozna i drhtava..muž mi stalno govori da se smirim , al ne mogu si pomoć dok ne vidim da je sve uredu.
Pinky da 26.11 bude 158 beta :zaljubljen:
Pinky, bravo! Ovo zbilja zvuči obećavajuće. Želim ti da ove savršene mrvice obraduju tebe, TM i dr-a...:-)
Pinky, Crvenkapice i ostale cekalice da nam slijedece godine slavite rodjose bebuskama
Pinky ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ od sveg srca!
Pynki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku tetu betu, zaslužila si ju!:heart:
Svima u postupcima i čekalicama želim najljepši završetak ove godine s velikim betama!!!!!!:klap::-D:heart:
Dobro jutro
Svim čekalicama, pikalicama, svim budućim tatama i mamama puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i srečica
Pinky, Crvenkapica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba za veeeeeeeeelike beturine i bebolince u 2011. godini!!!!
Pikalicama veeeeliki pozdrav od mene...umanjeno uračunljive pikalice..... počelo me opako prati na promjene raspoloženja i zaista nisam fokusirana na ništa.... osim da nam poslužim jednu finu finu :coffee:
Dbrjtr curke!Meni dan poceo sa krasnim :heart: i sa urednim nalazom UZV!:-D:-D:-D
Svima puno najjacih vibrica za sve sto im treba!!!!!!:yes:
Sela, prekrasno za:heart::-D
šumsko, sve je to normala
Pinky~~~~~
specijalne ~~~~~~~~~za jednu današnju (inkognito) betu
Sela jupijeeee :veryhappy:
Šumsko a na čem si ti??? I od kada te šora
Cure moje,Crvenkapica i Pinky želim vam velike bete!!!Navijam za Cito i njihovu veliku uspješnost.
Sretno,odmarajte~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.
Sela :-D :-D HURA!!!! Super za srčeko i uredan UZV!!!! Uživaj!!!
linalena ja sam na Decapeptylu + 2x Menopur.... Šora me od subote, dakle od nakon što smo uveli 2xMenopur. Od Decapeptyla sam bila fiju briju...jedva sam čekala pikanje...a sad...čim dođe 5 sati popodne žalosno vadim ampulice iz frižidera i počinjem se psihički spremati za navalu osjećaja koja me drži do 2 ujutro i neda mi spavati.. A ujutro bih spavala a ne mogu jer radim....
BTW od protokola sam užasno žedna..i moja M još uvijek brljavi, a trebala je odavno završiti...danas je 6dc...Inače bila je jako oskudna još od početka pikanja, i dalje je nevjerojatno oskudna, ali je još tu...Ima li razloga za brigu?
cure sav sd, koji broj ste zvale da vidite dal su stigli ljekovi??
Sela, super :)!!!
Draga moja sve će to biti super čim je dr. L tako rekao...nemaš brige...uživaj i budi nam trbušasta :-D....uljepšala si mi dan... šaljem ti puno dobrih vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Ja od danas krećem u teretanu idem tugu izbacit iz sebe i nadam se da će uskoro doći vještica da ne moram na kiretažu pa da mogu čim prije krenuti ispočetka...
Svim curama, trudnicama, čekalicama, hrabricama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sela....bravo :-D
Svim curama puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ :heart: