Mojca, odličan rezultat :-D !!!
Printable View
Mojca, odličan rezultat :-D !!!
Hvala glacova, pogledat ću, ovaj prvi link je moj :mrgreen:
Mojca, to je odlicno!!! :-D
A ja u nekoj virozi....cijelu noc grcevi, zgaravica, trckalica....
Jucer sam nakon punkcije krvarila i prespavala skoro cijeli dan, danas je sve ok. Culi ste da imam 5 js, kad sam dosla k sebi od narkoze, nisam bila sigurna jel mi je to stvarno biolog rekao ili sam sanjala, tako da sam ga isla ponovno pitati :lol:
U 11 zovem labos da vidim jel sve ok pa se cujemo kasnije.
tikice ljubim te
Sad vidim da prva dva linka ne rade,sorry,evo ih ponovo!
http://www.depresija.org/forum/lofiv...php?t3342.html
http://www.alternativa-forum.com/lje...ulti-maca.html
Mojca, svaka čast, brzinski ćeš ti to napravit!!!
Tikica,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ jedva čekam da nam javiš super vijesti!
Moj svježi zametak je danas 8-stanični, kaže biologica da je vrlo ok, oni nepravilni blastomeri od jučer su danas puno manje nepravilni. Odmrznuti je 6-stanični i ima minimalne fragmentacije. Sutra ih sele u drugi medij, ja ponovno zovem i u subotu transfer.
AB-ek, :klap: , nice, čekamo svježeg žilavca da nastavi....i ~~~~~~~~malo za njega
Nego, Tiki, kad ćeš nam ti na kavu da te upoznamo???
Cure, jako dobre vijesti za naš klub, Aurora, Tikica, Mojca, šaljem vam ~~~~~~~~~~~~~
(iako sam pod dojmom onog što se dogodilo našoj Riki, nikako da prestanem misliti na tu lošu vijest).
AB odlično za male žilavce :-)!
tikica držim fige za geeeeenijalan lab party :-)!
Jedna je bila prezrela, jedna se nije htjela odvojiti od ovojnice, 3 su se lijepo oplodile. U subotu transfer.
E sad.....da li je meni pametno vracati sve 3 ako slucajno sve 3 budu ok? :roll:
Tikica, uh, laknulo mi!!! :-) O tome koliko će ti ih vratiti ćeš razmišljati za koji dan... ja bi ti preporučila sve 3 :-)
tikica i ti si u klubu "samo 3 kvalitetne js" hehe - baš sam jutros razmišljala o tebi i kako je grozno što se ne mogu oploditi svih 5 :-(.
O transferu svih 3, hmm, teška odluka. Hoćeš ići na blastice? Da li si o tome pričala s biologom, pa da se napravi neka prirodna selekcija?
A ako sve 3 budu blastice onda zbilja nemam pojma što je tu pametno...
Tikice, odlučit ćemo u subotu zajedno koliko će ti ih vratiti, he he...
...pa ako budu trojčeki morati ćemo i svi zajedno ih bedinati :lol:
AB, zvuči sve bolje! ~~~~~~~~
Tikica, to je bila prirodna selekcija! Najjači borci su ostali. ~~~~~~~~
:)
Tikice, imajući u vidu to da će ženama u "našim godinama" od 20 embrija 1 bit OK, rekla bih - vraćaj sve 3. Uvijek se dogodi neki zafrk čisto da zezne statistiku, ali, šanse su male i rekla bih - go for 3.
Tikice :-D Mislim što i ina, i glasam za sve tri :klap:
Mislim, htjedoh reći da znam blizanaca u dobi 39+, ali da se ulove sva tri, mislim da je to skoro pa nemoguće u toj dobi, šanse su minimalne.
Tikice :-D:-D:-D za lijepi nastavak i naravno za 3
Ja eto danas dobila, nemam pojma koji dc, mislim da mi je jučer bio 31 a inače sam imala cikluse 28 dana, malo se protegllo nakon stimulacije. I eto sljedeći četvrtak idem na prvi UZV i na odmrzavanje
Naravno da ćeš sama odlučiti, ali tikice i ja sam za 3 kom.
(ja sam i sebi zadnji put odlučila 3 morule na blasticu dati tranferirati, pa ništa...)
tikica_69 :klap: i glasam za sva tri. Sjećam se prije 4,5 g., prvi IVF, tri zametka i moj :unsure: iaoko mi je biologica sve jako lijepo objasnila. Kasnije me to nije ni malo plašilo.
AB, sve ide baš kako treba. Znači i dalje se držiš plana, 5. d.c.? Tako sam ja jednom napravila s 1 zametkom. Došao do lijepe blastice, a tebi želim jedni blasticu i jednu morulu :-)
Mojca, uživaj u mirisima svog grada :-)
andream, nemoj me plašiti, što je s riki...idem pogledati...
Što se kave tiče, sremežljiva nisam, ali bolesni sam tremaš nekoliko dana prije nego bi trebala doći, to mi izaziva jaki stres pa ga izbjegavam :-). Kaj je tu je, samo meni na štetu, ali optimistična sam, ipak.
tikica i ja se pridružujem. Vrati sve tri. Nama je biolog kad sam bila na donaciji js u Pragu rekao da vratimo tri,ali mi smo se složili s dr.L da ćemo ipak dvije. Izgleda da smo ga trebali poslušati,možda bi se baš ta treća uspjela primiti!
Vračaj tri!!!
Tiki_a, kako stvari stoje, glasam za to da dođemo mi k tebi (ima nas koje rado skitamo :-))
I ja sam za malu avanturicu, a da našu Tiki ne uhvati trema, najbolje je da je iznenadimo:mrgreen:
AB, Mojca, Tikice ... odlične vijesti i ~~~~~~~~~~~ za još bolji razvoj situacije:klap:
Ja sam danas imala kiretažu, srećom u općoj anesteziji, plod ide na PHD i citogenetsku analizu (kariogram) na Rebru pa ćemo vidjeti što nije bilo u redu. Čim se maternica oporavi, krećemo u nove borbe ... sve do pobjede8-)!
Rikikiki, ne mogu reci koliko mi je zao. Medutim, stvarno izazivas divljenje svojim stavom i nadam se da cemo vrlo brzo skakutati tvojoj iducoj pozitivnoj beti.:heart:
Btw. ne moram naglasavati da sam uvijek raspolozena za skitanje.:mrgreen:
tikice ja već rekoh glasam za sretnu trojku i ponavljam to još jednom
Riki :heart:
I ja sam za klupsku skitnju! :)
Riki, :love2:
prosvijetlite me molim vas i ja volim skitati i čitam postove naprijed-natrag, ali nikako da skužim o kakvoj se skitnji radi :oops:
Riki :heart:
Tikice kod mene je bila slicna situacija u MB, i dr. mi predlozio sve tri. Po njihovoj statistici veoma rijetko nakon 39+ budu dvojke. Dakle, pridruzujem se curama sve tri:-D
Sretna, idemo k Tiki_a.... samo ona to još ne zna. :)
Riki :heart: nisam se usudila pitati za planove. Pravi si borac :*
Riki, bravo za hrabrost... sad lijepo odmaraj i uživaj s djetetom i uskoro u nove pobjede kako kažeš.
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~ od nas.