Mimi, isprazni inbox, pp ti ne može ući.
Printable View
Mimi, isprazni inbox, pp ti ne može ući.
Thinkpink, ukoliko krvariš i imaš slab imunitet moja bi preporuka bila spirulina jer sadrži velik postotak željeza i b vitamina.Ja preferiram onu u prahu(jedna čajna žličica mi je nekako prihvatljivija od 6 tabletica dnevno zato sam se odlučila za tu "prašnu" varijantu iako je okus vrlo graničan, ali što je tu je -nekako se da pretrpiti..
Snekice , evo da te utješim -meni je M došla tek nakon 11dana.
Citirat ću za kraj i Šumskicu "Svega sam se naslušala i samo sam takvim ljudima odgovarala da je to moj život, moja borba i moj put i da sam ja 100% sretna u svojoj koži, pa ih molim da me podrže." .. Što reći nego-GO GIRL!!Odličan stav, još bolji odgovor! Na moju sreću još nisam imala razloga posezati za odgovorima,ali da jesam- ovaj tvoj bih izvukla baš poput asa iz rukava!
Snekice i meni je m došla nakon 11 dana u dugom protokolu
Trudna nisam, tako da me to ne brine, ali nisam imala pojma da može i 11 dana kasniti!!! Uhhh...
Mimi inbox... ;)
Evo pobrisala sam
Evo nešto je počelo... valjda će doći brzo!
Cure , evo da se javim , od tri jedna se mrvica super razvila, ove druge bas i nisu i jedna mi je vraćena i eto sad mirujem :) i čekam, pusa svima i sretno! :)
bravo nera sad lezi, odmaraj i čuvaj malu mrvicu!!
snekica evo da te utješim,kad sam bila u dugim protokolima, zbog suprefacta i decap.menga mi je uvijek kasnila pa čak do 10 dana,mislim da sve to utječe a nakon postupaka trebalo mi je barem dva ciklusa proči da se vratim na svoje!
nera ajde super, sad si čekalica kao i ja,kad moraš vadit betu?
Ja nemam baš nikakvih simptoma,osim što me malo jajnici bole ali to još od punkcije,ali stvarno lagano,zanemarivo, a moje cike od kad sam počela sa hormonima bujaju..
hm,hm kad bi barem tako i ostale.... ostalo nikakvih,ali nikakvih simptoma nemam,malo sam "nervoža"!:evil:
Danas nisam više mogla ležat,već me sve boli od kauča,pa sam se malo razbacala po kući jer je izgledalo kao da je bio Gadafi i:lol: napravio nerede...
Još se nisam počela zamarat previše hoče li šta biti ili ne,ali ako ne bude plan B je u upotrebi...:mrgreen:
Bebica stvarno ti se divim kako si uspjela biti tako disciplinirana u mirovanju, šaljem pusu tvojem bebaću u buši:zaljubljen:
Šaljem vam puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
eee da nisam prošla to šta sam prošla vjerovatno ne bi bila toliko disciplinirana, al kad znaš za šta se boriš ništa nije teško, jer samo mi kroz glavu prođu moje bebice koje sam onako malene gledala kako se bore za život a na kraju im svijećice palim na grobu...vjeruj mi napravila bi sve!
teško je i svega ti bude dosta al....za sretan kraj dala bi sve!!
zato cure strpite se i potrpite šta god treba samo da na kraju imamo naše mirišljave smotuljke!!
nera ajde super, sad si čekalica kao i ja,kad moraš vadit betu?
Butterfly betu moram vadit 08.11., to mi sad izgleda jakoooooo dugoooooo :)
bebica divim ti se, svaka ti čast da nakon svega što si prošla imaš snage i volje za dalje:-(...ali nemojmo o tužnim događajima,bitno da je ova beba dobro i da uskoro popuni vaše živote ljubavlju i veseljem....sretno i čuvaj je:love2:
hvala!
nećemo, ne o tužnim temama!
i da nas uskoro bude više trbušastih!!:-)
Da li je slučajno sutra ili preksutra neka od vas (iz Istre) u klinici??? Treba mi još 3 decapeptyla do ponedjeljka.
snekica,bravo :-) neka je stigla i neka se ne vraća narednih nekoliko mjeseci :-)
a ja u četvrtak kod vlašića i jedva čekam :-) samo da vas pitam jel se javim na stara vrata ili ona nova susjedna :-)
Sestre su uvijek na istom mjestu. Bar su bile prije 10-ak dana
Snekice držim fige :*
Hvala Dani! Izljubi bebicu u moje ime!
Snekica :heart: sve znaš, ne moram ti previše objašnjavat ;-) Mislimo na tebe.
Svim curama brdo pozitivnih vibri od nas dvije ;-)
Snekice baš mi je drago da ide sve po planu, vibram ti od :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jutro cure....šaljem puno pozitivnih vibrica ...neka nam svima bude kako si zamišljamo !!!!
Sneki draga tebi posebno u ovom postupku...nadam se da ćeš nas iznenaditi !!!!
evo ja nemogu dočekati petak i naše konzultacije!!!!nadam se da će nas dr.Vlašić brzo staviti u postupak!!!
kiki30 ti si dan prije mene...čekam tvoje dojmove...i da nam promjena klinike donese našeg bebača!!!
osim nalaza i dokumentacije treba još nešto donijeti..neku upuznicu ili sl.?
Butterfly kako si ti...odmaraš...želim ti da nas iznenadiš s velikom tetom betom:-D:-D:-D
vulkan draga,ma nemam snage za odmarat,ja sam na poslu i super sam jer ne razmišljam previše...inače nemam nikakve simptome kao što čitam od drugih cura...nekako sam baš ravnodušna neznam zašto,nit se previše ne nadam a niti nisam odustala,samo mi se jaaaako puno spava!
Sretno na konzultacijama u petak , a kiki30 javi nam se sutra i evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~da što prije idete u postupak:yes:
Sneki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:love2:
Vulkan, uputnica za pregled i konzultacije? Spremna?
E moje riječanke.....sretno svima ....Snekica za super folikuliće....butterfly101 za jednu veliku betu ....svima mama i trudnicama jedan kissss....
posebni mojoj Dani82....iii TigriciL daj više.....a Sara38....Innu....Nina32...još samo nas par i to je to....ja uživam .....do 2 mj....:-)
Vita22, potpisujem!!! (samo ti uživaj, doći će brzo 2mj...):*
Cure pozdrav svima i sretno!!!
Vita22,hvala na dobrim željama.:-)Ja eto odlučih da ne idem na postupak u ovoj godini iako mi je rečeno da se javim na jesen.Da li je potrebno otići u Kbc i to im reći?
Ma možeš nazvati na telefon
evo cure ja bila kod dr.Vlašića na dogovoru i pregledu- kad je vidio svu moju dokumentaciju-rekao da mu nije jasno zašto nisu probali ići na prirodnjake nego odmah na stimulaciju kad je kod mene sve ok. pa mi je predložio da bi on tako probao par mjeseci,pa ako ne uspije na stimulaciju,jer kao da mi par mjeseci ne igra neku ulogu-ja sam se složila jer mi ovaj zadnji ciklus sve poremetio i baš bi htjela da se malo "očistim "od silnih hormona.dao mi je neku nadu i da vjeruje i u takav uspjeh pa ajde da i to probamo :-)
tako da sad mi samo trebaju nalazi krvi i brisevi pa kad nabavim da se javim ali ću ja sve to sad pustiti do 1 mjeseca-
joj koji put sam sama sebi čudna,prvo navalim da odmah krenem a sad me drži da malo pauziram :-) tko bi nas razumio hahahaha
tako sad 2 mjeseca pauze i onda nova godina,nova nada i nadam se novi uspjeh :-)
Super kiki30...sigurna sam da je dr.uzeo sve u obzir i da zna šta radi...nekada treba malo odmora...evo ja sam pauzirala 1 god jer sam tako osjećala,trebamo slušati nekada i sami sebe!!!brzo će to vrijeme proći i naravno da nova godina donosi uspijeh kojeg toliko želiš!!!
ja idem sutra ,nadam se da će sve proći ok!da li se treba javiti kod sestre za kojeg smo doktora ili one prozivaju..pošto mi je prvi put neznam kako tamo funkcionira!
ja idem sutra ,nadam se da će sve proći ok!da li se treba javiti kod sestre za kojeg smo doktora ili one prozivaju..pošto mi je prvi put neznam kako tamo funkcionira![/QUOTE]
kad dođeš javiš se sestri, ona te upiše i poslije prozivaju obično
javiš se kod sestre ali na ona druga,kako bi ja rekla nova vrata :-) a unutra se ide po redu kako ste došle-ja sam čekala 1,5h a bilo je ispred mene 4 para.on sve ispita,pregledao me i ultrazvuk ,pa dogovor baš mi se nekako dopao njegov stav,ne žuri mu se
vulkan,ma baš mi treba pauza,želim malo zaboravit na sve,opustit se,ići van,lumpovat hahahah pa na godinu ispočetka-dr.kaže bit će ja mu vjerujem i mirnija sam :-)
sretno sutra i javi se....
kiki30 ma ovo je super,u prirodnom ciklusu,nema uopće hormona...drago mi je da je sve prošlo ok,nadam se da će zimsko doba biti pravi izbor za jednu malu mrvicu! A sad uživajte,mozak što dalje od ovih misli i neka se hormoni do prvog mjeseca lijepo skuliraju....
Vulkan sutra je tvoj dan konzultacija,ne zaboravi si uzet bočicu vode,croasan i neke novine,naravno da ti brže pođe vrijeme u čekaoni...nadam se da ćeš nam se i ti sutra jeviti zadovoljna sa konzultacija...sretno
Evo cure današnje konzultacije kod dr.Vlašića bile su pozitivne,jako me iznenadio ...pošto nisam bila dugo u postupku predložio mi je odmah stimulirani koji je predviđen za 1 mj...kao što je kiki30 rekla nova godina,nova nada i nadam se bebica!!!
Butterfly draga bar da si mi rekla za croasan i bocu vode...došli mi u 11 30,na red stigli u 14 30,za ubuduće ću znati!!!!
moram još briseve,neke hormone i hiv i hepatitis ponoviti...i juriš u Novu godinu!!!!
I da...pošto mi je sredina ciklusa...ovulacija krenula dr rekao RADNI VIKEND...nikad se nezna,ha,ha...:-D:-D
vulkan ima da nam 1mj.donese sreću najveću :-)
sad u akciju ovaj vikend (i meni je to predložio-sutra je ovulacija-kao nikad se nezna) :-)
butterfly,kako si nam ti??
Evo mene cure drage, ja sam danas popodne prekinula sa utričuma,jer se nazirala M,bilo je malo krvi pa ja odustala, ali večeras ću si opet stavit jer je zrak čist...nemam pojma šta je to,ali tako mi je bilo i prije,najava da se ne šokiram pa za dan-dva menga u punom ruhu,već sam odlučila u pon odma zovem humanu za konzultacija,ja bi odma po moje 3js,
a ako ni to ne uspije onda se vjerojatno vidimo u 1.mj,ja bi najrađe svaki mj,bez pauze,dok sam u toku...to vam je moja nestrpljivost:-)
vulkanevo super da je bilo na konzultacijama ok,šteta što nisi vidla moju porukicu na vrijeme,ali za drugi put neka bude doobra priprema... evo,lijepo za vas bit ćete si super podrška u 1.mj,a kako kažem ako ne uspije moj plan B,nastojat ću molit mog dr-a da vam se pridužim.....kiki i vulkan ovaj vam vikend želim da skinete barem 2kg zbog doooobroooog mmmmm.....:-D:-D, hehe
Ja sam već zaboravila kako se to radi !
Butterfly, nazire sa M i ti prestaješ s utrićima! No no no! Tek ako ti krene M punom parom. A do onda živimo u nadi! Nestrpljivka jedna :mrgreen:A na mmmm... ćeš se ben podsjetiti! Ne brini! :lol:
Vulkan, jel radiš??? Prekovremeno??? :klap:
Moderatorica će me po riti izlupati...
Draga butterfly nemoj tako rano odustajati....trk po utriće...nikad se nezna možda se iznenadiš..a ja ti to želim od srca
Znam da nije lako i ovo je najgore vrijeme-barem meni-a i vidim ti imaš puno planova ali sada jedan po jedan!!!
Ja se nadam da ćemo mi ipak skakati od sreće!!!!
Snekice da da radim,ako treba i prekovremene...javi se!!!:lol: