Upravo malo njuškala pa našla tu inf., svejedno thx
Printable View
Upravo malo njuškala pa našla tu inf., svejedno thx
znam da je dr. P na go. pa zato vjerojatno dr. A.radi
pauza do 10mj je sasvim ok,
ja sam za 2ivf ponavljala samo briseve ( jer sam ja to htjela)
za 3ivf= briseve , papu jer je bio star, moras markere ponovit , ne smiju bit stariji od 6mj.
i ostalo radis sto dr. kaze, meni npr. rekao da ponovim tsh i fsh , izvadim nalaze za trombofiliju, amh, eto to
daj Boze da ti drugi ivf ne treba :heart:
Jelena (pratim te:-)), a Ginger s 25?
AuroraBlu, moja frendica je imala betu 24, mislim da je bio isto tako 12.dpt, ali se duplala i evo jedna beba na kraju ispala :zaljubljen:
[QUOTE=sonki;1876149]drage moje rodice!!!
evo ovako,
Imam Femaru za jedan postupak koju želim pokloniti prvoj koja mi se javi.
ja sam dobila ono što sam žarko želila pa tako želim i vama.
kissy kissy[/QUOTE
Ja bi trebala Femaru za postupak u VII mjesecu .
Ne mogu ti poslati poruku.
aenea40, tu će ići teže s pp, kad sonki ima tek jedan post. anaea40, možeš si otvoriti neku webmail adresu koju ti nije bed staviti ovdje javno, samo u svrhu da ti se javi sonki na nju, poslije ju ne moraš koristiti.
AB ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje bete:zaljubljen:
Svim ostalim curama u postupcima sretno i puuuuuuuuuuuno vibrica da dobiju što najviše žele:klap:
Nije me bilo nekoliko dana,imala sam zdravstvenih problema,mislili smo da imam U kolitis,pomislih, pa zašto sad kada smo krenuli sa citom i vjerujemo u uspjeh,ali izgleda da je sve ok,samo viroza.:heart:
AB srico neka se pravilno dupla i bude trocifrena betica ~~~~~~~~~~,ja bila na punkciji jutros imamo 4 stanice sada je sve na mojom eskimima,jer mi je muz imao zamrznuto sijeme poslje biopsije,joj ovo cekanje je naj gore samo mi je u glavi kako sada u lab priceju JS I SPERMIJ, volim te ,ne volim te ,volim ne volim ,joj samo da se vole!!!!!!!!!!
ab ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lipo duplanje
venddy , slava ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu
metkovka, kapice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ljubav u labu
prima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobra jajašca
svima drugima čije faze nisam uspila zapamtiti puuuuuuuuuuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mi danas bili na uzv, jedna je curka a druga beba se još srami
1000 i 900 g, moji mali burekići :zaljubljen: :zaljubljen:
sad nam predstoji, kako je dr. rekao, 5-6 najvažnijih tjedana u životu. nadam se da će i dalje sve biti ok.
jedva čekam da sve krenete našim stopama
Venddy i AB sretno!!!
Izgled da ni ovaj put neće biti ništa od mog postupka, sinoć počelo neko smeđe brljavljenje isto kao i prošli put, mislim da će M stići do sutra. Idem ujutro izvadit betu da budem sigurna a onda ću si uzeti odmor od svake pomisli na postupak. Stvarno mi je potrebno, sa ovim razočaranjima mi se postaje sve teže nosit
Venddy, vibram ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da i stane na smeđem!
Venddy i meni je brljavilo smeđe pa beta ipak pozitivna, ne odustaj~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
uh buga iz tvojih usta u Božje uši, ja bi rado tvoj scenarij ali ...... ma ujutro ću sve razriješit
moja ljubav me i smrznut voli,:mrgreen:u petak transfer 13.15 joj hvala dragom Bogu,cure dabogda vam se ostvarilo sve sto zelite......venddy prestalo smede i bila velika beta~~~~~~~~:zaljubljen:Aurablu beta se pravilno duplala i javila nam trocifrenu beturinu:zaljubljen:~~~~~~~~~~~Pinky sreco uzivaj u svojim malim andelicima i neka se debljaju i uzivaju u maminoj busi~~~~~~~~:zaljubljen:
od mene potvrđeno ništa u ovom postupku, brljavljenje prestalo a M stigla točno kao švicarski sat. Ni 6 Utrogestana na dan nije dovoljno da ju bar odgode.
Sad ću uzet odmor od bilo kakvog razmišljanja o MPO barem mjesec, dva a onda ponovo u istraživanje klinika van mile nam maćehe Hrvatske i skupljanje kuna.
vendy draga,žao mi je:love2:. Znam točno kako se osjećaš,još uvijek su svježa sjećanja:zaljubljen::cry:
Misliš da je ipak bolje negdje vani,ja stvarno ne znam šta da mislim, Cito mi je stvarno super,ja još uvijek mislim da ću ići samo kod njih:zaljubljen:
Venddy :love2: ...
venddy:love2::love2:
Venddy, :-(:-(
A jesu li ti ovaj put šta zamrzavali? Ja se stvarno nadam da će idući postupak bit dobitni. To će ti bit 3.stimulacija i nek bude sretna!!!
zamrzla nisam ništa jer sam imala 4 dobre i 2 nezrele js. Ma ekipa u Cita je meni super i da sam koju godinu mlađa sigurno bih još ostala kod njih, ali sad razmišljam da pokušam negdje gdje nema ovog ograničenja na 3 oplođene js, gdje mogu zamrznut radije koji embrijić nego js i gdje mogu napravit PGD, što čini mi se, s obzirom na moj spontani i moje godine ne bi bilo ludo.
a joj venddy, baš mi je ža :love2: :-(
Uh, venddy draga, drži se, jako mi je žao:love2:
venddy :love2: :-(
pinky bas lijepo, curka ,:zaljubljen:
metkovk@ ~~~~~~~~~
AB znala sam ja, bravo za betu :klap:
ja sutra odoh po djecicu svoju :mrgreen:
(mrzim ove utrogestane, moram kupit jos gacica :lol: , pa 4 x dnevno ih mjenjam :roll:)
venddy, baš mi je žao. Na žalost niti mi nemamo vremena navlačiti se s 3 jajne stanice kod nas. Što bi bilo s tvojom četvrtom js, pitanje je.
Bok,trebala bi se narucit na hsg u cita,koliko ranije ste se narucile? Meni stvari trebaju doc tek iduci tjedan,paa ne znam bili se otprilike narucila ili sacekala da mi dodu stvari?
venddy ,sada mi pade na pamet kad si spomenula ograničenje na 3js
Prije mjesec dana čula se ja s prijateljicom iz djetinjstva,živi u Beogradu,ide na MPO,i u drugom pokušaju ostane trudna. Kroz razgovor saznajem da je imala 11js,jednu dala u dobrotvorne svrhe,a od deset devet ih se oplodilo,tri vratili,a jedan ,očito dovoljno jak ostao.
Možete misliti da ih šest čeka sljedeći put da njena bebica dobije brata ili sekicu.
Za mene je to,kada sam pročitala, bilo jako impresivno
pinky, :-D :-D, bravo za tvoje burekiće,curicu i,možda njenog bracu:yes: Izdržat će oni i tih 5-6 tjedana,hrabrice male,na mamu:klap:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:zaljubljen:
Venddy žao mi je. :love2:
inna i ja bi rado to Beogradsko iskustvo, a valjda sam ja glupava pa nemogu shvatiti benefite za samu sebe od mogućnosti oplodnje cijele 3 js, mada Milinović to svaki put objašnjava a ja nikako da pokopčam