ljubav mamina koji ti je dan nakon transfera?
Printable View
ljubav mamina koji ti je dan nakon transfera?
ljubav mamina, sad je to negdje 27dnt? pa jel ti kaže dr nešto?
da, sutra će biti 4 tj. od transfera
jučer mi je samo rekla da se moramo ponovno vidjeti i da dođem u pon
jučer joj je bila užasna gužva, na pregled sam čekala 2,5 sata
a ništa, pitat ću ju u pon
samo gestacijska? nema žumančane v.?
~~~~ za ponedjeljak!
da, nema
to je i mene zabrinulo
Bila na punkciji, nije bilo strašno, začas gotovo. Dobili smo jajnu stanicu, presretna sam. Sutra iza 9 trebam zvati da vidim jel se oplodila, držite fige, šaljite vibrice sretnice, što god nudite dobroga primam.
MalaMa, baš mi je drago da smo se opet srele!
LjM, nadam se da bude sve ok na kraju.
IvaMia, da se sad zapišeš, računaj dobiti lijekove u ljeto cca, ako se ništa ne ubrza. Možda i jesen. U svakom slučaju, odi se upiši. Razumijem te, i ja sam u novom pustupku jer želim svom sinu dati bracu ili seku :heart: jer kad ga gledam, znam da se sve ovo isplati, sva muka i boli.
Sretno!
BubaSanja ~~~~~~ za dobru vijest sutra!!
Mi smo na kraju otišli zbog gužve i jer nije bilo dr. Ići ću sutra,možda bude manja gužva nego danas.
Ljubav mamina ~~~~~~~~~~ za dobre vijesti sljedeći tjedan.
hej ja bila danas na uzv vidi se gestacijska 10 mm i zumanjcana sa embrionim odjekom u pon opet uzv ali na sd
Ljubav mamina nemoj se nervieati meni gin kaze eano je pa po uzv ste tek 5 tj tako da i ovo je sve ok i misli da ce se u pon vidjet i otkucaji
Niš ovaj mjesec, loša jajna stanica :-(
Bubasanja bas mi je zao :love2:
Bubasanja,a joj baš mi je žao..to mi je bilo nekaj najgore kad nismo došli do transfera
Bubasanja, žao mi je
Hrabro dalje!
Jućer smo obavili i drugi pregled stari smo 4tj, imamo jedno <3 koje lijepo kuca,trudnoća je uredna i zdrava i ostale preglede možemo nastavit kod našeg ginića!!!!!!
Svim curama želim puno sreće,strpljenja nemojte odustat jer to se može uvjek,hrabro naprijed.....
super, antesa!!!! baš mi je drago!
Super antesa!!!!!!!!
Valjda ce i nasa srceka u pon kucati
Cure, jel se i vama događalo da je loša jajna stanica? Nadam se da je to normalno da se dogodi i da se nije nešto pokvarilo kod mene u međuvremenu.
BubaSanja, je li bila nezrela j.s.? nije se oplodila?
jesi pitala biologa/biologicu što to znači "loša" jajna stanica?
:lol: Sorry Bubo, baš mi je ovo bila smiješna formulacija. :oops: :mrgreen:
Ne znam hoće li ti pomoći moj odgovor, ali meni je jedan jedini put kad smo u prirodnjaku uspjeli doći do punkcije j.s. bila loša, međutim to su mi rekli odmah nakon punkcije, očito je bila stvarno grozna kad se odmah vidjelo. :roll:
i meni je dva puta u prirodnom bila loša stanica,jedanput su nam rekli odmah poslije punkcije,a drugi put se ipak oplodila,ali nam biologica nije davala nikakve šanse za trudnoću..ovaj je put bila lijepa stanica i oplodila se,pa ipak nije trudnoća,tko bi ga znao od čega to zavisi
meni m počela skroz,a kak me pak trbuh boli,užas,sreća kaj idem radit tek u utorak
Znači hoće se to dogoditi....ok, lakše mi je sad.
Da li se Klomifen još uvijek može dobiti na recept u ljekarni ili je i do njega sad prekomplicirano? Razmišljam predložiti dr da idući put probamo s njim ako je to još uvijek lijek koji nije na čekanje.
Teddy :-P:love2:
Napise ti gin tvoj recept za klomifen ali onaj papirnati plavi i predas u apoteci i dobis klomice naravno besplatno
Pretpostavljam da se stimulacija Klomifenom ubraja u ona 4 postupka u stimuliranom ciklusu, jel tak?
Nebi ti znala ali klliko sam ja skuzila meni su sad prirodnjak pisali jer nisam od njih dobila ljekove nego imals svoje
Draga buba ako ideš u postupak Klomifenom i od njih dobiješ (1,2,3 inekcije) Gonal,Menopur ili neš sl. to ti se broji u postuak,i oduzima ti se od ta ćetiri na koja imaš pravo ići,ja sam sad bila u postupku Klomifenom + Gonal f (3kom) i dr.B mi je rekao da se oduzima od ova ćetiri postuka,al nemoj to tako gledat meni je ovo bijo treći postuak,prvi je bio klomifen+gonal dobili smo 3bc,al nije uspjelo,u drugom postupku sam se izbola ko idijot menopur+decapeptil da bi dobili jednu js koja kad se oplodila bila je 3st, zatim sam vadila hormon Amh i smanjena mi je plodnost,a kod smanjene plodnosti bolje se reagira na tablete nego na bocke,bar tako kaže dr.B tako da je meni dr.B predložijo postupak Klomifenom dok mi lijekovi dođu jer sam prvi put dobro reagirala pa se nado da ću i sad i naravno nije pogriješijo vraćene su mi dvije mrvice jedna 6st, i 8st,ušli smo u 5 tj trudnoće za sad je sve OK polako se borimo zajedno i zahvaljujemo na svakom danu koji dobro prođe:-D imamo jedno:heart: koje lijepo i uredno kuca.
Draga BubaSanja vidiš da pravila nema ako će bit biti će!!!!
E sad ja da vas moje trudnice pitam nešt i naravno one koje znaju nešta o ovom trbuh me tako zaboli kao da ću dobit Mengu,neznam jel vama tako al dr. kaže da je to normalno,mene zaboli svaki dan i bol traje po 10-15min nekad boli samo jednom a nekad ćešće,i evo sad je poćelo i ponoći probudi me bol u trbuhu oko 02h i boli 10ak min i prođe,grudi bole al to znam da mora brine me trbuh....:zbunj: do kojeg tj obićno boli??? Sory na ovoj silnoj opširnost,i hvala unaprijed na odgovoru!!!!
Antesa tako i mene isto. I meni je i moj gin rekao da je to ok i dr t isto. Bad me zna zabrinut ta bol ali me vise pate mucnine i slabost. Evo recimo danad cijeli dan ocajno, nista ne mogu jesti, ne povracam samo mi je muka
A i to ce sve proci bitno da je mrva tu
Ja sam imala klomifen, tri menopura i dva cetrotida i dr je rekla da moze a pisali su klomifenski postupak tj prirodnjak jer je bilo samo dvije stanice a u prirodnom se moze samo dvije dobiti
dobro jutro!!!!
evo jutarnje kavice, čaja, kakaa pa se poslužite!!
bila na uzv jutros
potvrđen gastacijski mjehur sa žum. vrećicom
kaže da su otkucaji "u dubini", nisu valjda još onim intenzitetom da se potvrde
pa da dođem u srijedu
uf...
LJM, super da se ipak nešto pomaklo, iako znam, igra sa živcima, uh.....
da samo igra sa živcima...
imam toliko želučane kiseline da kroz mene može bez problema proći i vreća čavala!
ljubav mamina,
postoji li embrionalni odjek?
I ja bila na uzv i kuca srceko i sve je ok kaze dr
Buba sanja brzo ce to i nadam se da ce uspjeti
nana,super za srčeko
ljubav mamina,super da je sve dobro
buba sanja,brzo bu taj dogovor
ja danas prvi dan na poslu..bljak