amyx čestitam tebi i tm na preslatkim bebicama :heart::heart:
Evo ja ću se prijaviti kao trudnica u ovoj meni predragoj 39+ grupi 8-) (neki pojedinci su i znali ali sad da se pohvalim i svim ostalim).
Na 6+3 smo imali srčeko,zatim sa 7 tt i neko manje krvarenje i boravak od 5 dana u bolnici, a jučer na 10+4 (ne znam kako su oni to sad izračunali jer je po svim izračunima danas trebalo biti 11 tt ali dobro 2 dana gore-dolje ne igra veliku ulogu) obavili uzv i bebolinac je tu (srce kuca - to me najviše brinulo:oops:, vide se dvije ručice, nogice i naravno glavica i tijelo) i sve kako treba. Ja sam doma na mirovanju i tako bude cijelu trudnoću jedino da se iskobeljam iz prvog tromjesečja pa da onda mogu možda i prošetati na zraku, popiti kavu/čaj van kuće i sl. naravno ukoliko sve bude pod kontrolom.
I ova je trudnoća spontana kao i prva, naravno uz uredno uzimanje svih potrebnih ljekova (bromergon, aspirin 100, euthyrox i folna) koji su moja dobitna kombinacija. U dogovoru sa mm dala sam si rok do rođendana (koji je u 5. mjesecu) te ako se do tad ne dogodi ništa definitivno bi odustali. Nada u uspjeh nije bila nešto velika (mislila sam da su male šanse da ostanem trudna), ali eto oko Sv.Nikole razveselilo nas pozitivan test.
Termin poroda je 02.08. ukoliko se ne požuri nešto prije kao i naš Borna.
Evo očigledno smo mm i ja naplodniji u kasnim tridesetim i ranim četrdesetim :-P.
Pusa svim trudnicama i onima koje to žele biti.