Pitanje za iskusne u Petrovoj.
Moram u trudničku ambulantu, pa me zanima koliko se otprilike čeka da te prime od trenutka kada se javiš na šalter (sat-dva, četri-pet?).
Vidjela sam groznu gužvu, a dragi me mora čekati, pa da mu znam reći.
Printable View
Pitanje za iskusne u Petrovoj.
Moram u trudničku ambulantu, pa me zanima koliko se otprilike čeka da te prime od trenutka kada se javiš na šalter (sat-dva, četri-pet?).
Vidjela sam groznu gužvu, a dragi me mora čekati, pa da mu znam reći.
Nema me dva dana...i dočeka me brdo postova za iščitati...Ali, fino sam si dala truda i sve vas lijepo iščitala da budem u toku. Ja ovu temu redovito čitam, ali ne pišem ni upola toliko...recimo da sam počela gubiti volju...dođem, pročitam, odem dok se ne uzrujam previše:-)
I ja krećem na trudnički tečaj uskoro, pa ću tada vjerojatno imati brdo pitanja...stoga, frka - budi pri ruci! :-)
Ima li novosti s Valom? Još malo da izdrži...
I nažalost, jedna tužna vijest...ako je slučajno niste znale...pročitala sam je na 'privatnim poliklinikama'...naša draga tikica78 je u 11tt izgubila svoje dvije mrvice :-( Tikice78, mislim na tebe! Ako što zatreba, tu sam!
Svim trudnicama i friškim mama veliki pozdrav!
Žao mi je za tikicu i ja sam pročitala!
Htjela sam pitati da li ste vi sve cure radile taj kombinirani duoble, triple testove iz krvi, ja nisam ništa od toga, a i sada je kasno, pa se malo tak brinem, šta nisam, nisam iz zg, a moj dr u gradu mi to nije predlagao, a to se kod nas u labu ni ne može ,ma kod nas se ni spolni hormoni ne mogu izvaditi,
Al eto zanima da li ste baš sve radile te testove iz krvi,malo me strah što nisam!
Ja nisam,nije mi nitko predložio a nisam ni ja zapitkivala. Malo sam i ja bila zabrinuta ali Je moj MPO dr rekao da se jako dobro može vidjeti i 4D UZV,mjereći bedrenu kost.... i još nešta.Ja sam ti od onih kojima je dovoljno kada moj dr P kaže sve je u redu,ja odahnem i ne pitam više ništa.
Nisam ni ja.
Ja jesam, jer mi je ginekologinja sugerirala...
darkica ćao
vidim da si radila kombinirani,dali si radila u RI? i tko ti je radio? kako je prošlo? jer je i meni preporučeno još se dvoumim dali da idem.
Ja sam bila kod dr Kosa na anomaly scan al nije mi rađen 4d,neg 3d.
Damože se vidjet po nosnoj kosti, bedrenoj i neznam čem još, za nosnu mi nije ništ napisao al sam ga ja pitala pa ju je onda išao gledati i izmjerio to sam viudjela na dvd-u mjeru i ko da je 0.66 neznam jel to ok, nije ništ dr spominjao.
Sve je stavio kvačice na onom papiru od anomaly scan jedino nije za desni ilijevi pijelon od bubrega valjda i za ureter desni i lijevi i još nešto dvoje valjda od protoka, neznma jel to nije uspio vidjet il šta,mada sam ja svako malo na pregledu a dr a ovo mi pogledajte pa ono, ma joj sva sam luda.
ja sam se naručila kod dr Kosa na kombinirani, za tjedan dana mi je pregled, krv ću nositi u Vinogradsku. nikako se nisam mogla odlučiti između Kosa i Podobnika, neki kažu protiv jednog neki protiv drugog. iskreno mislim da su oba vrhunski stručnjaci pa da ne bi pogriješila ni da sam za P odlučila.
dugo sam se dvoumila da li ići ili ne i na kraju konačno odlučila. inače, ne sugerira mi se RAZC radi mioma koji rastu, pa se nadam da će kombinirani biti dobar i da će me umiriti donekle.
u Ri ne znam tko radi ovaj pregled, a vađenje krvi znam da se radi na Medicinskom faxu.
Meni su preporučili triple test ali ga isto nisam radila. Radila sam samo taj anomaly scan koji ponavljam za dva tjedna opet.
Miga tko ti je preporučio triple test?
Koji si tt?
hop i meni je dr rekao da je u manjoj trudnoći bolje gledati na 3d,tako da je gledao i 3d i 4d,a na 4d mi je rekao da dođem sa 24 ili 25tt .Ja ga nisam ništa pitala ali on je kroz priču spominjao nosić,bedrenu kost,a ja poslije na forumu pročitala da je to važno.Meni je dr pokazao na kraju onih listova neke dvije crtice i rekao vidiš,ako su ove dvije blizu sve je ok.Vjerovatno jedna pokazuje idealne proporcije,a druga stvarne,a dr kaže da je beba samo malo veća,a to je uobičajeno kod muške dice.
A ja sam jedno vrijeme bila baš zabrinuta je li sve ok s bebom,sada sam se smirila i vjerujem da je Bogu hvala sve u redu.U biti ja sam ti cijelo vrijeme bila nekako preplašena i zabrinuta,to ti ne mogu objasniti,nitko me nije razumio,nakon one hiperstimulacije,straha od prsnuća jajnika,mirovanja...ali sada je Bogu hvala bolje.
Sada sam u 21.tt
inna a od čega su te dvije crtice?
A ja se malo brinem jer sam išla na donosko sjeme.
Samo da vam se ukratko javimo..
26.1. u 7:40 se rodila moja Dora duga 50 cm i teška 3380 g. Sad se polako privikavamo ..
Šiškice, taman sam danas pomislila na tebe i da li se što dešava.... predivna vijest, čestitam, kad stigneš javi nam kako napredujete...
Šiškice...čestitam...malom anđelu bezbrižno djetinjstvo želimo nas dvije cure :-)
Šiškice, čestitke na Dori!!! Uživajte!!!
Šiškice, čestitam na djevojčici prekrasnog imena! Sad uživajte punim plućima!
Šiškice čestitke na maloj Dori koja ima prekrasno ime :) :zaljubljen:
Šiškice, čestitke na novom članu obitelji.
Šiškice, čestitke na vašoj malenoj princezi...a Dori velika pusa!
Šiškice, čestitam od srca na djevojčici prekrasnog imena!:zaljubljen:
Šiškice čestitam od srca!
Dora dobro nam došla!
šiškice.....čestitam ti od srca..nek vam je sa srećom....uživajte!!!!:zaljubljen:
Šiškice čestitam od srca :zaljubljen::zaljubljen:
ValaMala nam je rodila i to prekrasnu malu curicu:klap:
Danas je dan pun lijepih vijesti! Došle su nam dvije curice!
Čestitam Šiškice i Vala Mala, neka vas i vašu djecu prati sreća! :-)
Šiškice, Valamala-čestitke!
Šiškice i Valamala, čestitke od srca :-D :-D
Šiškice i ValaMala čestitke od srca!!!!! predivne vijesti! još dvije princeze na forumu! :klap:
posebno se radujem što je priča ValeMale nakon svih borba uspiješno završila i da sad grli svog malog anđela! ma presretna sam!:-D
:-D:-D za Valu i njenu malenu djevojčicu! Čestitke od srca! Prekrasno!
Šiškice i Valamala blago vama!
i ValiMaloj čestitke na djevojčici!!! pa to je praktički dočekan termin!!! Dobrodošle nove curke!!!
siskice i valamala iskrene cestitke na vasim curicama....uzivajte sad s njima
cure jeli mozda koju bolilo u podrucju desnog jajnika,mene zna strasna bol probosti u podrucju jajnika,osjecam kao da mi je nesto tesko ili kada me stegne nesto ostro,kao da vas noz probode,tupa,ali zabrinjavajuca bol.a uz to imam jako povecani bijeli iscjedak(bez mirisa) bili smo prije 7 dana na uzv i dr rekao sve uredu.trebam li imati brige ili je to samo prehlada.. inace nemam nikakvih smetnji i jos neosjecam pokrete bebe(mozda je rano) jer smo na 17tt.
Šiškice i Vala, čestitam na djevojčicama!
mene je jako bolio jajnik i jedan i drugi. Navodno jajnici prije stvaranja placente imaju njenu ulogu.
Beba lagano počne poslije 18tt sa "mjehurićima koji škakljaju". Ali to je laganini.