fina ti kava tetadr!
bubek, cekamo vijesti!
Printable View
fina ti kava tetadr!
bubek, cekamo vijesti!
Jutro svima
Mury odlična beta!
Cure sretno svima.
Bas dobra raaanojutarnja kavica :-)
J&D mi odmaramo, nadamo se spontanoj trudnoci :lol:
Inace evo nas ponovo kod čika dr u 02. mjesecu :-)
a sad evo i jutarnje :coffee: ili :pivo:pa šta kome milije ...
više sam zaboravila kome danas posebno trebamo zavibrati osim bubekice, pa onda prvo njoj a i svima AltGr+1 u neograničenim količinama... :-D:-D:-D
jutro svima!
TD kak bi zaboravila, kad sam kukala 2 dana ovdje :lol: ugl, jos uvijek smedjarim, zvala doka, dodao mi na moja 3x2 utrica, jednokratko 2 kapsule oralno, mirovanje i beta u ponedjeljak. tak da, ne mrdam s kauca od sad nadalje i nadam se da ce mi nesto jetre preostat za ove jutarnje forumske zeste.
test je jutros negtivan, al to sam doku presutila.
ljubim sve i hvala vam!
Bubek držim fige :fige:
bubi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
samo lezi i miruj, nek ti vikend prođe što prije
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bubekica drzim fige draga da sve bude ok, i da ponedjeljak dodje brzo...
srecha danas vadi betu, javi nam draga rezultate!! Drzim fige da bude velika :)
Saljem svima ~~~~~~~~~~~~~~~ za sve sto im treba...
Malo smo se umirili ovdje... Ja sam prekjucer dobila zadnji booster, osjecala sam janike i prije boostera, a danas najvise do sada... Raspolozenje mi se mjenja od čiste depresije i plakanja, do agresije i nervoze... PMS na n-tu... Uh... Po nekim mojim kalkulacijama booster bi do pon popodne trebao izaci skorz iz organizma, onda radim test :)
pozz curke...malo informacija...mm napravio i zadnje pretrage koje mu je urolog preporucio (briseve i ejakulat) pa kad stignu nalazi nadam se da nam nece dati jos koje pretrage nego da cemo se naruciti ponovno na konzultacije...
bubi evo jos malo ~~~~~~~~~~~1
srecha i tebi ~~~~~~~~ za betu ;-)
any drzim :fige: za ponedjeljni +
pusa svima!! i ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ostale koje jos nisam "upoznala" ali vas redovito citam...
Bubekica,samo odmaraj,citaj knjigu i uzivaj..i ~~~~~~ za veliku betu u pon.
Srecha~~~~~~~~~~~ za poz.betu
Ja evo cekam svoj prvi UZV da se pobrojimo:)
A,kavica bi mi tako pasala,jedva se ustala ujutro..
Evo jos malo za sve~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
milasova ~~~~~~~ za duplice! :-)
srecha ~~~~~~~~~~~~ da se muka isplatila!
Bubekica
Milasova
Srecha
Cure sretno, sretno, sretno !!!!
želim vam najljepše bete i najljepše sličice s UZV-a.
Željno čekamo Vaše vijesti !!!
Bubekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba da stanje brljavljene, i u pon. te iznenadi lijepa brojka!!!
Milasova8 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepe vijesti s UZV!!!
I svima kojima treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Mene već mučnine hvataju, pijem čaj od kamilice i jedem klipić (samo mi to ujutro odgovara) :-)!!!
Mury, tri put hura za mučnine !!! :)
HURA; HURA; HURA !!!!!!!!
Bab, da i tebe uskoro uhvate ovakve mučnine :-) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Godinama sam maštala o tim famoznim mučninama o kojima svi pričaju, i napokon ih dobila, ali bit će veselo, tek sutra 5 tj. a želudac mi se diže na puno stvari :-)...ali neka, toliko sam ih željno čekala!!!
Ko da sebe slušam prije godinu dana...kolko god glupo zvuči, ali na svako "dizanje " želuca na mom licu se pojavljivao blago teleći osmjeh;-)
i nitko nije bio sretniji od mene.
samo ti uživaj u njima, a ja se nadam da ću se i ja opet blago teleći smješkati :)
Hoćeš draga Bab, i to jako brzo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Jutro
Milasova za uzv ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~^~
Svima za sta god trebate ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Evo vide se dvije GV:)
Kaze dr.da je to sve uredno za ovaj period( danas tocno 5 tt)
Ufff..iduci UZV je za tocno tj.dana ..jel.bi se tada trebalo vidjeti nesto vise? Pretpostavljam da se nece ni tada vidjeti otkucaji..
milasova:-D:-D Mi smo srce vidjeli na 6+1
milasova...jeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bravo za dvije mrve !!!
jako sam sretna zbog tebe...sad samo mirno do idućeg tjedna...meni se na 6+1 vidjelo srčeko tak da bi se i kod tebe moglo.
ajme, kolko lijepih vijesti na našem forumu u zadnje vrijeme...
bit će tu puuuunoooo ljetnih bebica:)
milasova divno, cestitam! uzivaj i mazi mrvice! saljem puno pusa :kiss:
Evo mene već s posla, nešto sam stalno na nogama ovih dana, u glavi brijem kako ništa od ovog postupka i tak....
Mury meni je u trudnoći pomogao protiv mučnina (bar malo) čaj od mente, to našla kao savjet na stranicama poliklinike Harni, a u teškim trenucima; kada si u sjedećem položaju saviti se i staviti glavu među koljena. Naravno ako ne trebaš mirovati. Nadam se da nisam zakomplicirala objašnjenje. Meni je moj gin ukinuo folnu u 11 tjednu i bilo mi je manje muka, e sada placebo ili ne....
Ali mučnine su lijep znak trudnoće, meni čim bi malo prestale ja u panici...:lol: samo ti nama lijepo javi koliko vas je :-D
Bubekic drž' se !
Srecha :fige:
Tek sad vidjeh ... Milasova čestitam!
bravo, milasova! :-D (mi smo vidjeli srčeko naše curke na 5+4 :))
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
milasova cestitam! :-D jeeeeej!!
Milasova čestitam na mrvicama!!:-D
mogla bi vidjet srčeka za tjedan dana,6tt je taman :zaljubljen:
Jeeee!
Čestitam Milasova!
:-D
Milasova čestitam, predivno:-D :-D Ja sam svoja srčeka vidjela sa 5+4 pa bi ih mogla i ti vidjeti na slijedećem uzv!
Milasova, za dvije mrvice :-D:-D
Bubekica, za betu :fige:
milasova čestitam!!!!
mi smo svoje srčeko vidjeli sa 6+2
Milasova:heart::heart:
Milasova čestitam, lijepo ste se pobrojali :-D:-D
čestitam milasova ;)
Milasova8 :-D :-D, jeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Presretna sam kad ujem tako lijepe vijesti!!!
Mare41, kad je tvoj UZV? S nestrpljenjem čekam tvoja dva srčeka? :-D
ajme Milasova čestitam :-D dvije bebuške
Milasova super mislim da ces vidjeti srceka
Milasova, meni su se tocno prvi dan sestog tjedna culi otkucaji, medutim nema panike, kod svakog moze biti razlicito, mislim ako ih ne cujes odmah....ali bi moglo!