Ajd Luck nek ti bude Luck za Valentinovo :-) možda i taj drugi uspije pa su šanse veće
Printable View
Ajd Luck nek ti bude Luck za Valentinovo :-) možda i taj drugi uspije pa su šanse veće
Hvala Stipka..i mene malo tjesi ovaj put taj drugi :-) kako si ti?
Dobro sam. Šta mi drugo preostaje hehe. Ma sve ok,malo odmora i gibamo dalje. A ti obavezno nakon insem.ponovi gradivo i doma :-)
Ma nego sta nego dalje..ja sam vec pricala sa doktorom sta ako..vjerovatno bi isli u blagi stimulirani ivf..al o tom ako bude potrebno.. gradivo moram ponovit za nefalit u srijedu ujutro u 05h jer MM ide na put oko 06 :uteg: :-)
Uhu,veselo..rana gimnastika hehe. Bit će to sve ok,nadam se da neće dalje bit ni potrebno,a ako bude rekla sam ti da će te sigurno slat u blagi postupak. Ako slucajnooo ne upali,nemoj odma gibat dalje ako bas ne goris ,jer nakon hormona ima se dosta šanse i u prirodnom djiru ako je s muževima sve ok,jer ti hormoncici djeluju na većinu nas malo duže, i pretpostavljam da ćeš sigurno imat ciklus dva nakon hormona uredno sve s ovulacijama i svim ostalim. Ovoj jednoj je bas tako upalilo a ovulaciju i mengu je imala dAa bi li jednom do dva put godišnje. No,nadam se da će ovo upalit i da ćeš okončat s ovim pričama :ghug:
Nisam bas jutarnji tip al eto sto se mora nije tesko :-) svakako ne bi odma isli zbog financija morali bi se malo zbrojit pa onda al sto kazes mozda nam i kucna radinost upali..vidjet cemo sve..hvala ti na podrsci :heart:
Uvijek :ghug:
Isadora cestitam..bas lijepa vijest...Stipka drzi se..glavu gore...malo odmora i ides dalje..nema odustajanja....je li zna netko koliko kosta gonal...dr.Poljak mi je rekao od 2.do 5.dana femara ..ultrazvuk peti dc pa gonal od 150 iu...pretpostavljam da se to koristi od 5 do 9 dc ovisno o broju i velicini folikula?
Evo cure da javim da mi je već gotov nalaz. Nalaz je dobar osim onog najsitnijeg. AMH prije 5mj.bio je 14.5 sad je spao na 9.3.. užasno :(
Ma teško. Može bit kakvo laboratorijsko odstupanje. Teško može u par mjeseci past toliko.. bar po nekom pravilu,iako u medicini pravila nema. Jesi vadila u isto labosu?
Da, baš je veliki pad :(
Ma ja ti to ne virujem ništa... ili je prvi greška ,ili drugi. A sve i da ti je 9 ( moj je toliki bia prije par god,malo ispod 9) pa jajašaca ko u priči. Ne opterećuj se s tim,to nije pravilo za ništa.
A ko će to više znat, možda nebi bilo loše ponovit. A više za izludit.
Najbolje bi bilo ne analizirat uopće ništa hehe.
Luck? Jesi obavila? :-)
Jesam..evo taman stigli doma..skuhala caj i odmaram..danas me bolilo najvise dosad i jos uvijek me boli lijevi jajnik ?? Nezz..vidit cemo,imali smo 7.5 milijuna spermiogram malo losiji nego prva dva puta pa..prije obrade normo a iza oligo..mene tjesi onaj jedan hiperaktivni :-)
Ma i to šta kažeš :)
Luck,jesu ti folikuli bili na lijevom??
Jesu na lijevom su bili..prva dva puta me bolilo navecer prije inseminacije..ovaj put me bolilo jucer i to do navecer pogotovo kad bi sjela..
Cure hvala svima na čestitkama! Imamo jednu mrvicu koja ima cirkulaciju, to bi bilo srce pretpostavljam. Sve je u redu, sad sam 5+5 tt.
Sretno svima da što prije ostvarite željenu trudnoću :-)
Isadora,čestitke :-D:-D Luck,to boli do ovulacije..tj nakon šta ovuliras prestane bolit. Kad folikuli puknu.
:bouncing: Isadora cestitam :heart:
Stipka,znam..zato se nadam da su oba pala nakon tr boli :-)
Ma ako si primila štopericu,pukli su sigurno hehe. Samo je pitanje šta je unutra. Ostalo je neupitno
Di ste cure , ima li kakvih dogadanja? Ja sam evo bila na pregledu na humanoj. Dr.je potvrdila da vidi blago proširenje jajovoda, kaže da probamo bar jednom ivf pa ako ne upali onda odstraniti jajovode
Opet ne kužim. Kakve veze imaju jajovodi sa ivf??
Di nam je nasa trudnica Latica??
Imam hydrosalpinix, proširenje jajovoda u kojima se nakuplja tekućina, ona je embriotoksicna ( u mom slučaju je riječ o blagom proširenju, i te tekućine nekad ima nekad nema pa cemo zbog toga ipak probat sa ivf bez da se izvade jajovodi ako ne uspije odstraniti će se jajovodi. Nadam se da sam uspjela ukratko razjasnit
Ja sam od 2dc na bemfoli 150 a od danas (6dc) ukljucene i cetrotide. Jucer 1.uzv 15 folikula od 11-12mm a sutra 2.uzv.
Mene zanima iako je to jos daleko i nadam se da cu doc do toga,kakva je anestezija u sparca prilikom aspiracije? Koliko je bolno?
Ivy1986 naravno da ces doci do aspiracije lipi broj folikula imas. Nema opce anestezije, dobije se nesto za bol..da se izdrzati..vec sam i zaboravila kako je a nadam se da cu uskoro i ja u novi postupak
Željkice draga tu sam, evo ušla u 26tt. Dobro sam, opet me zezaju proteini, al ne otičem i tlak je dobar, za sada. Drob mi narasta puno, pa sam sva troma, beba lupka svaki dan. Radim još misec dana, pa godišnji, pa porodiljni.Samo da bude sve ok :-)
Kad krećeš na FET? Tribala bi skoro??? Držim fige :-*
Cure sretno vam svima, puno visokih beta :-D
Ivy1986 kod Šparca ti je odlična lokalna anestezija, dobiješ dvije bockalice u guzu, u jednu stranu Voltaren, u drugu stranu nešto za smirenje. Meni je bilo super, ništa me nije boljelo :-).
Aj malo ste me smirile jer mi je panika s ovako velikim brojem folikula ali nek ja dodjem do toga pa cu panicarit u tom trenu.hehe. Bude li sve po planu sutra zadnji uzv i mogla bi aspiracija u nedilju
Nema panike,i ja sam ih imala dosta pa ništa.. hehe.
Ivy kakva je situacija?
Pitanje curama koje prate cerviks tijekom ciklusa,koliko prije M se obicno spusti?
Sutra stoperica pa se dogovaramo dalje,pretpostavljam ponediljak punkcija. Sad vec ima cca 20 folikula po 16-17mm
Suuper!! Sretno!! :fige:
Ej draga. A to ti je sve individualno. Kako kome. Al u pravilu ,spusti se većini s kojima ja oko tog diskutirala i kako struka kaže,čim organizam shvati da nije došlo do začeća. "odma "nakon ovulac... no,,nekom Par dana nakon,a nekom par dana prije M. Tako da,pravilo je da pravila nema. Kod mene se spusti vrlo brzo nakon ovul..dva tri dana,i ne mrda vise hehe... ako ne mrda,mislim da teško može bit ista.. nekim u uspješnim postupcima zna šetat,malo gore malo dole..pa se posli digne kako spada. Al ako ne mrda,bar šta se mog iskustva tiče i cura oko mene ,ništa od toga.
Kako si ti,koliko još do testa?