Mis sjatki najsladi.. Drzite se i budite cvrsti. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ❤️❤️❤️❤️❤️
Printable View
Mis sjatki najsladi.. Drzite se i budite cvrsti. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ❤️❤️❤️❤️❤️
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
O joj :-(
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Muma, drzi se! I ljubi hrabrog djecaka. Cesto ste mi u mislima :heart:
Muma, grlim te!
I puno pozitivnih misli šaljem tebi, tm i prekrasnom dječačiću.
:heart:
a joj,a joj!!! :-(
Ljubi nam ga puno,mislimo na njega!
:-( Daju li mu štogod protiv bolova? Smiju li uopće?
Bezbroj vibri hrabriću~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Muma draga grlim te jako!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~♡♡♡
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vibram
više ne znam ni za što
ma, za sve
držite se, čuvajte, mazite
Muma, zagrljaj ti šaljem.
Dragi nas lavic ❤️❤️❤️❤️
Sent from my iPad using Tapatalk
išiš izljev:evil:
ljubimo te lavonja:heart:
stalno mislimo na vas
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
da ga sto manje boli.
~~~~~~~~~~~ da što manje boli i Lovru i tebe
Pitala sam jednom prilikom da li dobiva nešto protiv bolova, rečeno ni je da dobiva svoju standardnu terapiju i da bi ona trebala pokriti i bolove. Ali znam da mu za sad ne daju ništa specijalno baš za bolove. Rekao je doktor da će mu dati ako će vidjeti da ga boli. Problem je što on više ne može reagirati pa se na njemu ne vidi tako lako da ga boli. Ako će i danas biti isto kao jučer, tražit ću nešto. Ja ga ipak još uvijek koliko-toliko mogu "pročitati".
Vezano uz fb stranicu - nije loša ideja ali nisam sigurna koliko bismo postigli time da se skupljaju novci za nekakvu "dijagnostiku" kad je danas teško skupiti novce i za liječenje bolesnog djeteta. No nije da se ne isplati pokušati. Vidjet ćemo najprije što ćemo se dogovoriti s doktorima vezano uz to što točno trebamo napraviti.
Hvala vam svima što ste tu, što bodrite našeg lava i mene :ghug:
drži se pajdo, i da te što manje boli :zaljubljen::heart:
muma tebi i MM veliki :ghug:
:(
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart: :heart: :heart:
Svima vam želim puno snage!
Puno, puno snage ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
U mislima i molitvama ste nam stalnoooo :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i natrag da se izljev povuče i da našeg hrabrog lavića ništa ne buba
Još malo i prvi rođendan je tu :heart:
Puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
:heart::heart::heart::heart::heart:
samo da ga ne boli, mišić mali....:heart:
Vezano uz FB stranicu; ne moraš se opterećivati dijagnostikom. Bitno je da ljudi čuju za Lovru, stranica bi bila prvenstveno radi potpore (kao vibrice ovdje :heart:), a kad bi imala neke konkretne informacije o liječenju koje treba financirati, objavi se broj računa i to je to. Jedna slikica prije bolnice i jedna sad, iskrena priča.. Ako te to opterećuje, pošalji mi u inbox, napravit ću je ja. :ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~
:heart: :heart: :heart:
Lovro ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Muma dođe mi da se prošvercam na rebro samo da te zagrlim :love2:
Lovreku ~~~~~~~~~~~
Ljubavi nasa malena ljubimo te puno. ♡ Muma draga veliki zagrljaj ti saljem i puno pusa tebi i lavu. ♡♡♡
Muma, Lovro ♡♡♡
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~:heart:
da nema boli