Moja trenutno nema raske,,vaš ne zanima hoće li ipak danas imati srz?
Printable View
Moja trenutno nema raske,,vaš ne zanima hoće li ipak danas imati srz?
Moja kćerka 6. razred često ima sate matematike na avsnjkoj terasi na krovu škole. Terasa je dijelom natkrivena, dijelom otvorena i tamo su stolice. Na istoj terasi se održavaju roditeljski sastanci.
Eto nisu imali , sreća u nesreći bio i zadnji sat pa malo slobode dobili
Summa summarum: https://slobodnadalmacija.hr/vijesti...-dobru-1045124
Kao što piše u nadnaslovu: Ne ponovilo se :nope:
Može
Ali me ne pitaj kako
Jel znate jel dovoljan mob sa 3 GB rama za teams
Poslano sa mog FIG-LX1 koristeći Tapatalk
Možeš. Možeš istovremeno biti i spojen na isti videocall s oba uređaja ako želiš (npr na jednom gledaš ekran a preko mobitela slušaš/pričaš na slušalice, pa ako se moraš pomaknuti možeš bez da uključuješ zvučnike na laptopu ili da smetaš druge). Ako uključuješ video možeš uključiti blur opciju da se ne vidi pozadina ili staviti fake pozadinu (bijelo, neku sliku i sl - sve to dobiješ automatski s Teamsima)
Koliko se sjećam moja ga je imala ne tabletu s 2 GB ako se dobro sjećam
Hvala... Zbunilo me jer su napisali na 1 uređaju.
Mozes i sa zoom app
to je sad glavna zabava kod klinaca
neki dan sam ja svog našla kako isprobava te pozadinske slike...
kaže da se profa smijala...
eh da je samo kod klinaca
iskustva da su se djeca vec vratila u skolske klupe nakon samoizolacije cijelog razreda?
kak je proslo?
Kod mojeg starijeg je cijeli razred bio u samoizolaciji jer je jedan ucenik bio pozitivan. Vec su se vratili na nastavu. Tijekom samoizolacije imali su nastavu u realnom vremenu (zoom) i redovno su isli s gradivom naprijed. Znaci, ako je skola ujutro, u 8.00 je bio pred ekranom i tako sve do cca 13h, po rasporedu. Nije bas imao puno praznog hoda, popodne su bile zadace i ucenje, odradio bi i trening, uglavnom brzo je proslo.
Nastojali smo da se ne mijesa s nama, stvarno je to postovao, izolirali smo ga u njegovoj sobi. Ja sam mu s maskom nosila hranu, koristio je jedino zajednicku kupaonicu.
Srecom, ni on niti itko drugi iz razreda nije razvio simptome za vrijeme izolacije.
To da nisu razvili nitko drugi je super za cuti!
Kod mog sina je 4 razreda bilo u samoizolaciji zbog pozitivnog profesora . U skoli nose maske, saznali su 8 dan od zadnjeg kontakta, odvalili 4 dana u nastavi na daljinu ( bio je vikend) .
Nitko nije razvio simptome, profesor je dobro, djeca su se vratila na nastavu, profesor takoder.
Mi naseg nismo potpuno izolirali. Procjenila sam da je sansa 8 dan od kontakta, drugi kraj prostorije i svi s maskama -minimalna. Vecinom je bio u svojoj sobi i nije izlazio iz kuce. Policija nije dolazila u kontrolu.
Mojem je zadnji dan policija pozvonila.
Srednjoj.
Mislim, nije to bila prava nastava. Morali su sjediti za racunalom u pravom vremenu, ali nista nije bilo uzivo osim jednog predmeta. Ostalo je bilo klikanje i gotovi pisani materijali. Kao i u proljece.
Kod mojeg je ipak vecina bilo uzivo (prof. se snima, objasnjava lekciju, propituje kome sta nije jasno...). Manjina je samo slala materijale preko loomena, bez snimki.
Od sutra lucijanka
Da cijela ,s time da su par razreda već neko vrijeme bili u samoizolaciji
Moj je online bio veći dio prošlog tjedna, i bit će još sljedeći tjedan (odluka na razini škole). Nakon toga ih, sudeći prema brojevima, vjerojatno čeka grupno zatvaranje škola i online za sve, ali o tom potom, rado bih da nisam u pravu :|
Moram reći da online nastava ove školske godine funkcionira puno bolje nego prošle, i više je nalik na pravu školu. Satove imaju uživo s profesorima u realnom vremenu, isto tako dobivaju i zadaće, sve je kao u pravoj školi, osim što fizički nije tamo. Ali ono što zaista fali i ne može se nadoknaditi su praktične vježbe iz određenih predmeta, i to ne znam kako će izvesti ako se online produži. Isto tako, ne znam kako će s ocjenjivanjem - zasad gotovo da i nema ocjena, nisu još stigli pisati testove.
U svakom slučaju, za razliku od proljetos kad praktički nije dizao glavu od računala i stalno je letio sa zadatka na zadatak, sad mu je dan puno bolje strukturiran i on je zadovoljniji.
Ja nadobudno mislila kako su jesenje ferje samo kod nas,kad ono prepisani iz EU
Moja je od sutra online preko Teamsa zbog samoizolacije razreda. Kako to funkcionira. Baš imaju video nastavu preko toga ili? Vidim sad kad sam ušla kad su neki učenici bili u SI samo zadatke tipa danas smo radili to i to, pročitajte to i to, riješite to i to. Ako je tako onda nema nikakve razlike od online nastave proljetos.