Vidjela danas u Mulleru u ZG (cca 15 kn), pa pretpostavljam da ima i u ST.
Printable View
hvala cure!!
ja volim takve, u Kiki imas veci izbor: Vossen, Esprit, Benetton (one koje trenutno imaju su mi tanki, prijasnji su bili ipak deblji)
sljedece koje cu kupiti su Vossen-ovi, nekako su mi najbolji pod rukom, a pokazali su su super jer sam kupila manje za ruke, da vidim kakvi su nakon pranja.
Gdje u Zagrebu kupiti dvosmjerni zatvarač?
opet ja s kostimima :lol:Tražimo Jasminu (Disneyevu) u Zagrebu. Je li tko vidio i gdje?
Jel se moze u Hrvata kupiti pristojna tkanina za posteljinu? Sve sto sam ikad vidjela mi je bljeeeee...
Trebam ogromnu navlaku, pa ne mogu kupiti standardnu. A i tu standardnu, uvijek se zakeljim na neku super skupu...
gdje u ovo doba godine u zg kupiti kupaći kostim?
u liscinom web shopu ima!
i još ti je sniženo. ja sam kupila u outletu na webu 70% sniženo rublje i sutradan mi je došlo doma.
baš su brzi
koji si kupila?Ž
mene pitaš?
Gdje ima za kupiti drveni šah? Da nije neka svemirska cijena, ali da je bar donekle kvalitetan.
Stavila sam i na burzu, ali da pitam i ovdje: svi smo mi kao djeca imali one pločice s brojevima - obično su bile plastične, brojevi bi bili pomiješani i bilo je jedno slobodno mjesto. Onda smo razmještavali brojeve tako da ih složimo po redu. Sjećate se toga? Je li tko vidio takvu pločicu po dućanima s igračkama u zadnje vrijeme?
znam na šta misliš, ja sam ih imala nekoliko, ali gooodinama nisam to vidila nigdje
Ima ih za kupiti s likovima, Croit mislim da ih radi, ali s brojevima (što i ja tražim) nema. Bar ja nisam to nigdje vidjela....
E ova me tema sjetila na nedavni događaj...
Ulazim ja u Profil, nadobudna, na ulazu pitam curu gdje im stoje prazne kazete (onaj odjel s cd-ovima). A cura dobro da me nije pitala kaj su to prazne kazete. :lol: Uglavnmo, odgovor je bio da toga više nigdje nema za kupiti, gledali su me kao da sam ispala iz nekog filma iz 80-ih.
Na kraju sam ih ipak našla u Nami.
ja sam sebi u jednom naletu nostalgičnom KUPILA tu pločicu onu veću (bile su dvije veličine od nekih 5,6 cm i 10,11cm) u NAMI na Trgu
ja sam kupaci kupila u intersporta, isto je snizenje
jednodijelni doduse, ali i trazila sam nesto za terme, da stisne ovaj moj rekvizit za trbusni ples :)
Gdje se može kupiti šećer za želiranje?
Cisalfa King cross, vidjela sam puno jednodjelnih (ne sjećam se dvodjelnih)
mene zanima gdje se može kupiti šlaufić za kupanje za male bebe?
i gdje bih po povoljnoj cijeni mogla kupiti obične široke T-shirt majice?
Drage moje žene , molim vas za pomoć.Stvar je u tome da nikako ne mogu naći za svoje djete školske šlape.Ove šk. godine smo kupili 4 para koji su se naravno raspale tj razljepile a ne daju se zaljepiti .Jučer smo na brzinu kupili lagane tenisice , no sada je došao iz škole i rekao da mu je učiteljica rekla kako u tome ne može biti u školi već da mora imati baš šlape .Problem je sljedeći jer on iako je 2. razred nodi broj 36 i ima dosta široku nogu i sve one navlauše šlape mu na palcu navuku divlje meso jer ga žuljaju .Gdje da kupimo dječje šlape a da se ne raspadnu u roku od mjesec dana ??
valek u ilici kod frankopanske
skuplje su, ali kvalitetne, a rade i po mjeri
Naturino, sada je i akcija, pa kostaju oko 130kn.
Valek radi cipele i papuče do broja 38.
A mene zanima gdje kupiti, kvalitetan, ali stvarno kvalitetan digitalni toplomjer?
gdje kupiti djecje tregere?
Mi ih nosimo, a vidjela sam na još par djece u parku ovo ljeto. Kupila sam ih u Nami na trgu, oko 30kn, kod izuzetno neljubazne prodavačice koja se nije mogla načuditi kako mogu dečku kupiti crvene tregere. Uglavnom preslatko mu stoje:-)
mi imamo dvoje iz h&m-a i jedne esprit....
moji ih ne nose stalno, par puta sam im stavila, za neku prigodu...