valamala ,nemoj molim te jos raditi nikakav test
Printable View
Delfin:-D:-D:-D:-D
Jesen 82, pogledaj moj raspon beta u potpisu dr kaže ok!!! I za sad su dvojke dok ne počnu kucati srčeka bit cemo 100 sigurni tako da nema razloga panici :heart:.
Mislim da je to kod svakoga vrlo individualno neke su imale i veću betu pa je bila jedna bebica i obratno.
Delfin bravo,bravo:-D:-D Cestitam od :heart: samo pij Utrogestan,hvala Bogu pa su ti odmah rekli da ih pijes,meni u prvom postupku bila biokemijska trudnoca,dr. mi rekao da moram vaginalno koristiti utrice,u drugom postupku beta 117,pocelo brljavljenje i ja ovdje na forumu saznam da utrogestan smijem piti:-o,ali je na zalost bilo kasno:cry: samo miruj i vidjet ces da ce se beta fino poduplati,a to je najvaznije.
kisa:love2:
delfin čestitam:klap::-D:-D
jesen~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cure hvala vam, danas mi je već nekako bolje
Delfinko čestitam od srca i miruj,
jesenko sve će biti dobro, ne brini
Valamala držim fige i ne predavaj se, medicina nije 1+1=2
Ja sam krvarila, nikako stavljati utriće, sad ih uzimaj na usta! Strogo mirovanje, i pošalji muža u ljekarnu na Dolac da ti kupi homeopatske granule Arnica Montana H3 7C. Uzimaš po dvije granule ispod jezika jednom dnevno i za vrijeme terapije ne smiješ pit kofein u nikakvom obliku. Ja imala hematom oko cijelog ploda, reko gin prijeteći pobačaj i da molim boga...Prestalo u roku 3 dana od tih granula i na idućem uzv ni traga od hematoma. U svakom slučaju, ako kod tebe nema uopće svježe krvi nije alarmantno al bolje spriječiti nego liječiti!
Kinki, hvala ti draga. Za sada neme krvarenja, samo tu i tamo smeđo-rozi trag na papiru ili gaćicama. No, ako budem trebala granula javim ti se na pp.
delfin , sve cestitke,nemoj brinuti i sam avidis da na forumu ima dosta zena koje su imale takvo krvarenje.
zbam da je tesko kad vidis da nesto brlja ,ali strpi se malo i proci ce ,pa ces uzivati u svojoj trudnoci
delfin prvo da ti čestitam!!! Ja sam u prvoj T imala isto takav spotting od 8dpt3d i trajao je oko 2 tjedna, samo sam stavljala utriće 3x2 (stavljala, a ne pila, jer bio samo smeđi spotting a ne krvarenje) i mirovala malo više. Sve je ispalo OK! Bila je riječ o tzv. probojnom krvarenju koje se nekad desi u vrijeme očekivanje M čak i u trudnoći, čak i uz utriće. Od srca ti želim isti sretni scenarij!
delfin, tek sad vidim da si nam trudnica, čestitam!!!
što si imala za supresiju, pretpostavljam decapeptyl? jel još uvijek rade samo s tim u Vg?
Charlie, i ja se tako nadam.
Andream,tako je,primala sam decapeptyl.
Eto i mene nakon male pauze...u nekoj sam strci bila.
Prvo da čestitam Jesen (i ne brini za betu) i Tanjam:-D
ValaMala držim fige, jaaaaako, jako, iz petnih žila
Slatkica,Belives ...za vrijemekoje sve sporije prolazi, hahaha
Tlukaci5, Lua, Kiša šaljem vam veliki zagrljaj...u sljedećoj akciji ste vi dobitna ekipa! :love2:
Sign jupiiii za duplanje :-D
Seka35, Linaxx bravo za vrhunski UZV, nek sve ide u tom smjeru
Delfin, užasno mi je drago zbog bete, ali kao što su ti cure rekle, obavezno mirovati, ako ništa drugo, onda zbog grižnje savjesti koju sam ja imala poslije takvog iskustva, a sigurno bi isto završilo, bez obzira na sve.Al daj sve od sebe što možeš...svu sreću ti želim i pozitivan ishod!
Ako sam koga izostavila, sorry...puno je novih vijesti u ovim zadnjim danima, al budite sigurne da vam želim ono što si same želite :-)
Ja idem na prvi UZV sutra, i strah me :-xa ne znam zašto! Nemam nikakvih trudničkih simptoma, uopče nisam svijesna!
Veliki pozdrav svima!!!!
Kinki, isprazni inbox!
tally : [/QUOTE]Ja idem na prvi UZV sutra, i strah me :-xa ne znam zašto! Nemam nikakvih trudničkih simptoma, uopče nisam svijesna!
Veliki pozdrav svima!!!![/QUOTE]
Ne brini i meni su se simptomi smanjili , stvarno tu i tamo me nešto žigne ali u pravilu sam bez simptoma osim kaj mi se puno spava....:-P
Jedno jaaaako kucajuće srce!!! :kiss:
Ja idem na prvi UZV sutra, i strah me :-xa ne znam zašto! Nemam nikakvih trudničkih simptoma, uopče nisam svijesna!
Veliki pozdrav svima!!!![/QUOTE]
Ne brini i meni su se simptomi smanjili , stvarno tu i tamo me nešto žigne ali u pravilu sam bez simptoma osim kaj mi se puno spava....:-P[/QUOTE]
I meni je isto tako! A kada si točno išla na prvi UZV? Meni je sutra točno 6 tjedana (24dpt)
Za srčeko je rano, mislim!
Hvala Snekiću!!!!
Tally, samo se ti nadaj , vidjeti ćeš! :zaljubljen:
Jesenić moja, ti ni ne moraš više na ponovne bete :mrgreen:, samo mirno čekaj UZ (možda sa 2 :heart: ?) :-D
Moderatorice će još pomisliti da gatam iz graška, ups, graha! :lol:
Nije li naša kiša danas vadila betu?
evo vraćam :kiss:
Jutrost test, minus kao kuća. U ponedjeljak moram izvaditi betu, pa ću odmah vidjeti s dr. što dalje
Kiša, kad ćeš (ako ćeš) vaditi? Nemoj se bedirati prije vremena :love2:
a vjerojatno u poned., bediranje me djelomično i pustilo, jer već razmišljam o idućem postupku
kiša i vala... baš sam ljuta i tužna zbog vaših minusa:-x:-(
znam da ne moogu utješiti.. mene nitko nikada nije mogao... samo ću vam i jednoj i drugoj poželjeti da sljedeći put bude dobitni... od srca:heart: .... ljubim vas puno puno
ja čekam nalaz svoje bete.. i znam da sam dosadna sa svojim brigama...ali nadam se da je prekrasna i da više ne moram vaditi jer mi se ovaj tjedan čini kao godina čekanja....
senkica držim se, ali ide malo teže8-)