i moja;( u analizalabu
Printable View
Jao, jao... Puse i zagrljaj geceti i pirici. Ne znam što bih rekla. Keep your eyes on the prize, kako Ameri kažu. A ponekad se treba i dobro isplakati. 'Bemu.. :-(
pirice, geceta žao mi je :love2:
meni to izgleda kao da su bile dvije u početku,a od nedavno se nastavila samo jedna beba razvijati.tako se čini,a to sam bog zna kaj je.možda su svejedno dvije....s možda je oduvijek jedna....vibram za najbolji mogući ishod...ne treba razbijato glavu...budimo sretni sada..to je sve:zaljubljen:
Tamo si bila ipak?pa cudno mi je da su bas iste isti dan u istom labu,tebi nije?meni su jos diktirali na telefon jer su mi poslali prvo prazan nalaz
sara, draga, čestitkeeeeeeeee!!!!!
tantolina, čestitam!!!!
sara čestitam, baš mi je drago da je tako velika brojka da te umiri
jeeeeeee...sara38...malo te zezaju tvoji igrači,ha?zezaju te zezaju...hehe.....znaš kaj još ovisi...sati u koliko si vadila..ako nisi vadila u isto vrijeme onda je to najvjerojantije razlog....nekima beta zna jako porasti u samo par sati..
ma to je više nego dobro..to je priroda nije matematika....ovo meni izgleda savršeno....meni je drugabeta bila 4500
Sara čestitam!! :)
Pirica i Geceta :love2:
Sara mislim da nema razloga za brigu, ovo je krasna beta. Možda je stvarno jedan odustao pa je zato bio manji porast 1. na 2. beta, a sad se preostali zahuktao...nagađam, pravi odgovor dobit ćeš na UZ, ali ovo je stvarno lijepa brojka i već bi se na UZ trebalo nešto vidjeti. Kad ideš?
Sara, cestitam. drzim fige. Pirica i Geceta, zao mi je. ali nas je troje i idemo dalje u pobjede. Moramo vjerovat da ce nam doci ta sreca. ja vjerujem! ne odustajem. Rekla je tikica prije nego sto je ostala trudna, ovaj put moram uspjeti i bila je nekako mirna.
curke, pogledajet potpis od Inesz kako je beta rasla....... sve je moguće. ne se predati prije vremena!
sretno svima
:-) da, sve je moguće, nadanje u sretan ishod neka bude zadnje od čega ćemo u životu odustati.
Svakoj od nas koje smo u očekivanjima i preplavljenje brojnim nadanjima i strahovima, želim mir i osobni osjećaj radosti i uspjeha.
Vrijednosti bete iz mojeg potpisa bile su takve jer je cijela polovica gestacijske vrećice bila zarobljena starim organiziranim hematomom (dimenzija 32x18x12mm). Radi toga hematoma, beta koju su stvarale stanice trofoblasta gestacijske vrećice nije mogla prelaziti u moj krvotok i nije se mogla u njemu ispravno detektirati pretragom-zato smo imali male vrijednosti i neujednačen rast bete.
Sve drugo bilo je na pregledima u redu, a hematom se je uz mirovanje nakon nekoliko tjedana resorbirao (nikad nisam krvarila).
Ovakvu stuaciju liječnici rijetko vide, ali je moguća.
:-)
Zato, podignimo se bez obzira koliko nam ponekad bilo teško i koračajmo prema svome cilju. :-)
HvalA,drage ali ja sam vec pala.Bila sam sigurna u uspjeh i rezultat me dotukao:( znam da je sansa bila mala ali ja se jednostavno nisam pripremila na neuspjeh. Od sinoc imam i smeckasto na gacicama ali jos nikako procurit.
geceta,pirica jako mi je žao :(
sad sam i ja išla napraviti test- danas mi je 8dnt i negativan je, ali se ja ipak nekeko nadam da bu to bilo ok. Ne mogu ne nadati se
Drage cure, mislite li da bi sura mogla ići vaditi betu obzirom da će mi to biti 12dnt, a ujedno 4 dan nakon primljenog Brevacida? Naime, sada sam ga prvi puta koristila pa nisam sigurna da li će biti rano? Naime, nemam ama baš nikakvih simptoma, i već mi je dosta utrogestana i estrofema... i ruku na srce, mslim da ni ovaj 13. put neće biti uspješn...
I još nešto... da li bi sutra odmah mogla uz betu tražiti i vrijednosti štitnjače (TSH, T3, T4) - da jednim udarcem ubijem par muha? Nisam sigurna da li na njih utječu svi ovi hormoni koje sam primala...
acitam, mislim da ti je 4 dana nakon Brevactida ipak malo prerano za betu, pričekaj još 2 dana. i sretno!
Hvala, znači malo strpljenja...
acitam, ja isto mislim da je prerano. bolje da vadis betu onda kada su ti rekli, a za hormone stitnjace ja ne bi vadila nego 2 mjeseca nakon stimulacije i to se vadi mislim 3 ili 5 dan. ciklusa...tako nekako...ocito ima razloga za to. Ako hoces moj savjet procitaj neku knjigu, npr. meni je puno u strpljivosti pomogla knjiga u zagrljaju svjetlosti.sretno
kiarad, samo mali ispravak tvog posta-hormoni štitnjače nisu ovisni o danima ciklusa.
mare, nisam bila sigurna. tak sam i napisala....jer to sam davno vadila pa se ne sjecam.
nego imam pitanje....nakon neuspjelog ivf-a i ocekivane m., kada obicno nastupi 2.m? ako netko zna puno bi mi znacilo, barem otprilike....jel istina da se ciklus produzi ili kak to ide?hvala
Mislim da to kiarad ovisi od žene do žene. Meni stiže kao i obično.
anddu, hvala puno.
Meni je danas 2. dnt... Još barem 10 to go. Ovaj put sam odlučila da ću raditi, možda baš to što ću biti zaokupljena drugim stvarima bude dobitno?
Pozdrav!
Eto nakon dužeg vremena prijavljujem jučerašnji transfer jednog embrija i sada čekam 5.1. pa idemo vaditi betu!
evo cure i ja se prijavljujem ovdje, nadam se da me primate :mrgreen:.
danas transfer jednog trodnevnog 8-staničnog embrija. sad kreće odbrojavanje... beta 3.1.
Tikki, ja ti to bas ne preporucam ako imas stresan posao jer sam ja tako prije 2 tjedna i nije dobor zavrsilo, umjesto da sam mirovala jos sam dobila i hiper, tak da bolima nikad kraja. Bilo je prestrasno i na koncu nista. Ostani jos koji dan doma ako mozes. moj savjet.
kitty, blago tebi. Ima nas ovdje i onih koji nemamo sta cekat osim novi ciklus i ponovne pobjede. zelim nam puno djecice u 2012.
Kiarad, ma nisam ni sama pametna kaj da napravim, sad baš ne mogu izostati s posla, ali sam na GO idući tjedan pa se nadam da ću se tada odmoriti. Ali pozitivno je da uz posao zaista ne stignem puno misliti o tome kako sporo prolazi vrijeme, i nekako se nadam da će to biti presudno-u pozitivnom smislu, naravno :)
Iako su mi u Petrovoj uvijek prepisali mirovanje 2tj, u Posojni doktor kaže sve najnormalnije. Mislim da na kraju sve ovisi o malim borcima.
što se tiče mirovanja poslije transfera, ja ne planiram nikakvo specijalno mirovanje. tako sam i prošli put sve normalno radila pa je beta na 14dpt bila 238. poslije se nije pravilno duplala a na kraju je pala, ali to je već neka druga priča. ali očito da ne-mirovanje nije utjecalo na implantaciju.