Smrtni slucaj mi u obitelji, prometna.upravo saznala :-( opet cu put juga tuznom prigodom.
Striko poginuo, strina se jos bori.
A ona je nedavno uspjela izborit se s teskom.bolescu, borac samo takav.
Printable View
Smrtni slucaj mi u obitelji, prometna.upravo saznala :-( opet cu put juga tuznom prigodom.
Striko poginuo, strina se jos bori.
A ona je nedavno uspjela izborit se s teskom.bolescu, borac samo takav.
sucut Lili
Lili, moja sucut
ajme lili, moja sucut! nadam se da ce se strina izborit!
ajme Lili, moja sućut :-(
vibre za strinu
Lili, sucut :(
Lili moja sucut :-(
Br wo10
spajka ti rasturas!
Lili baš strašno :-(
prijavak
bodyshred rise wo 2
težak je ali sam puno bolje odrađivala nego jučer
zadovoljna sam
spajka rasturača!
flopi, jel ti to radis bodyshread?
Willow i ja smo odustale :mrgreen:
Lilli, moja sucut
Spajka i flopi bravo!
Kod mene bodyweight tabata. Ruke mi se jos tresu! Odo sad peglat i pravit dorucak (zamislila sam neke muffine od jaja i povrca, mozda i malo slanine ubacim :škartoc:)
Mb, to je meni bilo na rasporedu danas ali sam se odlucila za Tati.
Odlicno za bodyweight tabatu. Tezak je to wo.
Prijavljujem pyramid za guzu.
Odradila sam 6 rundi od 7. S obziromda se radi o Tatj super zadovoljna sam.
Bole me trbusni misici i otpada mi guza.
Bravo spajka! Rasturas :-)
Ma ne rasturam ja. Ja samo slijedim program. Kao i brdo drugih cura tu.
Ali hvala na komplimentima. Recimo.meni je summer fascinantna sta i u koja nedoba ona to odradi.
A i flopi koja potiho radi. Jos se sjecam njenih rucica s lijepo definiranim misicima.
Puno vas isto radi puno. Ja sam kampanjac.
Kjb od mene imaš maraton za ta dva :lool:. Nagodna sam :mrgreen:.
MB sve je to njemu voda, i on će uskoro kukat da je stala vaga ;-).
Lili moje saučešće :-(, baš tužno.
Meni je malo frka na poslu, samo vas na brzinu pročitam i ne stignem komentarisat.
Bravo cure na odvjezbanom i otrcanom :-D.
Lili :lol: poštovana, posaljote pm Usainu Boltu :lol:
Ja odradila snagu i izmislila dobru kucnu vjezbu. Peflam i za svaki veci i 2 manja ispeglana komada napravim 10 cucnjeva. Odradila s 250 komada. :sp:
Tek sad vidim da umjesto da izmjenim smajlica ja obrisem poruku. Tehnologija i ja :lool:
Pitah Mini pa koliko ona pegla. Nije valjda da spadas u one koje i carape peglaju.
Jao nikako....ali mi se nabralo vesa. I to sam samo polovicu ispeglala. Muz nosi kosulje, 2 djece a imam dojam da imam neke ilegalce u podrumu koliko robe perem. Najmanje moga :gaah:
Lili moja sućut :( držim fige da se strina izvuče
ja sam sinoć odradila zwow 20, kratak je i nije jako težak, ali ono pošten je. Moji sklekovi u burpeesima nikad bolji, pa sam malo bila u onom stanju što zhang kaže, zaljubljenosti u samu sebe :)
zwow 21 sam odlučila preskočit jer mi se nikako ne sviđa, previše toga bih trebala modificirat. zwow 22... ne znam što reći, ako netko želi gledat zuzku kako se muči (i radi sklekove na koljenima) evo https://www.youtube.com/watch?v=2YV52wgs9nY
ali vježbe mi se sviđaju pa mislim da ću ga modificirat (smanjit broj ponavljanja po svakoj vježbi) da ga uopće mogu nekako izvest, da radim ovako kako je ona zadala, brzo bih došla u bezgranični loop
sani bravo!
j-la :kiss:
zaspala sam sinoc prije 23 :sp:
to u mom svemiru zasluzuje neku medalju :lool:
danas kisa i neko trulo vrime, taman za dekicu i knjigu popodne :)
bit ce i vjezbanja naravno :mrgreen: mislim da je neko istezanje na redu ali mogla bi i neki jaci trening pa istezanje iza toga, vidit cu koliko ce mi se dat...
tang bas se muci u tom 22 :lool: ajde nije ni ona uvik bila zvijer :mrgreen:
Lili, moja sućut, žao mi je...vibrice za hrabru strinu, da se izvuče ~~~~~~~~:heart:
Meni je neko kaotično razdoblje uletilo. Sto obaveza, klinci me izluđuju. Velika se zaljubila i želi promjeniti vjeroispovjest zbog toga, srednji opet svako malo popiša krevet a cijelu zimu je bio suh a najmanja je isto u konstantnom stanju cendranja i ˝moja mama¨ fazi.
Jučer nisam ništa stigla, a planirala sam trčati 9km da napunim 100 u veljači.
Sviđa mi se ona kopmbinacija swing-burpee što je rahela radila, probat ću to danas.
Ivana s, zvuči kaotično. Vibram da takvo razdoblje prođe.
Nego, i meni nedostaje 9 km da napunim 100 u veljači :-) Opet se pratimo.
Jučer leđa i tricepsi na vježbanju, plus veslanje i cross trening za zagrijavanje pola sata. Uz onu južinu cijedilo se s mene.
J-la, hvala ti na maratonu:love:
Summer, kako je prošao tvoj matematičar. Moja je riješila dobro, mater i ćaća zadovoljni, ali ipak se ne može natjecati s MIOCašima
Super!
Zaboravila sam komentirati tvoje planove za pm. Meni je ok ukoliko se možeš iskontrolirati pa trčati zagrebački kao trening. Ali stvarno, zadati si pejs i držati se toga, onda u Bratislavi ideš koliko ide, max. Ako se iscrpiš na zg bojim se da bi bilo previše za dva tjedna opet.
Baš sinoć čitala članak na runners world kako je neki trkač kolabirao i umro trčeći pm, drugi u mjesec dana, 32 god. Strašno, vjerujem da je neka ozbiljnija patologija u podlozi ali svejedno, pazi na sebe!
Bravo za matematičarku!
Lili, moja sucut. I vibrice za strinu, da sve bude ok.
Jucer otrcala 5 km za 35:01 - dvije trecine trcanje, jedna trecina hodanje. Za tjedan i po krecem s duzim intervalima trcanja.
Ivana S, bome velika cura - da sto prije prodje kaos!
Bravo svi za treninge po programima, zwow-e, piramide itd... super!
MB super za spavanje, danas će ti biti lakše i vježbati.
Ivana s uh, jest ti težak period :love2:! Bas su sve troje odlučili u isto vrijeme zezati. Mene jedna iscrpi sa mamakanjem, a tri se boriš sa još dvoje. Čini mi se da ti je sad najteže sa zaljubljenom, sve znaju i misle da mi pojma nemamo.
Jesmo zloće, drago nam kad se Zuska pati :lool:. Al jest drago vidjet da se neko ko je zvijer muči kao mi ostali obični smrtnici.
Jadranka super za trčanje, ide to tebi super :-D.
Kod mene je danas neradni dan, spavala sam čak do 9 i 10. Mala nam se smilovala.
Plan je da danas počnem sa Tonyem, al me i dosta posla u kući čeka, pa ću vidjeti.
lili žao mi je...kad te krene, krene te...
ivana, bogme ti je kaos...
ja jučer bila na svom functional treningu, svaki tjedan je drugačije koncipiran pa mi je to super...
jučer trenerica ubacila TRX trake, genijalno...
sad osjetim lagano guzu kako me zateže i ramena
ivana s :love: da malo popusti kaos
jadranka super to tebi ide!
kjb i ivana s bravo za kilometrazu! morala sam pogledat, ja imam 79 km ovaj mj.
j-la odmori malo danas, nece kucanski poslovi utec ;)
boxice bravo, super zvuci trening!
lili, moja sućut :(
ajme lili :love2: moja sucut i najbolje zelje za strinu
ivana, drzi se, mogu mislit kako je
ja sam sebe jucer precijenila
nakon onako lose noci i malo spavanja jednostavno nisam bila nizasta
pa sam lijepo odmarala uz knjigu
danas cu prebacit planirano
bravo za sve vrijedne, a i one koje pametno restaju :)
Lili, moja sućut!
Vibre za strinu!
Prijavljujem 40min trcanja, 5.3km i 10min hoda. Sve skupa 6.3km i 50min na traci. Nakon toga trening na podu.Sve skupa 1:15
Bravo za otrcano i odvjezbano.
e, nisam odgovorila
matematicar dijeli sesto mjesto na zupanijskom od sezdesetak djece (svi nesto dijele, ima cetvrti rezultat)
ljut je na sebe jer je jedan zadatak polovicno rijesio, zbunio se :)
Lili žao mi je :love2:
Trebala bi večeras na trening ali sam prehlađena pa odmaram, u veljači sam otrčala 94km bez polum.
Kjb ja mislim da ti možeš bez problema istrčati ta dva pm samo jedan dosta sporije.
Jadranka dosta brzo si ti to otrčala.
Boxica super djeluje taj trening.
Kris bravo, meni je sve preko sat vremena predugo.
Ivana s drži se, nadam se da će te brzo prestat izluđivat klinci.
Summer zavidim na knjizi, imam hrpu koju treba pročitati ali nikako naći vremena.
Mb odlično za spavanje.
Mini zvuči zabavno to tvoje peglanje.