Čestitam! Drago mi je što je sve dobro prošlo! Mazite se u uživajte
Printable View
Čestitam! Drago mi je što je sve dobro prošlo! Mazite se u uživajte
biska, predivno, cestitam!
Čestitam biska!!!
Biska cestitam!
Poslano sa mog F3311 koristeći Tapatalk
Čestitam biska!!
Lista sada izgleda ovako:
Argente 17.11. 2017./ (M)
snelly85 24.11.2017 / (Ž)
glow 24.11.2017 / (Ž)
Ovan 15.12.2017 / (Ž), (M)
bubekica 17.12.2017 / (M)
JUHU 20.12.2017 / (Ž)
ivancica_001 25.12.2017. / (Ž)
minic 30.12.2017 / ()
MonaLi 31.12.2017 / (M)
Vrci 4.1.2018 / (Ž)
željkica 10.1.2018 / (M)
Eci 30.1.2018 / (Ž)
pak 30.1.2018. / (M)
dominikslatki 9.2. / ()
martinaP 9.2.2018. /(Ž)
Optimist 25.2. 2018. / (Ž)
Hadasa 3.3.2018. / (), ()
Muma 24.3.2018. / (M)
miuta821 9.4.2018. / (M)
mono111 10.4.2018. / ()
Biska cestitam! :-) drago mi je da si zadovoljna porodom i da je sve dobro proslo! Uzivajte zajedno :-)
Biska - čestitam,divno mi je čuti da je prošlo super,uživajte !!!! Brz oporavak želim.:-D:-D:-D:-D
Biska cestitam :)
Cestitaaam!!!
Čestitke Biska...<3
biska Čestitam!
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Biska cestitam od srca!!!
Biska,cestitke od ❤
Ja sam vadila 1.ogtt na pocetku trudnoce,nalaz je bio 5.1,2.ogtt 24.tt nalaz 5.0....tak da bi ovo bio 3. ali moja soc gin je zakljucila da nema potrebe i napisala samo da izvadim guk nataste.
Briseve sam radila prije postupka i oko 20.tt,a sad u 35.tt je planiran bris na streptokok.
I sad sam u soku kad vidim listu.....pa ja sam 2. :-o
Biska čestitke od srca, divno zvučiš, ajmeeeee❤❤❤❤
Mene sad hvata malo panikica pred porod, naročito kad se vidim na listi ;), ali jedva čekam, mantram samo da sve dobro prođe. Od ovoga 8.mj t sve teze ide, od hodanja, sjedenja, nesanice, žgaravice, a i ne-dišice. Bebica mi "sjela" na želudac. A okrenula se već, čitala da bi tad trebalo biti lakše jesti i disati, ali eto, nije.
[QUOTE=glow;3008766]Biska čestitke od srca, divno zvučiš, ajmeeeee❤❤❤❤
Mene sad hvata malo panikica pred porod, naročito kad se vidim na listi ;), ali jedva čekam, mantram samo da sve dobro prođe. Od ovoga 8.mj t sve teze ide, od hodanja, sjedenja, nesanice, žgaravice, a i ne-dišice. Bebica mi "sjela" na želudac. A okrenula se već, čitala da bi tad trebalo biti lakše jesti i disati, ali eto,
Meni jedino kaj je tesko ubovoj trudnoci je ta prokleta zgaravica i onaj period nespavanja.
Ali taj zeluda me bas ubija u pojam jer nemrem vjerovat da nemrem utjecat na to i da ce se pijavit neovisno o dobu dana,hrani ili picu :evil:
A kaj se tice poroda nemam straha samo nemrem vjerovat da sam stvarno to ja na listi....i vec zvucim.ko debil jer sam zapravo provela 8 mjeseci trudnoce u nevjerici da sam stvrano trudna :lol:
Ali sad sam vec poatala nestrpljiva i jedva cekam curku da mi dode ❤
Pazi nas dvije trudnice u 3 i po ujutro hahaha!!
Meni žgaravica krenula sad u 8.mj, pa se sve skupilo, nemrem do zraka, nemrem se naspavati, nemrem ni puno hodati bole stopala... Ali sve za bebu i evo, drago mi je da nisam jedina koja je u nevjerici provela već 8 mjeseci trudnoće :)
Tak je to zbog nedostižnog sna godinama, otuda i ta strepnja oko poroda. Ne zbog fizičkog dijela, nego da s bebicom bude sve ok i da konačno postanem mama❤
Još malo
Slatko je osvijestiti situaciju s pakiranjem torbe za rodilište :)
Sve te stvarčice za mamu i bebu koje su u pripremi... ❤
Sjećam se otprije kako je jedna trudnica plakala nad tim stvarčicama koje je pakirala, a bilo joj je skroz smiješno kad je to kod prethodnica čitala ;)
Tak sam se i ja raznježila. Još malo pa na naše drugo mjesto..
Tu si u pravu,toliko sam se nadala bebi i trudnoci da kad se napokon desilo nisam mogla vjerovat da mi se zelja ispunila :-)
Stvarcice za bebu su spremne ali torbu nisam spremila.
Cak dok sam prala i peglala robicu sve mi je to bilo nestvarno.
Kao da za nekog drugog spremam.
Nadam se da ce taj osijecaj nevjerice uskoro proc....ako nista bar nakon poroda.
Ili cu nastavit bit zbunjena mama u soku i nevjerici :-)
Treba li koja možda pojas za trudnice? veličina je xs, ja sam došla do 63 kg u trudnoći. Čičak je dosta dug, vjerujem da bi moglo pasat i nekome s kojim kg više ako nema jake bokove. poklanjam, glupo mi je da stoji
Ja sam razmišljala o nabavci pojasa ali ne znam da li bi mi tvoj pasao. 29+5 i sad sam na 63.5 (iako već par tjedana nisam promijenila težinu i na dijeti sam za gd pa niti vjerojatno neću dobiti puno više kila...)
Biska cestitke od :heart: Bas mi je drago da je sve tako dobro zavrsilo, potpisala bi takav scenarij :-) Uzivajte i brz oporavak!
Prijavljujem novi strah - od osipa. Mali mi je dobio nekakav osip po trupu za koji i dr i dermatolog smatraju da je alergijski, ali ne prolazi od claritina. Ne mogu sa nicim povezati da je od neke hrane. Uzasno me strah da nije ipak neka zarazna bolest...Sutra je pregled, jedva cekam.
Može bit od vremena. Može bit od aktivnosti. Koža na svašta reagira. Samo polako.
Jel samo trup? Temperaturu nema?
Moj je po trupu imao osip kod sarlaha samo
Nije sarlah drugacije izgleda. Kao urtikarija. Samo po trupu. Nis ga ne boli i ne svrbi. Ma vjerojatno je tako nesto kao sto zutaminuta kaze, ali meni je zlo od straha i ne mogu si pomoci.
Onu bebu sam izgubila zbog pete bolesti , taman u 23. tt i to me valjda sad psiha muci i svjesna sam toga. Pa valjda bi imao jos neke simptome da je zarazna bolest?
Ne nužno. Koliko je staro dijete?
10g. Osip izgleda kao flekice u boji koze ili malo crvenkaste. Kao ubodi komaraca, malo uzdignuti.
Ospice, kozice? Nismo to imali, ali čula sam od drugih da tako izgleda.
Nije, to smo imali. Onak izgleda kao izgrebani komarac, i koza okolo je suha i hrapava. A ne svrbi ga.
Eci, mojoj frendici kcer tako reagira na neke tablete i kreme.
I ja sam se prepala kad sam bila u kontaktu s njom, a ona sutradan dobila osip. Bio je od Plymicola, cini mi se, uglavnom joj malena tako odreagira na neke sastojke.
Znaci i dr i dermatologica misle da je alergija. Ipak sam mu vadila krv i ispada da je blaga viroza. Kaze da se ne trebam brinuti. Osip je i dalje tu i ja se i dalje brinem. Srecom danas mi je pregled kod gin pa cu nju ispitati.
Nadam se da je kod vas sve super i bez briga kad se nitko ne brine ( osim mene
Ja nisam jucer stigla brinuti,kaotican dan. Al beba mi se smjestila tako da jedva disem :/ jucer samo desni bok pomogao
Ja sam jutros imala pregled sve ok bebica ima 1400 g :mrgreen: veca za 2 tjedna!
Eci sretno na pregledu!
Zeljkica super, zbilja velika curka! Jel ti od pocetka 2 tj veca?
I kod mene je sve super, moja je 668g! Veli dr isto velika beba , ali nije komentirala tjedne.
Eci djecak je kod nas,nije od pocetka zadnjih 10 -tak tjedana al tako je bio i mlađi i rodio se velik .
Sad mozemo bit mirne koji dan !:mrgreen:
Joj da , decko, oprosti. E da, sad smo par dana mirne. Tko ce docekati da prođe 4 tj. Moja me uvijek tako lijepo umiri, rekla sam joj da me slobodno cesce naruci, ali nije htjela.
Kako ste svi? Ja upravo u cekaoni bolnice, cekam pregled...krenili pregledi svaka 2 tjedna. Zna netko kad ide ctg na pregledima blizanaca?
Ja sam u petak usla u 8. mjesec i odjednom pocela spavat po noci puno bolje, preporodila sam se.
Javim kako je proslo.