:klap::naklon:
Printable View
:-)
kad sam pocinjala sam krepavala. Do tada sam radila uglavnom Jillian.
ali stisnes zube se pa ide...
i nakon toga znam ponekad neki od tih treninga ubaciti..kad se zazelim Shauna :-)
cesto znam dan istezanja/odmora uzeti iz insanitya..
zao mi je sto dok sam s njim radila, nisam pazila na prehranu. Ovako sam si poboljsala kondu, snagu, eksplozivnost itd, ali nije se (drasticno) primijetilo.. Mislim da, da sam si prehranu iskorigirala kao sada, da bi rezultati bili mrak.
uh...budemo vidjeli kako će ići kod mene, veliki je napredak da sam Jilian odradila četri dana bez zabušavanja.
Hajde pričaj što si još probala , a čini ti se zgodno (meni totalnom početniku odgovaraju stvari kraće od 30 minuta, nemam kondicije , a niti vremena. Klinci mi stalno odvlaće pažnju, pa mi se još teže koncentrirati da radim ispravno . Kad nabijem kondiciju možda ću moći produžiti vrijeme vježbanja...)
Sve od Jillian, osim yoge, to mi je bilo bezveze...
Pa onda:
Bob Harper
PAul Katami
JACKIE warner
pocela sam i P90X, ali me se nije dojmilo..treninzi su predugi i treba malo vise opreme)
zadnjih 5 mj sam radila sa Zuzanom (njene stare sa bodyrocka i nove zwow, ovaj novi bodyrock sa Lisom mi je bezveze..)
kad dodjem k sebi, planiram Body revolution od Jillian da se polako ufuram, pa onda opet na Zuzku i zescu ekipu..
E da, zuzanine vjezbe su ti kratke, uglavnom se vrte oko 12 min, ali ako guras preko svojih granica, onda su super. Ja sam znala ili povecati broj rundili, ili kombinirati 2 trenina pa bi ispalo duze...
Evo najnoviji zuzanin trening:
http://m.youtube.com/#/watch?desktop...qIwQgac4&gl=US
Odlični sportski grudnjaci imaju u Adidasu - skupi su, ali vrijede svake pare. S njima nema šanse da se išta pomakne s mjesta :mrgreen:
Ja već 2 dana na Jillian 30 day shred, boli me svaki milimetar tijela, ali presuper mi je. S druge strane prehrana katastrofa - pitam se hoće li biti ikakvih rezultata..
Ne smijem niti reći koliko kg imam - depresija i tješenje hranom su učinili svoje :(
What's that smell? That's the smell of fat burning! :lool:
ja sam prije dvije godine odradila cijeli 30DS, iz više pokušaja, ali sam došla do kraja
svakodnevno sam mlatila po nutelli :škartoc: hoću reći, nisam pazila na prehranu i kile su svejedno išle dole, samo jaaako sporo
na ostatak posta - :love2:
neke mi zabusavaju ccccc
bravo svima koje su vjezbale
vidimo se sutra
:lol:
sad sam se ulogirala zbog tebe :mrgreen:
ja isto prvo pregledam, malo preskočim i onda vježbam
odradila sam dva levela shreda, treći sam možda započela, ne sjećam se :/
sad radim ripped i puno mi je bolji
al me bole određeni, očito neupotrijebljeni, dijelovi tijela :mrgreen:
Mamica, dobro je poceti bez obzira na prehranu.. Ponekad te bas vjezbanje potakne na to da promijenis nesto u prehrani, kad vidis koliko ti treba da potrosis kalorije, a kako ih lako uneses..
budi blaga prema sebi, polako, malim koracima i bude to islo...
Zhang skroz si u pravu u vezi prehrane i vježbanja.
Ići će to Mamica dolje.
Ovo je vrijeme idealno za zdraviju prehranu, toliki izbor svježeg povrča šteta je to neiskoristit.
Ja prijavljajuem sinoćnjih dvadesetak minuta bfbm i cca pola sata pilatesa.
Odradila peti dan još mi uvijek nije lako, ali ide nekako (zadnju seriju trbušnjaka ne mogu odraditi, sigurno nešto radim krivo jer mi škljoca i preskaće u zdjelici/ kralježnici).
Ali oporavak je puno brži, ne ležim bez snage satima neupotrebljiva (nakon tuširanja sam peglala sat vremena, prije dva dana bi to bila nemoguća misija ).
Obzirom da sam kod kuće , zadala sam si da odradim vježbanje ujutro prije vrućine i do još ne poćnem smišljati izgovore .
jučer pišite minus - neću nabrajati izgovore
danas bazen - uspjela sam pobjeći klincima i isplivati pruge kraul i prsno - moja leđa me vole :)
sirius:klap:
ja ne mogu vježbati, prevruće mi je
to ću najesen
ali mi je zato prehrana savršena i kile samo idu
iako, zapravo, želim stati
Sirius, jel savijas ledja dok radis trbusnjake?
ledja bi trebala biti ravna, ne moras cijela dizati, laktovi moraju biti rasireni, pogled u strop i onako da ih vuces iz tbusnjaka, bez da ledja previse rade.. Ne znam jel kuzis ovaj moj opis..
Anci, dobro nam dosla:)
Neke se nisu javile hmmmmmm
Prijavljujem jučer ujutro kupanje, navečer Yogillian.
Ima mi super vježbe za trbuh i leđa, ali nekako mi fali za onaj donji dio trbuha, tu ima više posla pa mislim da ću dodati nešto.
I, da, skužila sam da vježbam za podizanje raspoloženja. Jučer sam se izludila s Bubamaronjom koji je jako teško zaspao poslijepodne jer je bio preumoran, i kenjkao zbog svake moguće stvari. Bila sam iscrpljena i totalno bez volje za životom poslije. Obično onda odlučim da neću ništa radit, ovaj put krenula vježbat i pomoglo je :) još sam i trpezarijski stol obojala :joggler:
ja ga imam spremljenog na kompu nekih 2 mjeseca i razmišljam kako izvest. imam osjećaj da mi treba više mjesta nego imam. one lojtrice na podu mogu iskombinirati. i kad bi počinjala stvarno bi voljela da me tada nitko od djece ne traži piškiti. i razmišljam kako doskočit svemu tome. al baš mi je izazov.
za sada odradim BFBM i NMTZ od Jillian jedno za drugim, odnosno kolko procjenim da imam vremena pa skratim neki dio. ali nekih 3 dana u tjednu mi uspije cijele. BFBM odradim dole dok cure još spavaju i gdje mogu skakat a da ne probudim sve oko sebe, a onda se za NMTZ preselim ako treba na kat (manje mjesta ali više mira).
meni treba mir dok vježbam, kolki tolki jer uglavnom vježbam do granica pa nisam u stanju za ništ drugo
zhang, u kojem prostoru si ti uspjela odraditi taj insanity?
Ja imam siroki parket (kao brodski pod) pa sam si zamislila te agility ljestve. Vjerojatno nije bilo toliko precizno, ali mislim da nije bilo bas kljucno. Inace, ima ih za kupiti u polleo sportu.
imam cca 2x2mkvadratna, neke sam vjezbe malo prilagodila (npr. Walking plank, ako je trebalo 4 u jednu stranu, ja sam radila 3, pa onda u drugu stranu)
Da sam bila pametna, vjezbala bih na terasi..tamo imam puno vise mjesta. Doduse, bilo mi je lakse pratiti na telki jer je veci ekran..
meni je od svihh programa u asylium bio najdrazi strenght..
prije nego se odlucis poceti bas raditi po programu, mozes si ubaciti npr strength umjesto nmtz. Ili vertical plyo umjesto bfbm... Probaj sve programe.
ja to sve sada volim mjesati. Cak i dok sam radila insanity, znala sam tu i tamo ubaciti nekog od drugih trenera. Jednostavno ne mogu guslati stalno po jednom te istom. I to je ustvari i najbolje stalno miksati jer se tijelo nema priliku adaptirati.
I obavezno tu i tamo ubaciti dobro istezanje, misicima to jako treba i godi..
ja sam odradila treci ripped in 30, ali onda jucer nisam, guzva
mislila sam danas uzeti dan odmora, al eto, ispalo je da je to bilo jucer
nabavila andole, vise ne boli :)
guram dalje
sad idem na selo kod mojih pa ce past nesto badmintona i drugih zafrkancija s djecom
A ja sam jucer zaspala s malom popodne i probudila se s otecenim gleznjem lijeve noge. Ne bi ni skuzila sam nije naocigled oteklo jer ne boli. :?
Skroz cudno. Prvo sam pomislila da sam nekako istegla taj glezanj, ali nisam, sportske ozljede izgledaju drugacije. Odma sam se konzultirala s vjezbacima i rekli su mi isto. ž
Kasnije mi je frendica rekla da me je mozda nesto ugrizlo, boli me na jednom mjestu kad pritisnem. Inace ne, niti u mirovanju niti u rketanju.
Pa ne vjezbam, cisto da se ne pogorsa.
e, ovakve izvjestaje volim vidjet :)
Bila na placu sa kolicima , jel se to računa? :mrgreen:
Ne znam da li ću odraditi svoje danas popodne ili ću preskočiti , ovisno o vrućini (trenutno sam krepana).
a ne. probaj odraditi danas, jer ce ti biti lakse i nastavit ces. rashladi se pa polako.
mene bole koljena i to dosta jako, ne mišići nego baš koljena i to nakon vježbanja! Zašto bi to moglo biti? Stvarno se trudim vježbe odraditi pravilno i sigurna sam da ih dobro radim!
tetive? ako se istezes prema naprijed koljeno ne smije preci vrh stopala, mozda to?
Jel imas tenisice dok vjezbas?Da li se istegnes nakon vjezbanja?
Storma mislim da nije tetiva jer ne boli stalno, samo kad idem po stepenicama, čučnem se i sl! Pazim na vježbe, ne ide koljeno naprijed!
Jedino sam skužila da se kod vježbanja zna čuti ko neko škripanje-veli mm da imam preveč kila i dugo nisam vježbala pa da je to krivo :roll:
ne znam..
imam neke polupatike s tankim đonom, nisam bosa i istegnem se na kraju-kolko ide (a baš i ne puno:oops:
Možda mi fali nečeg u kostima, kalcija ili čega?
odrađeno jedno pola sata bfbm-a i malo sam probala Yogillian, ajme to baš i nije malo jače istezanje kako mi se na prvi pogled činilo :)
Mene je od Yogillian guza bolila 4 dana, a leđa su mi se lijepo ispravila, ne od istezanja, nego od jačanja leđnih mišića :)
Nažalost, na guzi se još ne vidi moja bol :/
odradila ri30 1-4
uh, bas mi se nije dalo, u 8 stigla sa sela di me sin izmrcvario badmintonom na 32+ stupnja
al eto, izdrzah i sad mi je drago
a ne znam. meni se ovo bas cini kao da si nesto istegnula vjezbajuci. mozda je stvar samo preopterecenja zgloba na toj nozi. preporucam postedu par dana dok se to malo ne smiri, nema smisla preforsirati. prati stanje pa cemo vidjeti sutra. nadam se da nije nista strasno: hug:
bravo curke!
a da ne bi sve bila pjesma, neke mi fale... cccccc pocet cu minuse pisat. i zvat doma :P
ja se do daljnjeg odjavujem s vježbanja :-(
naime, kad vježbam vrati mi se krvarenje, a to mi nije baš milo :roll:
no, pratim vas moralno i prehranom, te prijavljujem ukupno -4 kg nakon poroda
pričekaj da prodje... i kupi bolje tenisice. ove sa tankim džonom nisu za vježbanje.
i da.. da ne odustanes,svaki dan odi u setnju.. zadrzat ces neki kontinuitet, a neces preopteretiti zglobove..