sretno, bambus i ivane
Printable View
sretno, bambus i ivane
boxica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da još izdržite 2u1 !
bambus ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najljepši susret!
go, bambus, go !!!!! :-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
ajmo Ivane, ljepotane naš, puno ljudi te jedva čeka! :zaljubljen:
Choco, sretna godišnjica braka! :heart:
Ne mogu vjerovat! A sanjala sam da je krenulo, i otvorim temu i zbilja je!
bambus ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bambus se ne javlja pa pretpostavljam da nisu bili laznjaci, ipak je to to! Sigurno je Ivan vec blizu!
Ajmo jos malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Eto i novosti!
Kaze bambus da je otvorena svega 1,5 cm i da su trudovi malo popustili al tu su. Nadam se da ce do jutra grlit svog bebolinca!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bambus~~~~~~~~~~~~~~~~~
Konačno, evo foruma!!! Jedva čekam da netko stavi novosti o bambus. Zar ne da je bilo dugočasno ova dva dana bez novosti. Svima pozdrav!!!
Evo mene s novostima! Bambus nam je jos uvijek 2u1! Trudovi su joj potpuno oslabili, nista se ne otvara. U bolnici je i dalje, cekaju njene trudove sto mi je beskrajno drago jer ne forsiraju indukciju.
Bas sam joj jucer rekla da je Ivan namjerno odlucio ostat jos malo jer forum nije radio i ja vam nebi mogla javit. :lol:
Morat cemo jos malo vibrica slati ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
bambus, sretno draga, mislimo na vas :heart:
bambus,bambus,baaaaaaambus ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bzara,hvala:heart:
jooooj bambus ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ajmo ajmo ajmo!!!!!!!!!
bambus i ivane ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sto ljepsi susret ! :)
bambus ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najlipši susret :kiss:
tibi :kiss:
boxice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za 2u1
svima puse
bambus i Ivane ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ste čim prije u zagrljaju :heart:
boxice da još koji tjedan ostanete 2u1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
osijek nam je isto u bolnici pa i za njih dvije puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima :kiss:
pa šta bi s osijek opet?
za bambus, za boxicu i osijek ~~~~~~~~~~~~~
osijek je bila na pretragama, nakon čega bi odlučili hoće li ići na serklažu ili ne. Čula sam se s njom prije 2 dana. Budem joj poslala poruku da vidim kakva je danas situacija pa vam javim...
evo friške informacije od osijek, nalaze koje je dobila su uredni, čeka još neke i kaže da se doktori ne mogu odlučiti hoće raditi serklažu ili ne jer joj je nalaz cerviksa graničan. Draga osijek kako god odluče, da ti nama još dugo ostaneš 2u1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
super za osijek, bice to sve ok- a kako si nam ti Tibi, trudnice nasa ? mazi tibu svoju :)
bambus i Ivane ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što ljepši susret! :heart:
osijek i boxica da nam još dugo budete 2U1 :heart:
svima veeeeeeelike puse!
hello!!!
evo nas doma, al jos uvik u 2u1,pustili su me danas jer su se trudovi skroz smirili, nisu mi tili forsirat na silu. svi nalazi koje su mi radili su uredni, i dalje sam otvorena samo 1,5 cm , pa kazu da nema smisla da cekam u bolnici, da idem doma, kad vec tu blizu zivim.nece Ivan jos vani i gotovo. ipak mi je drago sta nisu tili forsirati na silu, i sta su nas pustili da to sve samo krene..... pa sad mi opet ostaje cekanje.....
Ajd bas mi je drago da su te pustili iz bolnice al da mi je drago sto se tvoj sin toliko udomacio....Znas sta mislim o tome... :mrgreen:
Osijek, boxica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bambus :mrgreen:, dobro je malom.....
Bambus :heart:
Cure da vam se malo javim i poželim puno sreće ~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Bambus mi upravo javila da joj je puko vodenjak i krece u bolnicu! Ovaj put se sigurno nece vratit bez mirisljavog smotuljka :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Za najljepsi moguci porod i susret!
Bambus ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ipak je on čekao novi horoskopski znak!
go, go Ivane!!! :-D
od sveg srca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najljepši mogući susret!!!! :heart:
samo hrabro bambusice naša! stiže malo mirišljavo čudo! :zaljubljen:
draga bambus puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i Ivana :heart:
toooo Bambusice tooooooo!!!!!!!!!!!
jupiii, drži se bambus , puno vibrica tebi i tvom IVANU ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :-D
(ajme baš lipo kad sve ide svojim tijekom.. )
Jos uvijek nista od Bambus... Poslala sam joj poruku prije par sati al ne odgovara. Nadam se da se nece jako izmuciti s obzirom da joj je vodenjak puko jos sinoc...
Ajmo Bambus ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ima kakvih vijesti???
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ još malo vibrica za našu bambusicu i njenog malog princa Ivana! :heart:
jel nema još nikakvih novosti?! Tibi, Koksy jel znate što? valjda se neće jako namučiti!
Nista...i ja vec luda od brige... Od sinoc ni glasa od nje...
Mogu samo vibrat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
AJMO BAMBUSICE NAŠA AJMO IVANEEEE!!!!!!! :heart: :heart: :zaljubljen: :-*
100% je sve OK. Možda joj mobitel uz bebu u naručju nije ni na kraj pameti. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jeli se javila??
što je, ima li novost kakvih?
ja se oko svega brinem...ne bih htjela...
cure, jedva se stignem javit od posla ali i bolje to nego nešto gore.sve mi se držite .pratim situaciju!
:heart:
02.04.2005. Klara
20.05.2010. Marija:angel: