Riki, drago mi je da je ovaj ružan događaj već iza tebe (kad je već moralo tako biti). Vrlo brzo si nam ti opet u akciji!!!
Skitnice, pridružujem vam se :-)
(sad će nam Tiki nestat s foruma na neko vrijeme, he he)
Printable View
Riki, drago mi je da je ovaj ružan događaj već iza tebe (kad je već moralo tako biti). Vrlo brzo si nam ti opet u akciji!!!
Skitnice, pridružujem vam se :-)
(sad će nam Tiki nestat s foruma na neko vrijeme, he he)
Kako se iskreno veselim novim akcijama u klubu, kako je krenulo, do proljeća će biti svašta....... Tikica, Mojca, AuroraB, Zlatta i druge ~~~~~~~~~~~~~~:heart:! Za subotnje transfere i punkciju~~~~~~~~~~~~!
Riki :heart::love2:
Riki, sretno i brz oporavak :heart:!
Sutra imam transfer, oba zametka se lijepo dijele, a svježi je napredniji (fala bogu). Sutra ću znati onda hoće li ovaj napredniji postati blastica.
Tikica, si zvala?
AuroraB za dva ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:!
Evo, prirodna selekcija je rijesila moju dvojbu....sutra transfer 2 zametka, jedan nije prezivio :mrgreen:
AB, vidimo se ;-)
AB, Tikica.... sva sam se raznježila od ovih vijesti. :) Da sve bude u najboljem mogućem redu. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vaši klinci će jednog dana moći reći da se poznaju od prije rođenja! :)
Mojca :-)
Sinoć bila štoperica, sve pod kontrolom? Si primila i cetrotide prije?
Je, ja sam si dala Cetrotide oko 1.30, a sestra je piknula štopericu u 5 do 9.
Jedino me muči grlo, nos... oči mi malo plivaju... bojim se da me ne drmne viroza. Popila sam dva aspirina C, malo kasnije ću i Daleron cold 3... Temperatura 36,9. :(
To je prepreka?
Mojca, ništa nije prepreka!!! To ti je od negrijanja u Splitu, hladne kupaone i to :-)
Ma ne, toplo je ko u raju... Podno grijaje u kupaoni... :) Maze me i paze, kuhaju finu spizu...
AB i Tikica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za transfere koji će se produžiti kroz 9 mjeseci :-)!!
Riki, svaka čast za tvoj optimizam i snagu i držim fige za nove pobjede :-).
Mojca, misliti cu na tebe sutra :heart:
:mrgreen:Eto curke Ona koja ne pise sad je Ona koja nije pisala i pridruzuje vam se u klubu. Mojca i Tikica_69 drzim palceve.:heart:
Ode karakter :lol:
Slikaj covjeka koji nemoze promijeniti misljenje:-P
Sad će ona nadoknaditi svo nepisanje! :)
tikica, ma nije kriv njen karakter nego ja:-), stalno su je cure zapitkivale svašta, a ja sam morala prenositi pa mi je dodijalo i rekla da neću više biti glasnik:-)
Mare, kapa dole za metode uvjeravanja! :)
Hehehehehe....ah mi zene, na rit bi progovorile ak nejde drugacije :lol:
Ona koja napokon pise, dobro nam dosla :klap:
Pa draga Ona koja nije pisala - dobrodošla - konačno :-)!!!!!!
Ups... pa da... zaboravih poželjeti dobrodošlicu Onoj koja nije pisala. Dobro nam došla draga. :)
Pozdravljam i ja Onu koja nije pisala, a koja će sada pisati :roll:!
I ja pozdravljam i zelim dobrodoslicu Onoj koja nije pisala, a koju sam imala cast upoznati i prije nego sto se konacno pojavila na forumu. :-)
Inace, sto dalje sve vise osjecam da se najvise pronalazim na ovom podforumu, tj. u ovom klubu. Iako imam jos nesto malo vremena do punopravnog clanstva, ja bih se vec sada zeljela predbiljeziti, moze?
Ja bih jako voljela da se ovdje javlja i druga Aurora, (*).
:klap::klap: naravno, volimo što više članova u ovom klubu!!
Cure, meni je u srijedu bila punkcija. Krvarila sam taj dan, ali se do navecer to smanjilo i jucer vise nije bilo nicega. Malo prije na wc-u hrpetina rastezujuceg smedjeg iscjetka i lagana bol na sredini trbuha. Trebam li se brinuti :roll:
Ooooo, još jedno riječko pojačanje...... dobro došla Aurora sa * (nadam se da neću brkati Auroru B i Auroru sa *).
tikica, meni se čini da čim je smeđe nema brige, nije svježe krvarenje.
Tek toliko da se zna da je Aurora* debeli šverc-nema još ni 38:-) (al ajd, puštamo je prek veze).
Dobrodošla Aurora*! :)
Tikica, smijem li reći da me hvata panika od sutra? :)
Ovdje je stvarno sve napetije i drago mi je da se akcija zahuktava jer nam se povecava sansa da nakon duuuugo vremena opet imamo pravu trudnicu. Sutra je ocito dan D i ~~~~~~~~ za divne js i zametke.
Ja se nadam presedanu, pa da imamo dvije trudnice u istom danu! :)
mojca,biće sve kao u bajci. Jesi već pomislila da nam se vračaš trudna?!
Cure, bez iznenađenja molim, bute bite ak' me razmete :-x :-). AB me prokljuvila he he. Mimek :kiss: za podršku.
tikica_69 meni se čini da bi sve trebalo biti ok, krv nije svježa pa je zato tako, eto ja sam imala negativnu aspiraciju pa sam imala prilike pratiti koja je posljedica punkcije (a ne transfera ili izmišljene implant.), moram priznati da sam se dosta dugo osjećala ranjeno. BRAVO za dva vrijedna zametka~~~~~~
Mojca, pa ovo tvoje nije temperatura, znam, čini ti se da kreće viroza, ma neće te ona spriječiti da dođeš do lijepih mrvica. Nedamo mi to!~~~~~~za sutra!
Ona koja nije pisala :heart: za dobrodošlicu!
Drage koke i one mlađe :heart:
Glacova, jedina jasna misao koju sam uspijela izolirati je da nikad u životu nisam bila zbunjenija. Za sad ću biti sretna ako dođe do transfera... Imati ću osjećaj da nisam sve ovo uzalud prolazila. A sve preko toga znam da je lutrija... Zapisano u zvijezdama... Kako mi padne grah...