Imam i 7 Fragmina 2500 za poklonit, bilo bi bolje preuzimanje osobno u Ri ali moze postom/tiskom ako treba
Printable View
Imam i 7 Fragmina 2500 za poklonit, bilo bi bolje preuzimanje osobno u Ri ali moze postom/tiskom ako treba
Može meni Fragmin? Plaćam troškove slanja :)
Ima li netko viška 2 ampule Menopura 75 iu? Hvala
Udomljavam Fragmine 5000 ako tko ima viška.
Ako ko ima viska decortina. Molim u inbox.
Vekyn jel su slobodni drcortini? Pisala sam ti u inbox al nisi nista javila.
je.... javi se u inbox!
je, javi se u inbox s adresom (pokusavam vec danima to napisati, no imam problema s postanjem)
Poklanjam antibaby Diane35 42 komada rok trajanja 03/2020, tablete femara 20 komada rok 04/2020 i estrofem jednu kutijicu rok 08/2019.
Ako je slobodna femara, ja bi je molila za prijateljicu.
Placa troskove slanja.
Ima li tko viška Decortina i Utrogestana?
Ako nekome treba imam 8 kom klomifena rok 7/17 i estofem 2 mg 1/17 i kutiju i po rok 2018.
Ima li netko viška utrogestana? Trebam dvije kutijice.
Može, pošalji mi adresu u inbox.
Ima li tko kakav ostatak Puregona s rokom važenja do 2/2017?
Ima netko cetrotide?
Potrazujem Gonal ako je nekome ostalo!!!!
Evo da i ja probam, ima netko nešto Puregona za pen? Meni će trebati da dodam na ono što ću kupiti
Ima li tko kakav ostatak Puregona za pen i Fragmina od 2500IU?
Imam 2kutie utrogestana 2/2017 kome treba
Potrazujem Gonal, Cetrotide i Utrogestan !!!!
pozz ekipa, imam jednu zamolbu ako može...
mi smo početnici u ovim vodama i dok čekamo gubitak kila i prvi pregled voljeli bi raditi na sebi...tj vitamine i skidanje kila...
molim one cure koje su pile vitamine da mi napišu koliko su pile čega i od kojeg proizvođača....
ima ih masa na tržištu , a kad već plaćam onda da platim ono što ima efekta. hvala
na krivoj tebi si postala ovdje se poklanjaju ljekove za stimulaciju kopiram ti temu idi pročitaj od samog početka sretno
http://forum.roda.hr/threads/83688-K...50#post2949850
Imam ja,utrgestan 2 kutije ako hoćeš? Vrijede do 2/2017
Ako netko treba imam za pokloniti 27 tableta Duphaston 10mg (od Abbott-a), vrijede do 02/2020.
Dogovor i info na pp.
Udomljavam ostatke Puregona za pen i Orgalutrana ako je nekome ostalo :)
Poklanjam 2 kutije po 10 tbl. Clomiphena ako kome treba. Rok valjanosti 07/2017.
Dogovor preko pp.
Treba nekome Puregon za pen?
Prijateljici je ostalo oko pola najveće doze, ako netko treba nek se javi :)