Sejla i kiki30 sretno sutra!
Printable View
Sejla i kiki30 sretno sutra!
Nist jos ne znam:/
kiki30 i sejla, do neba i natrag, i opet do neba...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da nas danas obradujete!!!!
Sejla vau koja beta i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~
svima puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i pokoja :coffee:
sejla :-D
sejla bravo :-D
kiki ja sam se priljepila za ekran i čekam dobre vijesti
geceta ne mari za to, meni je dr rekao u subotu da ću ovulirati utorak ili srijedu i dao mi nedjelju slobodno da napunim baterije jer ću od ponedjeljka svaki dan na folikulometrije i šta se desilo?mi se poseksali u nedj. da bude apstinencija taman i ja dođem u ponedjeljak a ono nema folikula pa brzo zvala mm da da doprinos 1 dan star!?! i eto spermiogram savršen a to se nije desilo nikad, vidi potpis. Tako da i doktori griješe a moj je izvrstan dr. Ne sekiraj se draga, bit će ok, to sam ti htjela reći
Pozdrav svima! Od srijede sam pikalica i ovoj je moj 1 IVF. Sutra ću znati kako se stvari razvijaju i čemu se mogu nadati.
Sretno svima i ~~~~~~~~~~~
sejla sve sam ti rekla:-) vibramo za sutra
svim čekalicama koje čega šaljem vibre
evo i mene!!! da javim moju beticu koja je 18 410 :-D:-D
uh,nadam se da je ovaj put to -TO !!!! sad sam još sva preuzbuđena i sretna i plakala bi i neznam šta...jeeeeee
wooooooow! :) cestitam!!!! bravo :-D
Kiki, čestitam!
Wooow, koje bete ovih dana!!!
kiki30 čestitam :-D:-D:-D
ne javljam se često,čitam šta se događa tu i tamo ali na ovo sam morala reagirat,to je to draga moja...
Kiki30 čestitam, predivna beta:-D :-D :-D
Kiki30 čestitam :-D:-D
Koji ti je dan nakon transfera? jer beta je :-o:klap:
KIKI čestitam draga! :-D
geceta kakvo je stanje kod tebe, uskoro punkcija..
M@tt šta ima kod vas?
kiki, ma bravo, btw, koj ti je dnt?
kiki, čestitke od srca :klap::-D
Kiki30, čestitke!!!!:-D
Kiki, WOOOOOOOW...koja beta !!!
čestitam draga i da, napokon je došlo Tvoje vrijeme!!!!
geceta, a zašto dr misli da bi popucali??? Pa nisu jučer bili tolko veliki? Meni to nekak zvuči taman...ok, ne puca nam svima na istu veličinu, ali tu je i štoperica ...HM...
kako god, ja ti želim 2 lijepa jajčeka iz ta dva folikulića i barem 1 bebicu kroz 9 mjeseci :)
Niti ja ne razumijem zast su me ispratili tom recenicom:( 2 su po 14,1 po 12, meni dosta i 1et.
Hvala ti,draga
I mi se nadamo istom:)
geceta, držim :fige: da dođe do uspješnog transfera
Woooow Kiki to su ziher twinsi ...:-D:-D:-D
18-ti dan, jel tako ?
kikiiiiiiiiiiii bravooooooooooo :-D:-D:-D:klap:
S nama? 6 velikih i 2 mala. Danas zadnja 4 gonala pa se ukupna brojka popela na 40 komada!!!! Strašno kaj ne? 40 gonala i relativno malo folikula, ali računali smo mi s tim s obzirom na naš AMH tako da... :roll:
Ali dr. L. je rekao da je zadovoljan... Sutra štoperica, ponedjeljak punkcija, heparin od transfera... :klap:
Kiki cestitam na mrak beti :-)
Geceta i M@tt sretno na punkciji...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kiki30, čestitam!! :-D
Hvala Vam svima!!
geceta, držim za transfer :fige:
kiki cestitke! ej koja beta. cool.
m@tt i geceta - sto bezbolnije i uspjesnije punkcije ~~~~~~~
Sejla se ne javlja...nadam se da je sve u redu...
Sejlaaaaaa javiiiiii seeee.........