-
Samo da se nadovezem na ovo koliko vrijede brisevi i papa...ja radila u ozujku kada smo i krenuli ponovno u ovu pricu i kako se sve oduzilo, u 9 mj procitam da po novom vrijede 6 mj, zovem sestre na Vuku i kazu mi da svakako nove nalaze napravim jer vrijede 6 mj...objasnjavam svojoj gin to i ona u cudu i nakon puno price i objasnjavanja da nije to zato sto se meni hoce nego zato sto je takvo pravilo napravi.. i sada citam da dr.kaze ipak godinu dana pa se pitam tko je tu lud....
-
Ja bila kod dr jukic, i kako smo tu raspravljale pitam koliko dugo vrijede nalazi.. ona meni kaze god dana ste mirni pa tako je oduvijek, i jos me onako u cudu gleda sto to uopce pitam.. eto, to je moje iskustvo..
-
Muski dr. Jukic ne radi gore vec dugo nazalost.
-
Ja sam mislila na doktoricu jukic koja je sada gore i vodi odjel..
-
Sorry :) Ona radi gore i mjslim da je sefica.
-
Zna li se zašto još uvijek VV nije počeo s radom i kad planiraju?
-
Zna se da nisu počeli jer je neki problem s grijanjem u laboratoriju, a kad će početi se i dalje ne zna. Možemo se nadati iza nove godine. Ako ih čekaš nazovi gore da ostaviš svoj broj, pa će te zvati kad krenu.
-
Znate sto je meni bilo cudno kada sam bila gore, ni jednog radnika nisam vidjela ni cula.. i cijeli odjel je nov, preureden.. embriologica ulazila izlazila iz labosa..
-
ma mislim da je sad problem prilično složen, nisam građevinske struke, ali nije da sad sam tak mogu umontirati radijatore pa je riješeno. valjda mozgaju, kaj ja znam. a i pitanje dal nisu zgibali radnici na druga gradilišta kak su imali dalje dogovoreno. mada, rekao mi je doktor kad sam bila na konzultacijama da oni penale plaćaju za probijanje rokova, takav ugovor je sklopljen. a sad gdje je točno zapelo, možemo danima razbijati glavu. a nikakve koristi od toga.
-
Nadam se zbilja da ce proraditi nakon blagdana, ako nece brisem od tamo.. jer ako nece nakon nove proraditi, onda zbilja ne znam kad ce..
-
Razgovarala sam sa sestrom koja radi gore, rekla da je sve u funkciji no čekaju zeleno svjetlo od ministarstva zdravstva i da bi u siječnju to trebalo biti rješeno no također mi je preporučila Petrovu kao alternativu. Ako do siječnja ne budu dobili dozvolu nema mi druge nego pravac Petrova jer navodno tamo ide brzo to.
-
Po ovome sad ispada da budu u sijecnju rijesavali papire, sto znaci da opet nece postupci krenuti..
-
Ako sad zapne na papirologiji i ministarstvu, uvijek možemo slat u medije dramatični apel da se igraju s ljudskim životima #samouhrvatskoj
nekad to tolko pomogne da se odjednom sve riješi s danas na sutra :cekam:
-
Meni samo jadno kako nam daju laznu nadu iz mjeseca u mjesec.. da smo znale u 9.da ce se tako odvuci, mislim da bi nas vecina veci otisla.. a ovako smo se nadale iz mjeseca u mjesec..
-
Pozdrav cure. Bila sam jučer u bolnici kod doktorice, i rekla mi je da se sada samo čeka pismo odobrenja od ministarstva ( koje treba doći svaki dan) da krenu sa postupcima. Na žalost naše ministarstvo je sporo osim ako ne završi u mediju, nažalost.
-
Cure, upravo procitala na drugome forumu da su postupci krenuli.. jeste vi sta cule?
-
Ne, al to bi za mene bilo divno jer sam ja upravo mengu dobila. Planirala sam svakako sutra nazvat, cisto redanradi i da se raspitam za prebacivanje embrija. Pa svakako javim sta sam saznala.
-
Eto, nadam se da je prava informacija.. drzim ti fige i javi nam se sutra.. sretnooo
-
I ja sam procitala maloprije.. mene zanima hoce do kraja mjeseca raditi ili idu na godisnji
-
Pokusavam ih dobit vec sat vremena, ili je zauzeto ili se ne javljaju. Nisam neato ni spavala nocas, jedva sam docekala jutro da zovem. Joj cure nadam se da je to to.
Jel smijete tu napisat o kojem forumu je rijec?
-
Pozdrav cure,i ja sam jos jedna cekalica na VV,zadnji put bila u 6mj. Na punkciji nazalost neuspjesno 0 j.s....nisam ih zvala s obzirom da stalno ciram po forumima da jos nisu krenuli s postupcima, tako da i ja ocekujem kad cu procitati da su poceli s radom,ja bi krenula u 1mj. Opet! Nova Godina,novi pocetak...sretno svima!!
-
Mislim da da. Facebook grupa neplodnost.
-
Upravo me zvala sestra sa Vrhovca, pocelo je :)))) ja trebam dobiti pocetkom sijecnja oko 7.1.i upisuju okvirno kada bi trebao biti 3.dan da znaju kada me mogu ocekivati :)
-
Zato je cijelo jutro zauzeto i ja ih jos nisam dobila
-
Konacno dobila! Cetvrtak pregled, danas po uputnicu, d1 za postupak! Ne mogu vjerovat… Nisam ocekivala nista od ovog ciklusa
-
Cure, kak mi je drago to čuti! Ja sam taman odcurila svoje, pa za ovaj mjesec otpadam, a sljedeći ciklus je po rasporedu isto oko 7.1., sad se mogu opustiti malo za blagdane, napokon!
Još jedino moramo skočiti izvaditi one markere jer su nam taman s krajem godine prolazi godina dana.
-
Ja ocekijem M pocetkom sljed tjedna.. tako da se nadam da ce me uzet ovaj ciklus za fet.. a kako ce sad kroz praznike? Tipa ako 3 dan bude za bozic il stefanje?
-
Cure, ja zvala i ne zele me ukljuciti u ciklusu koji slijedi tj sljed tjedan.. jer im je guzva.. cijelo vrijeme cekam i sad ovako... cijeli dan placem...
-
Isplači se i idemo dalje, sad se bar kreće <3
I bolje da se ništ ne sili sad tak brzinski, odmori se kroz blagdane, imamo se čemu nadati u idućoj godini.
A na gužve sad moramo biti spremne, kad navalimo ima da nas nema
-
Znam, al jos sam samo za fet, nije da je sad neki stimulirani postupak u pitanju.. al eto, tako valjda mora biti..
-
Pozdrav cure,puno nas je bilo na popisu očito kad smo zvale i kad su nas zabiljezile. Samo Božić ne rade, a Štefanje kao za vikend (znači kao subotom do 12sati). Žao mi je Marija. :-( ali nema predaje,sljedeći mjesec kreces i sve bude kako mora biti. Cure sretno i samo hrabro! Vidimo se gore na VV. Držim palceve svima koje krecu s postupkom, a i ostalima koje čekaju da im što brže prođu blagdani pa da i one krenu! :heart::ghug:
-
Ja sam jutros imala dogovor za inseminaciju. Mentruaciju trebam dobiti iduci tjedan i pitala me kad zelim na postupak, ja rekla da bi odma ovaj mjesec i rekla je moze.
Ne znam po cemu to gledaju koga ce primit ovaj mjesec, a koga ne
Pitala sam je za briseve i papu, i meni je rekla godinu dana da vrijede
-
Cure, ipak su me zapisali za fet, krivo me sestra jucer skuzila..mislila je da sam za stimulaciju, a ne samo za fet.. dobro da sam zvala danas opet i pitala jos jednom.. koja srecaaa
-
-
Hvala Bogu da su napokon krenuli! Sretno svima,ja ih planiram zvati u 1mj...
-
Super!!!Sad pa sretno svima!
-
Bulj kako je tebi prosao danas pregled?
-
Bravo Marija, super da su te ipak uzeli.
Kod mene sve ok, spremna za fet, krenula sa estrofemom od danas (prirodno nije opcija jer nemam ovulacije, a za decapeptyl je trebalo krenut od prvog dana), na stefanje kontrola, ako je endo ok krecem sa utrogestanima i na staru godinu transfer!
Koliko sam skuzila skoro sve blagdane rade, organizirali su se medjusobno za dezurstva.
I da, nova mi se cekaonica cini jako skucena, al su zato sve prostorije smisleno organizirane za razliku od prije.
Drago mi je da nisam bila prisiljena na odlazak u drugu kliniku, jer su nase sestre, a i doktorka, uvijek tako pristupacne i vedre, bas se ugodno osjecam kad sam gore.
-
Bok, trebala bi ići na potpomognutu oplodnju poslije Nove godine. Zanima me hoce li me odbiti zbog viška kilograma, moj ginekolog mi nije prigovarao. Čitala sam na drugim forumima da znaju zezat zbog kg
-
Bok, trebala bi ići na potpomognutu oplodnju poslije Nove godine, zanima me da li ce me odbiti zbog viška kilograma